Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Jen pro Viridise a Snarka na kontrolu... - Klikni zde pro originální téma
Bryant
Tady je upload toho meho planku ktery je nakreslen na starteru...

Po naslednem a kladnem ohodnoceni ze mam dobre komponenty...prosim o smazani..


Diky :)


Bryant
Jak rikam, jako muzikant jsou mi tyhle lektronicke veci naprosto zahadou

Pro vice detailu v tomhle threadu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4902

Diky za vsechny rady a posouzeni :)
t3
to je tedy velmi divny starter.. hele a ono tohle schema je primo nakreslene na tom starteru? jestli jo tak no problem a kdyz ne... :)) zkus to a uvidis.. kazdopadne dvou vyvodovej starter to je newS :))
Storm
Podle mě je to v pohodě.IM2=startér,to kolečko s čárkama je výbojka a ten černej obdélník je tlumivka.
viridis
Tak tohle zapojeni jsem jeste nevidel... dovedu si sice predstavit, jak by takovyhle starter mohl uvnitr pracovat, aby to zapojeni bylo funkcni, horsi ovsem je, ze si dovedu predstavit, co se stane, kdyz se ten spinaci prvek 'zasekne', pokud dostatecne zestarne a zdegraduje. Mozna, ze Taliani maji k dispozici jine soucastky nez z CKD, jejichz vyrobky temito neduhy trpi, pak by to mohlo fungovat spolehlive i dlouhou dobu.

A ted prakticky: Zapoj to tak, jak nakresleno, do obvodu dej pojistku tak na 3-4 Ampery. Kdyz to zapnes, muze nasledovat:

1) Lampa se normal startne a sviti. To by bylo v poradku a bez dalsiho komentare.

2) Nestane se nic, tlumivka lehce vrci. Nechej to zaply tak max. 10 sec. Pokud se nic nestane a vybojka se nerozsviti, tak ten starter neni to, jako co se tvari. Nenechavej to zaply dyl jak tech 10 sec.

3) Ozve se lehke lupnuti, jak prdla pojistka, dal se nic nedeje. Vymen pojistku za silnejsi, max 6.3 A a zkus to zapnout jeste jednou (Ted je mozne pokracovani i z bodu 4, ticha varianta). Pokud prdne znova nebo se lampa nerozsviti do nekolika sec. vypni to. Starter neni to, jako co se tvari.

4) Ozve se bomba jako z dela a starter se rozleti, event. se zacne prehrivat, bud zcela tise, nebo za mirneho bzuceni, posleze doutnat a smrdet. Pravdepodobnost velmi nizka, v takovem pripade by to mela osetrit pojistka. Starter neni to, jako co se tvari.
****************************
V zadnem z techhle pripadu by nemelo dojit k ohrozeni ostatnich dilu, t.j. vybojky nebo tlumivky, pokud to nenechas zaply dyl, nez uvadim. Tlumivka ma povolenou teplotu kolem 130C, podle toho, co jsi psal v tom druhym threadu a na takovou teplotu se za tu chvilinku prehrat nestihne. Vybojkou muze prochazet max. proud, ktery ji tam pusti tlumivka, takze rovnez nemuze byt ohrozena vyssim proudem. Jedina vec, kterou riskujes, ze ten ignitor odejde do vecnych lovist, ale kdyz je to na nem primo nakresleny... ja bych to proste zkusil. A potom bych dal vedet, jak to dopadlo - myslim, ze budes prvni, kdo to tady vyzkousi. Alespon ja jsem jeste nikdy tohle zapojeni nevidel (cimz ovsem neni mnoho receno).
Dej vedet - drzim palce !
Bryant
Diky drahy sire Viridisi za vycerpavajici rady...

Ja doufam ze to bude OK, kupoval jsem to jako celej komplet ve velkoskladu. Rekl jsem jim presne co chci a to mi dali. Sand nejsou blbi a vedi co k cemu patri...


Dam tedy urcite vedet co se potom bude dit.


Jo a misto pojistky jsem to s tatikem vyresil tak ze tam dame 6A jistic. Ten zastane funkci pojistky...nebo se mylim?
viridis
Jak to dopadlo ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma