Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure - Klikni zde pro originální téma
Rascal33
Tak ani sme se nenadáli, zima skončila a je třeba myslet na to, co letos ven :c)

takže letošní posádka je následující:

Mandala #1 - 3 x semínka od Mandala seeds, loni vevnitř luxus a venku to bude taky labůžo si myslím :c) uvidíme jak se to bude vyvíjet, možná si nějaké řezy nechám i ve skříni :c)

Purple - 1x feminizované semínko taky od Mandaly, zatím byly všechny feminizované semínka takové divné, uvidíme jak tot, zatím to nevypadá zle + 4x semínka z loňského kola Purple pod širým nebem, dozrává to včas a je to taková příjemná sativa, tak by to taky nemuselo být zlé

Pure - 1x semínko z řezu Pure co byl loni venku.. neuvěřitelně zdravá a vitální kytka, i řízky se chytají skoro sami, doufam že to bude samice :c)
Rascal33
takhle to rostlo :c)
Rascal33
a tady už aktuální fota... některé kytky nevypadají úplně ukázkově, ale to je tím, že z nich dělám kopec řízků, tak některé vypadají trochu "nuzně" :c) a některé naopak vypadají famózně.. :c)

1. foto PURE - jak jsem psal, neuvěřitelně vitální kytky, na to že už to je vlastně Pure x kdo ví co.. příjemná bonsaika, současně jsem napočítal 18 vrcholků...

2.-4. foto Mandala #1 - poměrně robustně rostoucí indiky, uvidíme jak se to vyvine.. zatím žádná nevypadá na samce, ale nechvalme dne před večerem :c)

5. foto poměrně zdařilý FIM- 7 vrcholků téměř z jednoho místa :c)
Rascal33
1. a 2. foto - jeden Purple x kdo ví co, o poznání více sativovitá kytka, úzké listy, tak kdo ví, s čím se to loni venku zkřížilo... zatím se vyvíjí pěkně, uvidíme jak to bude pokračovat

3. foto - povedený FIM a 4x z jednoho místa.. a tak krásně symetricky.. no prostě konopí je krásná rostlina, nemůžu si pomoct

4. foto - řízky... momentálně jich je tak 30.. co já s tím vším budu proboha dělat? :c) ale co, kámošů plno, každý by něco rád, tak se to nějak rozdá si myslím :c)

5. foto - provizorní 12/12 cimra jen tak na týden až dva, až zjistím co je která kytka zač...


tjádidádida tjádidada.. to je prozatím konec... :c)

dotazy? :c)
Rascal33
ták... eliminováni první dva SAMCI!

jeden mě překvapil, byl to ten Pure co jsem měl, taková krásná bonsaika, větvilo se to krásně, říkám si:"no tak to bude samice jak víno" a nakonec kulový, Nalezenec, KULOVÝ!

no a druhý samec byl jeden z Purplů...


ALE HLAVNĚ!!

dobrá zpráva, cestami osudu se mi dostaly do rukou řezy Big Budu a Super Sukunku.. akorát nevím který je který.. no uvidíme, možná že to všechno naházím ven a BB a SS si nechám pod lampou :c)

A přestaňte smrdět u těch kompů a běžte se proběhnout ven, když tam tak krásně prší.. :c)
God_mars
Zdravim doufam ze ti to vyjde. Taky to takhle delam par matek a rezat je co se da, aby byla velka uroda a taky musim zasobovat spoustu lidi.

Jinak nevim jak model Mandala, ale minule jsem jel Speed queen a Shadu a jejich krizence od mandali, ale na venek to moc nebilo kvetli dost pozde a sklidil jsem jeste nebyli plne dozrale. Minulej rok ke konci sezony hodne chcalo takze to bylo na picu.
Rascal33
Zdar, Mandalu jsem měl už loni an balkóně a dozrála pěkně. Speed Queen jsem měl akorát ve skříni, takže nevím jak by rostla venku ale jelikož nekvete moc dlouho, myslim že by to mohlo dojet v pohodě. A ty Safari Mixy od mandaly, co mi poslali jako bonus jsem měl taky venku, a to nedozrálo úplně, ale byla na tom spousta malých paliček které až překvapivě zhulovaly jak pes, myslím, že někde na jižní moravě nebo ve skleníku, by to mohlo dozrát pěkně :c)
Stanton
Cau Mandala super genetika ale bacha na konci kvetu ma dost sklony k plisnim a kvete dost pozde.drzim pesti :)
Rascal33
omluvam se za lehkou proluku, nebylo moc casu...

nakonec jsem ven na různá místa umístil 9 kytek z cehoz 3 jsou ve skleniku...

Musim rict, ze vsechny vysazene kytky uspesne prezily HUMUSNÝ květen! 2nd generation purply zacaly lehce kvest, ale decentne, tak to snad nebude takovy problem...

jinak ciste Purply #1 rostou jako divé, mandaly taky a SuperSkunky taky famózně.

první fotka je Superskunk co mám na balkóně

2. fotka Purple 2nd. generation na kompostu

sklenik:

3. fotka vlevo Purple #1, vprava Mandala #1

4. fotka Mandala #1 detail

5. fotka SuperSkunk
Rascal33
uz to celkem slusne prerostlo sklenik... nam to ale nevadi, zadne dve skla byla odstranena a kytka nejvice uvnit je vedena napric sklenikem :c)

1. foto - skleník vo vnůtri

2. foto - idila, zleva: SuperSkunk, Mandala #1, Purple #1

3. foto - totez za svetla

4. foto - Purple #1, zacal kvest jednoznacne nejdriv a uz ma i pekne palicky

5. foto - vlevo krasna ukazka dvou rozdilnych druhu konopí.. vlevo Mandala #1 - cista indica, vpravo Purple #1 - temer cista sativa


...uz se taky tesite na podzim, tak jako ja? :c))
Rascal33
a jeste jedno foto toho Purplu.. vypada famozne uz ted :c)
w33d
máš fakt brutálnu junglu K++ len tak dalej
vimnevim
čus máš supr stromky :)) mám taky Mandalu #1 fialový feno a ještě ani nenakvejtá a to jsem čekal, že bude jedna z prvních... jak jsi na tom ty ? Už ti něco dělá ?
2echy
Kámo,masakr!!!Ale bacha na plíseň..uvnitř to máš sakra přehuštěný.hodně zdaru!
Rascal33
4 vimnevim: zdar, no já taky čekal, že pokvete nejdřív, ale bezkonkurenčně první mi začal kvést ten Purple #1, ale momentálně mi už i Mandala dělá paličky takže v klídku.. jediné co ještě moc nekvete je ten superskunk, uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.. :c)
Rascal33
tak takhle to momentálně vypadá... purple#1 by mohl jít pod nůž tak koncem září, vypadá slibně :c) Superskunk tipuju tak o dva týdny později a Mandala.. kdo ví, začala kvést teprve tak 14 dní back, tak uvidíme...

jinak plíseň zatím v pohodě, bylo lehce chytlých jen pár palic, které byly opřené o sklo skleníku...
Rascal33
takže podzim už je tady...

vypada to přímo kolosálně...

Purple #1 už je hotový, tak ho někdy příští týden sklidím a pověsím na půdu.. mikrofony jako ruka a je toho strašně (STRAŠNĚ) moc!!

Superskunk je taky slibný, ale ještě bude chtít tak dva týdny...

Mandala #1 navzdiry mým očekáváním kvete jako poslední, ale už paličatí a fialoví, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet...


a místo dalších zbytečných slov, několik fotek... :c)
Rascal33
další fota...
Rascal33
Tak purple #1 jsem dnes se slzou v oku sklidil a dal susit...

je to mile...

jelikoz jsem poprve mel kytky ve skleniku a nemel tucha jak to v nem vali, kytky ponekud prerostly... takze vsechny paldy jsou v horni polovine kytky... ale nevadi, je jich hodne a jsou pomerne hutne...

uz se tesim... :c)
Rascal33
a jeste par fotek... :c)

kytka mela pres 2,5 metru
Rascal33
Purlple #1, jiná kytka, ze stejné matky, překvapivě fialové pheno...
Rascal33
Taaak...

Purple #1 a SuperSkunk jsou sklizeny... vypadaly krásně, voněly taky famózně, ale je to strašný nezhul... takze u prvnich dvou kytek rozhodne zklamani... připisoval jsem to tomu, že byly všechny tři kytky poměrně velké a na malé ploše... postupně obě kytky převádím do plastické podoby... a v nějakou monstrozní sílu Mandaly jsem nedoufal, i přes její fialovo-černou barvu, která je fantasticka...


...ALE!!


Jelikož Mandala ještě vesele roste a po plísni taky zatím není ani vidu ani slechu, ještě je venku.. a poslední 18ti stupňový týden byl přímo skoro-letní...

utrhl jsem jednu nalomenou větvičku, usušil, ubalil a MASAKR!!! zjistil jsem, kam se poděla všechna síla z těch dvou kytek! Indika jako bič! Silná a dlouhá a dlouhá a dlouhá... v utery asi pujde k zemi.. už se těším... :c)

foto: vlevo superskunk, vpravo mandala :c)
Rascal33
Vzhledem k tomu, jak jsem už psal výše, že ač skleník vypadal monstrózně, kouřitelná z něj byla akorát ta Mandala, takže mi zbyly už poslední palice z loňské sezóny, se kterýma se chystám do Francie na lyže :c)

Purple #1 byl ve skleníku tísněný a asi mu všechny živiny vyžrala ta Mandala, takže jsem ho měl použitelného jen jednu menší kytku mimo skleník.

tak to rychle fotím, ať po tom alespoň něco zbyde :c)



Smoke report: Mandala #1

Masakrální indica.. má velice, velice pozvolný nájezd, hutnou, ovocnou až hašišovou chuť a je naprosto nekonečná.. 2h no problem. Spíše na "klidnější" příležitosti, případně hloubání v jednom či více lidech.

Na kouření během dne to moc není, je to poměrně unavující. Jinak venku dozrála někdy začátkem listopadu a bylo třeba hlídat plíseň, palice byly husté a měly okolo spoustu velkých listů, a pravděpodobně to trochu zhoršuje proudění vzduchu okolo palic, kdybych to trochu probral, asi by to bylo s plísní lepší, ale ta kytka byla strašně vysoká a toho listí tam byly mraky :c)


Smoke report: Purple #1

Skoro čistá sativa. Síla bych řekl tak střední, výraznější "špička" a rychlejší odeznění. Příjemná, lehká, ovocná chuť. Stav příjemný, aktivní, tvořivý. Dozrála asi v půlce října.
Rascal33
Mandala #1
Rascal33
Purple #1


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma