Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Misto zrodu meho stesti :) - Klikni zde pro originální téma
madmarty
Mrknete na to. Budu rad za jakekoliv pripominky od vice zkusenych growru nez jsem ja. Svitim 400W Osram NAV-T Super, premyslim o 600 ci 1000. Co myslite, ma to smysl v prostoru o plose 1x1 ?

Taky jsem prisel na to, ze kdyz dam kytkam velky kvetinace, tak rostou zcela jinak nez ty v malych. Jina stavba, rychlost, vyska atd. Nema nekdo zkusenost s prisvicenim UV-A a UV-B zareni v dobe kvetu ? Nasel sem 15W UV lampy vyzarujici A i B, jedno hodne druhe malo, uz nevim pomery. Nevim kolik je optimum abych je nespalil.
canabis.for.men
Zdravím. Zda se mi že je mas hodně vysoké. Hodně bych je pozohybal. Nevím jaky mas model ale kazdopadne se rika že kytky po přepnutí vyletí až o celu svou výšku před přepnutím u tebe by to znamenalo že by se ti dotykali skoro stropu :-)
madmarty
Diky za radu, mrknu na zohybani. Ted maji prepnuto na kvet cca tyden. Ty v zadu maji mensi kvetinace a jsou uplne jiny. Nizsi a hustsi. Proto mam sodika tak nizko. Netusil sem jaky bude rozdil dat vetsi kvetinace. Uvidim na vynosu jaky bude rozdil.
canabis.for.men
Tak pokud mas tyden kvetu zasebou tak by to uz mozna nemelo byt tak hrozny. Oni nejvic vylezou prave v tom 1-2 tydnu pak uz rostou o trochu min a potom uz jen kvetou. Aspon z mi skusenosti
madmarty
Holky se budou pekne grilovat. Diky chlazenymu reflektoru a cooltube jsem nasolil slunci vic a jedno pridal. CollTube 400W HPS Philips PIA SON-T Green Power a reflektor 600W HPS Philipis PIA SON-T Green Power. Teplota cely den drzena do 25C.

Ma smysl prazit na 1x1m 2x600W ? Pokud dam nechalzeny reflektory je holkam horko. Takto ale reflektor mel mene rozprostrene svetlo nez klasicka kridla, tak jsem dal dve. Holky jsou dva druhy modelek, vzadu jsou nizsi a v predu vyssi.

Poradi nekdo s tim svetlem ? Ma cenu jim doprat vic, nebo 400+600W by melo byt ok ? :)

Za rady dik.
str3p
Cau. Hele 2X 600W je docela brut. Kup si a winga a na 1m2 bude 1X600W upe v pohode stacit.

... pokud te ale netrapi ucet za elektrinu a uchladis to ...
madmarty
Dik za radu. Obavam se ale teploty s a-wingem mam to v chaldnem pokoji a venku uz se otepluje. Ucet za elektriku me tolik netrapi a 2x600W uchladim myslim snadno, kdyz nyni 600+400 uchladim ok. Jen mi jde o to abych zbytecne nepalil elektriku, pokud by to holkam uz nebylu kuprospechu :) Nebo stale plati, cim vic lumenu tim lip ?

Zkousel nekdo na 1m2 svitit treba 2kW ? Teoreticky pokud holky budou mit dost zivit vzduchu a CO2 tak by mel porad rust vynos ? Nebo uz to potom neni nijak znatelny ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma