Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Má to ješte cenu? - Klikni zde pro originální téma
Hansganja
Lidi potřebuji od vás poradit. Jsem nováček v pěstování konopí. Zasadil jsem si před týdnem konopí doma a jedna rostlina už mi vylezla z hlíny. Myslíte, že to má cenu ješte přes zimu pěstovat, když to budu mít doma v teple a na místě kde je hodně světla? Prosím poraďte!
Al-Ban
Pokud tím místem, kde je hodně světla myslíš skříň se sodíkovou výbojkou, tak to cenu určitě má ;), ale normálně za oknem bych ti to v tuhle dobu určitě nedoporučoval, protože den se bude neustále zkracovat (už teď je pod 12hodin), slunce bude svítit čím dál tím míň i jeho intenzita bude klesat a rostlinky, jestli dřív nechcípnou, ti vykvetou téměř okamžitě, jak to jen půjde a tedy z nich nic nebude :(.
Hansganja
Já to mám za oknem. Růst to asi moc nebude. Ale když už něco vyroste bude z toho alespoň nějaké menší hulení? Já fakt nevim. Jsem úplný začátečník.
pála žáhí
Nemá! Přes zimu ti za oknem fakt nic nevyroste. Jestli chceš pěstovat přes zimu tak jedinej způsob je sodíková výbojka a nebo zářivky s vhodnym světelnym spektrem(nejlíp kombinace těchto dvou=zářivky na růst a sodík na květ) a hlavně pilný studium tady na groveru;)
mwrx
Sám jsem zkoušel loni na stole v práci pěstovat jednu kytku a opravdu to v zimě nejde. Je málo světla a kytka i když trochu vyroste po čase chcípne ... :(
Hansganja
Díky za všechno. Ale já se přece bez trávy neobejdu. Takže bych potřeboval vědět za kolik koupím sodíkovou žárovku. Jo a ještě mi kámoš říkal, že se na to hodí i modrá uw (v- nevím jak se to píše) lampa. Je to pravda?
Majkl
ČTI FAQ!
Kwjetoň
Wopravdu přes zimu nic nevyroste? Já bych to zkusil aspoň zasadit (už jsem udělal) - čim víc tim líp a nechat růst a když už to nebude zhulovat tak mi na okně aspoň poroste pjekná kytka
Taker
Tyvoe loni přes zimu (nebo vlastně letos) mi za voknem vyrostly metr a půl velký kytky. Ne že to nejde jen se člověk musí kurefsky hodně starat a těm kytkám se fakt věnovat. A vymejšlet různý vychytávky aby to ta kytka prostě dala i s minimem světla. Ale doporučil bych nějakou hodně silnou odzkoušenou odrůdu aby se to pak dalo aspoň kouřit (ze slaboty tam zabijáka prostě neuděláš). Jinak pěstit si jen tak pro radost taky neni vůbec špatný.
Pantoči
Letos(vlastně vloni) někdy v prosinci o Vánocích zasadil kytku.Byla to samozřejmě doba kdy se den už prodlužuje.Když konečně vylezla z hlíny,rostla strašně pomalu-podotýkám,že jsem jí "pěstoval" jen tak za oknem).No,vyrostla asi do 20cm vejšky a začla kvéct.Tomu jsem fakt nevěři,že může tak malá kytka kvést.Vedle ní rostl samec,zhruba stejně vysoký,který měl všeho všudy tak 4,když to přeženu,miniaturní lístky.Takže opylil samici a měl jsem semínka.
Samozřejmě z toho nic nebylo(i když krystalky tam nějaký byly),ani semínka pořádně nedozrálA.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma