Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1. mikro grow 70w - Klikni zde pro originální téma
XIX
Zdravim vymyslim si skrinku a chtel bych znat vase nazory. Zkousel sem pestovat venku ale nikdy sem nemnel uspech, parkrat my kitku neco sezralo, jednou splesnivela nebo mi ji nekdo podelal. Takze zatim sem sehnal tohle:

Skrin vnitrni rozmery 70x40x40
Svetlo 70w sodik SHC tesla
Pritah 90mm z PC
Odtah 12mm z PC
Stribrna folie z growshopu

Myslite ze to bude fungovat? Jinak mam par dotazu.
Jeste nevym co sezenu bud rizky nebo feminizovany seminka, kolika kytkam se bude v tomhla stisnenym prostoru darit?
Mam doma 14w akvaristickou zarivku aqua-glo, chtel sem ji pridat k tomu sodiku ale nevym jestly to bude mit nejakej smysl.
A zatim vubec atusim jakou dam hlinu.

Za rady a komentare predem dik.
vulcano-squash
když se budeš snažit bude to fungovat to je jasny :-)

do boxu dej 4nebo6 řezů...
XIX
Zdar.

Tento tyden budu kompletovat skrin, tak sem premyslel o filtru. Nechci neco narychlo vymyslet az kytky zacnou vonet. tak sem vymyslel tohle:

Na odtahovej pc vetrak o prumeru 120mm sem prlepil zuzeni na 50mm a nasadil sem do nej plastovou trubku do ktere sem navrtal kupu direk a na konci je zacpana. Na ni sem nasadil druhou trubku prumer 110mm taky z dirama. Cely je to slepeny silikonem. Kdyz bude potreba nasypu mezi trubky aktivni uhli. Pro predstavu jeste obrazek.

Jinak jak budu mit hotovou skrin vyskousim jestly se to moc nehreje nebo neni nejakej jinej problem a konecne zasadim.
To bude makat, jen sehnat ty modelky dovnitr.
XIX
Takze konecne sem sehnal neco dovitr. Mam tri feminizovany seminka El Nino od green house seeds
Zatim si lezi v namocene vate na okne. Jakmile uvidim ze klici pujdou do hliny a do pestirny. Hlinu mam Pelargon Grow-mix. Uz se tesim jak vyklici.
WERD
Pelargon Grow mix?:Dnějákej home made mix?nebo si myslel Plagron?:D:D
XIX
Jo mas pravdu je to Plagron. Jeste sem meril teplutu cca 5cm od zarovky 32C .
XIX
Je to spatny seminka po tydnu vevate nedelaj vubec nic.
Sem sklamany.
XIX
Zdar Takze po kratke odmlce zacinam znova. Jelikoz seminka se mi neosvedcily mam ted tri rizky, bohuzel neznam jejich nazvy. Chlapik od kteryho je mam pestuje tuhle matku pres rok a je spokojenej.
Fotky sou tesne po zasazeni a po 5ti dnech. Myslim si ze se chytly vsechny.
XIX
Zdar
Po kratke odmlce se vracim zpatky. Jelikoz seminka dopadly velice spatne, sehnal sem si tri rizky. Nevim co jsou zac, chlapik od kteriho je mma pestuje tuhle matku uz pres rok a je spokojej. Kytky sou 5 dni zasazeny. Kdy mam zacit hnojit?
Fotky sou tesne po zasazeni.
XIX
Zdar
takze kytky sou 8. dni na rustu docela se jim dari ale nejvsi novy lysty vypadaj divne. Sou takovy pomackany a uzky. Zbytek kytky vypada normalne. Na fotce je to videt.
XIX
Jeste sem dneska vsechny rostlinky zastipl at se trochu rozvetvy. Premyslim jestly je uz zacit hnojit asi se pujdu podivat po nejakym hnojivu. Na fotce jsou po zastipnuti.
Barbarosa
citace:
Původní příspěvek od vulcano-squash
když se budeš snažit bude to fungovat to je jasny :-)

do boxu dej 4nebo6 řezů...


Není to na 70W moc?
Barbarosa
Ahoj, podle mě máš tu lampu moc vysoko.
Myslim, že tři řezy je dobrej počet (možná ty 4, že by tvořily lepší čtverec, ale to už je ted asi stejně pozdě)... jinak bych dal ten PC ventilátor co máš jako přítah spíš jako ofuk, popř. bych ofut doplnil - ten je velmi důležitej... jinak řezy už máš trochu větší, tak jim dej lampu klidně blíž (o kolik) - viz FAQ - já bych se nebál třeba 15cm nad kytky, časem i klidně blíž pokud to dovolí teplota...jak zástřih už proběhl? klony se ti větví pěkně nicméně se dost potáhnou páč jim pálíš hned HPS.... jinak at to roste!
DVORKA
XIX
Zdar
Kytky rostou, zacal sem je hnojit krystalonem jak prejdu na kvet zezenu neco lepsiho. S teplotou mam trosku prolem je 29 ale bliz ke svetlu jde az na 34 coz se mi zda dost. Problem je ze kvuli utajeni nemuzu pridat ventilaci takze to holky holt budou muset vydrzet. Posledni dobou je aspon mlzim kdyz lezu do skrine. Jedna se krasne vetvy tem ostatnim se moc nechce ne vym cim to je. Dneska je to 14 dni rustu. Kolik vyrostou do vysky po prepnuti na kvet?
lukas5277
hele myslim ze to pujde na 70w jsem jel 4 kytky a na kvet sem dal 2x 70w a parada mam box 80x40x40 a parada
XIX
Zdar
Mam tu par novinek za 1. sem kytky presadil do vetsich kvetinacu o obemu 1.1l. A za 2. sem pod laveckou v parku kde obcas hulim nasel volne rust tri rostlynky, tak sem je presadila dal do boxu jak trosku rozrostou dam je nekam ven.
Fotka z dnesniho presazovani.
XIX
Co myslite trava, nebo plevel?
mikael
tráva je plevel, jak často hnojíš tím kristalonem?
XIX
mikael - mam ho rozmichanej podle navodu a uz tyden zalivam jenom s ním.
XIX
Zdar
takze uplynulo 18 dni rustu. Mezy kytkama a zarovkou je 30 cm, proto sem nainstaloval pletivo na SCroG. Zehnal sem jenom s malejma dirama 1,5x1,5cm proto sem ho prostrihal a ted mam diry 3x3cm. Ode dneska svitim 12 hodin. Na kvet sem pro hnojeni koupil Terra Flores od vyrobce CANNA, S tim bych podle rady mel hnojit kazdy druhy zaliti a po 4 tydnech davku zvysit nebo poridit neco sylnejsiho. Jeste foto.
XIX
A hnojivo
XIX
Zdar
Kytkam se dari, jenom novy listy a vrsky sou hodne svetly nevym cim to je. Snazim se proplytat pletivem co nejvyc ale nevym jestly to delam spravne. Posudte samy.
XIX
Zdar
Kytky rostu jako divy. Ale za posledni tyden sem odstrihaval par listu co na sobe mely zluty fleky. Na fotce je to vydet. Vsechno to byly spodni listy nevyte nekdo co to je? Mne napada prehnojeni takze ted skusim parkrat zalit cistou vodou.
XIX
Zdar
nove info kytky zacinaji kvest a vonet takze sem nainstaloval pachac a neni nic citit. Po vynechani hnojeni prestaly zloutnout listy ale nektery zacinaji vadnout. Myslim si ze je to tim ze nemaji dost svetla, listy v kraji a nahore sou OK.
XIX
Jeste detail
XIX
Zdar
dnes je to presne 28 dni kvetu
XIX
super makro pres lupu
GhOsT
máš to pěkný budu sledovat :-)
XIX
Zdar
Takze dnes mame 32dni kvetu, kytky sou krasne oroseny a hezky vonej. Zajimalo by mne ale kdy prestat hnojit, at se z rostlyn vyplavy bordel. Takze co vy na to?
darxtar
7-14 dni pred koncom, zalezi, ci budes flushovat za pomoci pripravku, alebo pojdes iba vodu..
XIX
asi jenom vodou ale jak mam poznat kdy bude konec 14dni dopredu?
darxtar
mas nejaky noname pozeram, takze budes musiet dat na odhad skusenejsich, takze pravidelne uploaduj foto a urcite ti niekto poradi kedy zacat s flushom. ;) Urcite mas ale este cas a kym vidis, ze ti sisky rastu a tvrdnu, tak hnoj. Ked sa ich rast zastavi a zacne hnednut vacsina blizien, tak zacnes s flushom.

/sisky mas prave v najvacsom rozkvete, takze ich pekne krm. Flush odhadom zapocat -+50 dnom a tipujem, ze kosit by si mohol v 60.-65dni, takze nech to ma tie 4 posledne zalivky iba vodu, neviem ako casto zalievas, tak si to nejak naplanuj ;)
XIX
Zdar
ted sou kytky 42. den na kvetu. Zacaly jim usichat listy, nejdriv ty spodni na ktere dopadalo malo svetla. Pozdej schly rychlej ted usichne treba pulka ktera je skovana pod druhym listem. A dneska uplne vrchni listy se pokryli zlutejma teckama a schnou taky. Listy od palic sou tmave zeleny oroseny a vypadaji OK. Sisky prestavaji rust a hnednou blizny tak 50-70% je jich hnedejch. Na spodnich palickach je jich hnedejch vic. Posledni 3 dny zalivam cistou vodu protoze sem sy mislel ze to usichani listu muze byt prehnojeni. Jeste dam par fotek nevym jak moc to na nich bude videt nic lepsiho se mne nafotit nepovedlo. Jaky sou vase nazory? Ja mam nutkani to sklidit dokud palickam nic neni.
XIX
v
XIX
c


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma