Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Již sem osel - Klikni zde pro originální téma
John.Mall
A protože jsem nepoučitelnej kokot, tak jsem již zasel a samozřejmě se to vytáhlo jak prase.
Ale odzačátku. vloni jsem koupil šest semen Durbanu od člena (jakse tak dívám, již bývalého člena) Martinissuper. Tak doufám že to je opravdu to, za co jsem zaplatil.
Zaseto před týdnem(kokot) přímo do zahradnickýho substrátu.
a jelikož to nehulím tak si nechám jednu pro radost a ostatní rozdám.

Hnojky eště nevím, asi zase slepičí sračky, i když fakt přemýšlím o něčem lepším, jen se mi do toho nechce cpát moc peněz, takže pokud by jste měli nějaký nápad na dobrý levný hnojivo v malým balení tak šupsemstím.

No a protože se to vytáhlo opravdu krutě, dnes jsem je přesadil níž, tak uvidím jestli moje prasečí ručičky nenadělaly ještě víc škody. Přemýšlím že začnu přisvěcovat úsporkou, snad to trochu pomůže.

A k fotce: Z prava Habanero Orange, Rocoto Red, Pasilla Bajio to sem nepatří.
Pak těch šest chudáčků a pod sáčkem melouny a to sem taky nepatří.
citace:
Původní příspěvek od John.Mall

hnojky eště nevím, asi zase slepičí sračky, i když fakt přemýšlím o něčem lepším, jen se mi do toho nechce cpát moc peněz, takže pokud by jste měli nějaký nápad na dobrý levný hnojivo v malým balení tak šupsemstím.

tak možností máš hafo...od třeba biobizz, biocanna přes b´cuzz atd (bloom hnojiva) - jen se koukni na nabídku .)
...slepičáky můžou bejt dobrý když tim nebudeš zalívat moc a ne ke konci hlavně :fujtajblblé:
zdar já používám -KRISTALON JAHODA- jeto ideální hnojivo pokud chceš ušetřit ale přesto mít velký výnos já ho jedu už 2kolo a bez problému jedu v kokosu a z každou zálivkou fakt je to napohodu :)
John.Mall
Loni jsem dával Kristalon Jahodu. A nějak jsem nebyl úplně spokojený. Prej to z teho bylo cítit. Možná přestat dřív než měsíc před veletrhem.
řekni mě u kterého hnojiva hnojíš až do sklizně ??? v 90% hnojky přesáváš dávat týden až 2 před sklizní a proléváš čistou vodou... :D to pak cítíš asi z každého hnojiva :D
John.Mall
No já přestal cca měsíc před a prej to bylo cítit. Já to nehulím, takže neposoudím.
tak to je nějaké divné já předposlední kolo jel až dokonce a poznalo to 5 z 20 lidí a když jsme přestal hnojit cca 2týdny před sklizní tak to nepoznal nikdo čím sem hnojil aspon si teda nikdo nestěžoval kdo měl odemě na ochutnání...
John.Mall
Hmm já si taky myslím že kecali a kdybych ji to neřekl čím je to hnojený tak ani nepípnou. Předsudky. Ale stejně se poohlížím po něčem jiném, kdyby byl Kristalon Konopí tak ho beru.
:D tak jo budu sledovat :) zatím zdar ..
John.Mall
Dnes mi přišla další semínka, konkreténě jde o podivný kros nycd x bcroadkill x deepchunk od uznávaného člena aero1. A tak jsem hnedle medle dvě zasadil.
Původní plán byl že až bude čas dát kiti ven, tak po selekci samcu od samic dám všechno kámošovi až na jednu dívčinu kterou si ponechám doma na zahradě. Ovšem nyní tam, pokud vše půjde dobře, budou dívky dvě.

Durban Pasion









a nycd x bcroadkill x deepchunk :biglaugh:
Jadr.m
Chtěl bych se zeptat ty slepičáky sypete kolem kytky nebo do vody?Pro někoho triviální,ale já sem začátečník a chci to zkusit.
John.Mall
Slepičáky do vody a zakvasit. Poté ředěné opatrně na zalévání, hlavně na růst na květ už raději ne.
Zdar když to řeknu takhle... 8) Ser na nějaký slepičáky, ja tohohle moc zastánce nejsem... ja jedu Biohnojky Organika podle mě nejlepčí co pro ty kytky mužeš udělat!... kup Plagron Dáš do toho sice pár korunek navíc ale výsledky jsou fakt viditelný... viz. my Thead... 8) ať to roste .. :)
DooMer
chybi tu nakej foto update :angel:
John.Mall
Durbany všecky vykvetly a ten cross nestojí zatím za řeč. Nechtěl jsem do síně zmaru tak raději zatím bez fotek. Něco jsem rozdal, něco vzala voda a tak...
John.Mall
Letos jsem to posral a to tak že úplně. Takže po rozdání, povodni zbyla jedna jediná rostlinka a to nycd x bcroadkill x deepchunk. A tak jsem zvědavý jestli k dovršení všeho dobrého to bude samec.
Kambu
citace:
Původní příspěvek od jech5
Zdar když to řeknu takhle... 8) Ser na nějaký slepičáky, ja tohohle moc zastánce nejsem... ja jedu Biohnojky Organika podle mě nejlepčí co pro ty kytky mužeš udělat!... kup Plagron Dáš do toho sice pár korunek navíc ale výsledky jsou fakt viditelný... viz. my Thead... 8) ať to roste .. :)


Tak,já s kuřincama mám vcelku zkušenosti a nikdy mě nezklamaly..

Tak držím palce,at ti aspon vyjde ta jedna kytka..je to škoda...
John.Mall
Jjo slepičáky jsou bezva a v kombinaci s kopřivama úplná paráda a to nejen na kiti, ale třeba na rajčata, papriky a další srágory. Atak když se nezadaří tak si vypiplám aspoň krásnýho samca.
John.Mall
Tak to se mno nevypadá zase tak hrozně, jenom to ještě pořád nekvete.
Bude s toho vůbec ještě něco?



Mírně jsem ji zohnul












a tady snad preflowers?
G.M.O.
neboj lepší genetiky vykvétají později já ještě nekvetu ani z řžízku ani ze semínek.
Hold si budem muset počkat :D
John.Mall
No mě zblbnulo to, že loni jsem měl touhle dobou už skoro sklizeno. No ale předloni to začalo teprve nakvétat. Jen aby se počasí umoudřilo.
John.Mall
Roste (1.8m) nekvete :(
John.Mall
Sem furt přemýšlel jakápak kurva mi okusuje listy, teda kromě píďalek o těch vím, a teď jsem tan přistihnul vrabce, normálně sedl na kytku a ozobával listy, chudáček se pak tak praštil o diabolku, až mu vychrst mozek. :rocket:
H.U.L.
Zdarec, doufám že s tím vrabcem si děláš prdel. Ani tu ganju nehulíš a vadí ti pár pokousanejch listů? A to ještě jestli jen nezobal nějaký parazity...Stejně pak přiletí jinej, to je chceš všechny střílet? Stačí zahnat ne?
Machoman
Notyvole taky bych ti hned napral pár diabolek do palice!
DooMer
vrabce sem strilel taky kdyz sem byl mladej pak mi jiych bylo lito ale tohle docela kurtej scenar :D
citace:
Původní příspěvek od DooMer
vrabce sem strilel taky kdyz sem byl mladej pak mi jiych bylo lito ale tohle docela kurtej scenar :D

Dřiv jich byla halda, dokonce se střilely na polích, bo žraly Pšenici, dneska jich je pět a půl.
Takže chudák Vrabec.
John.Mall
Ale kdeže pět a půl. Tady je vrabců mrtě. Ale oni jsou to kurvy mazaný, jeden vytuhlík je na pěkně dlouho odstraší. Kdybych tak dvakrát do roka jednoho nepic a sem tam nevystřelil pánubohu do oken, tak jsou slípky imrvére bez zrní.
A líto? Když jsem teď kulivá mixomatóze mordoval naše králíky, tak to mi bylo líto, přejetých ježků na cestě je mi líto a co jsem našel loni v Přerově na mostě toho ledňáčka, co se břinkl o to zkurvený sklo, to mi bylo taky líto, ale nějakýho vrabce pchá, toho taky no:(

Já si taky napřed myslel že tam zobe ty píďalky, ovšem kouk jsem na něj kukrem a vono hovno, rval listí jak splašenej. Kdyby jste viděli ty hejna co nám tady lítají.

Dík za K+
no a za ty mínusový vlastně taky, aspoň vím, že bych tu svoje evoluční názory neměl moc ventilovat, bych mohl být taky medle exkomunikovanej a ještě s pár diabolkama v lebce, dík Machomane :)
Ckulich
Vrabci jsou škodná nebrat zastřelit :D
myemi
srstku a kubišovou natebe:D
John.Mall
Byl jsem se kát v hospodě a jen taktak jsem se stihnul dokát, abych se nepokálel. Je to tak, jsem sobí hnusec.

ale zpět k tématu.
Myslel jsem si že mám vynalezeno jak odhaliti samce a nedejbože samice ještě dávno před tím než se projeví o své vlastní chabé vůli, a to tím způsobem že jsem po odejmutí větvičky z rostliny tuto vsunutou do vody uschoval dva dny před světlem a po vyjmutí z díry ještě rády rostlinky ukázaly pohlaví, ovšem nikoli dnes tato, po prodělané očistné kůře neukázala zhola nic a dál si vesele roste, děvka. Takže můj převratný vynález, jež jsem beztak někde vyčetl, se neosvědčil.
John.Mall
Tak už si asi týden kvetou, doufám že nám počasí vydrží aspoň tak jako doposud a nebude hůř.
Páč to mám celkem hustý tak mám strach z plísně.

Už jsem to psal soukromou poštou ale napíšu to i tady, semena od Aero1 prostě paráda, 100%ní klíčivost a 100% samic. Nedávno mi přišel pyl Shamana od člena Time, tímto mu děkuji a uvidíme jak to dopadne.
John.Mall
Prosím všechny kdo mi dávají K-, ať jsou tak laskavi a něco k tomu připojí, stáčí jednoduchá nadávka, já pak nevím komu být vděčný. Děkuji.

Pokud někdo neví co psát, tak tady jsou příklady jak by to mělo vypadat:


furt seš osel :( ... dvoumetrovou kytku by ti ten vrabec oždiboval asi tak 10 let než by jí to začlo vadit. seš kretén,fakt 25-08-2010 v 11:41 AM
od Tayem de Tox

ptácky střílej jen ubožaci 25-08-2010 v 10:33 AM od Machoman

Pokud nejste schopni se pod svůj názor podepsat, tak to prosím nedělejte.
John.Mall
Ulomila se mi další haluz, již třetí. První úplně, druhou jsem přivázal a teď tato.












Taky přivázána.
Špatná výživa?













Poznáte někdo co z tohodle bude?










Jo a detail.
DooMer
hele taky se mi lamaj vetve a nevim co s tim jenom privazuju nebo hazu na kompost :( hold je to asi genetikou a moc zastipu teda u me si myslim ze by to mohlo byt tim.. jinak nevim...
John.Mall
Pěkně prosím, na toho vrabce se už vyserte. Ano, neměl jsem to dělat. Ne, není mi to líto. Konec. Plivejte na mě pro mé neumětelství v oblasti pěstování, což je to o čem to má být, ne pro můj názor, že ničeho živého není škoda, jen nesmí při umírání příliš trpět. Tak to prostě cítím. Pokud má někdo zájem diskutovat o mém přístupu k životu, je mu plně k dispozici služba Soukromé Vzkazy.

Děkuji.
John.Mall
Můj dvou a půlletý syn, mě včera viděl, jak otrhávám starý listí a dnes když jsem byl v práci se rozhodl, že mi s tím pomůže :)









z dálky žádná změna








utrhl to pěkně čistě:)










Co teď s tím? Usuším a do masti dám, mohu ne?









a tak pěkně to kvetlo
DooMer
aby ti to pak nevykouril :D
kniga
Hlavně to neřeš jako s tím vrabcem :-) Ikdyž škúdce jako škůdce, ne?
John.Mall
Teď když s tím je alespoň trochu zábava a v noci se spí, tak už to nechám naživu. Alespoň do třinácti let, s tím že má u mě důtku s výstrahou :)
DooMer
delas jak kdybys kojil vole :D
John.Mall
Á tak se konečně objevila plíseň. Třikrát sláva.
John.Mall
Počasíčko přeje, plíseň sice je, ale moc se nerozrůstá.

Dnes použit postřik a zálivka, oboje poloviční koncentrace PREVICUR 607 SL.
A lehce jsem přihnojil, tak doufám že mi ještě tři týdny vydrží.

Tož uvidíme.
Teď jsem si přečetl knihu Vaříme s konopím,
či tak nějak a jak nehulím tož jsem dostal chuť na nejaké ten mls z marjánky, tož to asi ozkóšám.
Jen musím pohledat více knih o vaření, tahle se mi zdá taková stručná.

A teď fota.
Současný stav, nějaká ta makra a detail malinkého plesnivého flíčku.

Hoj
John.Mall
Chybí tři týdny, mám vážné obavy že budu kosit dříve.
Ovšem zatím nám počasí přeje a další plíseň jsem od postříkání nenašel.

Kiti co jsem dal kámošovi jsou totálně v prdeli, je to hlavně dáno ne moc dobře zvoleným stanovištěm. Neudržovaná zahrada, stín, vlhko a nulová péče udělali svoje.


Tak ještě nějaká ta makra rosnatek:)
John.Mall
Dámy a pánové, mám vážné obavy že pujde, holka jedna paličatá, pod kudlu již tento weekend. Důvody jsou tři, a to: plíseň, počasí a hlavně plíseň. Po postřiku se zdála v pořádku, ale už se zače začíná rozlézat, svině.

Je to o dva týdny dříve, ovšem doufám že i tak to bude dobrý. Mám však dojem že to mohlo být chvalitebný.
ahoj něco ti to asi dá, ale netroufam si odhadnout co s toho bude možná spíš nechat ty pěkný palice a zbytek mast, Cakes, nebo neco podobnýho :)... ty vrchní jsou dobrý ne ? ... ja sem svoje kytí přesunul dovnitř takže v klidu dopěstovávam bez sebemenších problemu :)... přeju hodně zdaru.. ale nechal bych to tam dokud nezačne vytrvale pršet... :)
John.Mall
No ono je teď venku takový vlhko, poprchá, že nemá cenu to kosit. A příští týden bude zase v pohodě, doufám. Takže nechávám.
myslim že to je nejrozumější.. :) prostě dokud do toho nebude lejt tejden non stop tak to je dobrý :)
John.Mall
No moc dobrý to není, páč to plesnivý jak hermelín. A mě je to hrozně líto postupně odstřihovat a vyhazovat.
John.Mall
Jen mi není jasný, proč mi nechali tu jednu haluz?
DooMer
naci dobraci , to ti ot nekdo vsechno sklidil ? O_O
John.Mall
Zdá se.
DooMer
Tak to jebu...
Seky
Vrabci se pomstily...
DooMer
citace:
Původní příspěvek od Seky
Vrabci se pomstily...


tohodle vrabci nejsou schopni :teef:
John.Mall
Ale když už nechali jednu větev, mohla to alespoň být ta která byla prclá. Takhle jsem bez semen nejen já, což by tak nevadilo, ale hlavně člen Time, který dodal pyl. Musím se mu nějak revanšovat.
Krapítek jsem nasranej.
citace:
Původní příspěvek od Seky
Vrabci se pomstily...


hahaaa:D vystižnééé )


kurec skoda no že ti to nenechavci vzali ale jde videt že jako jednomu z tisice okradených aspon něco nechali !
John.Mall
Předloni to bylo podobný, jen mi toho nechal (nechali) víc.
A nebo se opravdu ti vrabci pomstili.
Kambu
Zdarec ..toš to bud teda aspon rád,že ti aspon něco nechali! někdo takové "štestí" nemá..každopádně i tak je to škoda..ted jak sem se pořádně díval na tu kytku,,toš to byl strom jak prase...asi fakt nějací dobráci..
citace:
Původní příspěvek od John.Mall
Předloni to bylo podobný, jen mi toho nechal (nechali) víc.
A nebo se opravdu ti vrabci pomstili.

Vy fuurt s těma vrabcema :)
Hold's měl peška, ale je to škoda, hlavně těch semínek.
Ckulich
Železce na ně okolo celý kytky!
bull
Cau, me se zda ze to na ty zahrade bylo siroko daleko videt, ja mam na zahrade kytky schovany tak,ze sou treba mezi kerema, za hromadou dreva atd.. kdyby je tam nekdo hledal tak je najde ale zvenci a z okolnich pozemku jsou stezi videt - kdyz o nich vis tak je vidis zdalky, kdyz o nich nevis tak je nevidis ani z 10 metru
John.Mall
No zase tak široko ne. I když ono stačí, že mezi těma co tady hulí se ví že mám.
Ta jediná haluz co ostala, je po menším obrání, bez plísně a včera jsem vyhrabal z koše sáček od pylu, dal do něj něco málo hladké mouky a po řádném promíchání trochu pocukroval (moukou?) palice.
Tož uvidíme, jestli se nějaké to pylové zrnko ještě chytí a zda s toho něco bude. Zétra to vyblésknu a mrdnu sem nejaký ty smutný fotky, ať se dostojí názvu Fotogalerie pod Sluncem


John.Mall
Sníh a mráz a mráz a sníh mi se spolu neztratíme v závějích.



Jednu větévku jsem zasunul do hlíny a doma se mi snad podaří nějaká ta semena vysemenit.
LEM
nechci ti kazit náladu, ale tohle se ti asi nepovede:)
John.Mall
Why?
DooMer
tak jestli tam uz sou naky semena a ceka jenom na dozrani tak jo...
Tak jsem si z nudy přečetl celej thread a musím říct, že asi nikdy nebudu pěstovat venku, to nemá cenu, já bych se o to staral a někdo mi to vyčoruje ? To bych si psychicky nedal, proto K+ za to, že jsi se přez to tak lehce přenesl, alespoň na foru mi to tak přijde.)
John.Mall
citace:
.......To bych si psychicky nedal, proto K+ za to, že jsi se přez to tak lehce přenesl, alespoň na foru mi to tak přijde.)



Ba právě, lehce. Byl jsem asi půl hodiny lehce rozmrzelý.

V sobotu jsem dával kámošovi zbytek loňska, a tak jsem si říkal, proč já to vlastně nehulím. Tak jsem foukl jedno sklo a je pravda, že jsem se pozvracel jenom jednou, ale blbě mi bylo celej zkurvenej den. Tak už vím proč.
citace:
Původní příspěvek od John.Mall

V sobotu jsem dával kámošovi zbytek loňska, a tak jsem si říkal, proč já to vlastně nehulím. Tak jsem foukl jedno sklo a je pravda, že jsem se pozvracel jenom jednou, ale blbě mi bylo celej zkurvenej den. Tak už vím proč.

Já už toho nahulil docela dost, ale tady kde žiji, není nikde dobrá travka.
Takže vlasně nevím co semnou udělá pořádný model, každopádně ze slabých modelů mi nikdy špatně nebylo.
Nejlepší tu je tak 5% thc. Toho se člověk ani překouřit nemůže, :rejp: natož aby měl nějaké velké obtíže. :)
petis__
Tu čorknutou kytku zařídila karma, za toho picnutého vrabce. Teď si nedělám prdel, fakt tomu věřím. A vůbec se nedivím že ti to někdo čorkl, z fotek to vypadá že na ni mělo výhled dost sousedů.
John.Mall
V úterý mi umřel kámoš, čtyřicetpět let, dobrej člověk a znám toliko zmrdů. Taky bych tomu rád věřil.
citace:
Původní příspěvek od petis__
Tu čorknutou kytku zařídila karma, za toho picnutého vrabce. Teď si nedělám prdel, fakt tomu věřím. A vůbec se nedivím že ti to někdo čorkl, z fotek to vypadá že na ni mělo výhled dost sousedů.
Jasně, já vrabce na kytce nikdy nepic a lohly mi už za tu dobu co pěstuju kytek jak hnoje. John mall upřímnou soustrast.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma