Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Okolo větrání - Klikni zde pro originální téma
Lampiu
Ahoj. Mám holky v květu, stínítko Aquaplant (je super, akorát se začíná ve středu u horního plechu odchlypovat ta fólie- mám 400 sodík) a chtěl by se zeptat jak často mám větrat. Mám tam termostat napojený na větrák, umístěný ve stropě pěstírny a propojený hadicí na odtah od stínítka. Jelikož teplota bývá 24-26 stupňů ve dne, 17-18 v noci, tak příliš často nespíná. Jak často by se měl vyměňovat vzduch v pěstírně? I když větrák neběží je tam pasívní odtah(jako komín 2,5 m, jde to až na půdu), takže teplota moc neroste. Jo a taky jsem nepochopil tu zde udávanou výměnu vzduchu za hodinu- to se má větrat každou hodinu tak intenzivně? A jak když spí a jak když bdí? Díky za odpovědi, doufám že jste mě pochopili. Brku zdar.
Walhalla2000
Vymenu vzduchu v pestirne je dost dulezita. Ja osobne kdyz svitim, tak vetram. Neustale. Mam ve skrini stolni vetrak, ktery dela ve skrini pekny pruvan. Navic tim kytky i trochu sili. Myslim ze jim to prospiva ve vsech ohledech. Teplotu mas ok. Teda zalezi na tom, kde mas teplomer. doufam, ze jsi to meril u vrchodlku kytek. pokud ano, tak teplotu mas ok a vetrat kvuli teplote nemusis. ale presto nekolikrat denne (aspon) chce poradne vzduch promichat a pokud mozno vyvetrat uplne pryc...
Lampiu
Díky Whal, zařídil jsem se podle tvé rady a aktivní větrání se spíná častěji- za světla nejvíc. Tak uvidíme jak to dopadne.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma