Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
svetlo 24/7 jak to delate - Klikni zde pro originální téma
bbas
prosim vas jak to delate abste vecne nemuseli pocitat a furt chodit k rizeckum kdyz jim svitite 24/7 na normalnich spinacich hodinach to nejde.dik
LEO
Čau.Kup si hodiny na víc dní.
nobody4
je to sice hezký, ale řízky tim docela trpí(zakořeněný). Tzn. použiju 18/6 periodu a je to. Stačí ti mechanický hodiny za 129Kč (sklad elektrotechiky).
Řízky maj klíd a o těch pár dní, se to neposere. Jinak pokud jde o čerstvý řízky (do zakořenění) není potřeba používat hodiny vůbec. Mrskni je pod zářivku(nebo stačí lampička se spořivou žárovkou-taková smotaná trubice s klasickým šroubením jako normal žárovka) potom jim svítíš do tý doby než vylezou kořínky. Pak už je nutné je hodit pod 18/6. Good luck N4
P.S.: dělám to tak už po xtý a nikdy to nevadilo. Z počátku to bylo kvůli nedostatku materiálu (hodiny a pod.), ale později jsem zjistil, že je to v pohodě a nemusim si zabírat místo v growroomu.
Majkl
Omyl! 24/7 neznamená 24h světlo/7h tma, ale svítít 24h denně po dobu jednoho týdne, tedy 7 dní :)
nobody4
hned je člověk o něco chytřejší :D
bbas
tak to ze 24/7 je svitit 24 hodin denne 7 dni sem fakt nevedel tak dik
drinker hulič
to mas jednou tak a podruhy zas tak... vyber si potom. chtelo by to nejak ucelit znaceni.
nobody4
Tímto jsme narazili na otázku, Zkoušel jste někdo světelnej cyklus delší než 24h?
Již dávno je tomu co mi přítel z Hulandu vyprávěl o kytkách pěstovaných na 24h deně světla. Prý se dá sklízet v periodě jednoho měsíce. Ale kytkám to prej vadí (proto se používají spec. odrůdy, jenž to 24h světlo líp snášej). Také říkal, že to na těch modelech je poznat a že to není zrtovna nejlepší cesta. Prostě jim chybí tma.
Teď by mně ale zajímalo, co to udělá, když budu svítit třeba 24 hodin a potom jim dám 8 hodin tmu a takhle furt dokola? Jo bavíme se o růstový fázi. nezkoušel jste to někdo? Už jsem o tom přemejšlel, ale nikdy jsem to netestoval.
Tak doufám, že to má někdo zmáklý N4
Sido
To N4: Ja si myslim, ze kdyz jim budes svitit vice nez 18 hodin, tak to te kytce jednak muze uskodit proste ji to bude vysilovat a kdyz uz ji to neuskodi, tak ji to urcite nepomuze.
Zkousel jsem cca. pred rokem periodu 24 svetlo 6 hodin tma a vysledek byl, ze kytka rostla pomaleji nez ostatni v normalni periode 18/6 tak nevim :o)


Sido

Vic hlav vic vi :o)

nobody4
Díky, těm "nespícím kytkám mně napadla taková myšlenka. Díky Sido, to je přesně to co mně zajímalo. N4
lubomier
ja som zas pocul ze ku koncu kvitnutia sa moze prehodit na 8/8/8 ze rasia palice ako blaznive,, mate s tym nejake skusenosti??

a este ma napadla jedna vec keby sa rastlinkam z prechodu 18/6 na 12/12 urobil nejaky medzistupen napr. 14/10 je to v pohode, nezacnu uz kvitnut? co to s nimi spravi?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma