Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
První grow - Sodík 70W - Klikni zde pro originální téma
SirChiko
Budem to sledovat, ja idem tiez prvykrat na 70w sodik
G.R.O.W.I
SirChiko bohužel tě musim zklamat ale už mi skřiň osvětluje new slunce o 125w red mam ho tam zatim čtvrtrj den a musim řict že ty šišky začali přimo bobtnat =D
G.R.O.W.I
1.
G.R.O.W.I
2.
G.R.O.W.I
3
G.R.O.W.I
4
G.R.O.W.I
5
G.R.O.W.I
6
G.R.O.W.I
7
G.R.O.W.I
8
G.R.O.W.I
9
G.R.O.W.I
10
G.R.O.W.I
11
G.R.O.W.I
12
G.R.O.W.I
13
G.R.O.W.I
14
G.R.O.W.I
15
G.R.O.W.I
16
G.R.O.W.I
17
G.R.O.W.I
18
G.R.O.W.I
19
G.R.O.W.I
20
G.R.O.W.I
21
G.R.O.W.I
22
G.R.O.W.I
23
G.R.O.W.I
24
G.R.O.W.I
25
G.R.O.W.I
26
G.R.O.W.I
27
G.R.O.W.I
28
G.R.O.W.I
29
G.R.O.W.I
30
G.R.O.W.I
31 nove světlo
G.R.O.W.I
Měl bych takej dotazik pro skušenějši panelákove growery. Jaka myslite že je do panelaku bezpečna vatáž (aby mě někdo zbytečně nevyčápnul kuli spotřebě) každej byt ma unas svoje hodiny a když jsem dnes koukal na ty naše tak naš byt ma jedenapulkrat vic než sousedi. Momentalně mam ve skřini v provozu 125w světlo + 4 x 12v větraky

Prosim aby na tenhle dotaz odpovidali jen ti kteři maji nějakou zkušenost nebo prostě ti kteři se opravdu vyznaji , děkuji za pochopeni. Nerad bych kuli sve vašni dostal sebe al i svou rodinu do nějakych potiží. Jen tak mimochodem zabaveni by nasralo taky :p:
SmokeHillz
Hele kemo ja bydlel v garsonce,a jednou se mi stalo ze ten rok co sem tam byl, sem trochu premastil a mel sem nedoplatek trojaka...A to se mi jen namrazovala stara lednicka...Koupil sem novou Ackovou tridu a jel sem 125 blue+ 200 red CFL a zadny preplatky nenastaly...No taky sem se zbavil kompa a koupil notas a ten zere jen 75W XD
G.R.O.W.I
To si mě docela uklidnil =) ja když viděl ty hodiny tak jsem myslel že mě vomejou =D

Kolik žere to PC ?
SirChiko
Pozry sa na zdroj :)
G.R.O.W.I
SirChiko nějak tě nechapu =) co tim mysliš podivej se na zdroj ???
gravedigger
No myslel tim na zdroj PC ten ma uvedenou watáž treba 400w ale nemužeš brát že ti bude pc pořád brát 400w jenom že tam m áš zdroj 400w...ten zdroj se do Pc dava vetsinou trosku nadimenzovanej hlavne kuli tomu aby to vse dobre nabehlo pac pri startu pc to zere vse naraz....aktualni spotreba pc zalezi co zrovna na tom pc delas a jak je zatizeny...kdyz se zvedne vykon prociku, gr karty... tim vetsi odber a samo spotreba...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma