Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Matkárna - Klikni zde pro originální téma
Taurus
Čau groweři

K věci -sem si vybudoval takovou malou matkárničku,nebavilo me totiz si kupovat furt semena a selektovat je a rezy vod typku me taky dost sraly, vetsinou to vubec nebyl dobrej gen.

Takže Box 60x40x200 šatní skřín , hh
větlo 250 wat sodik ja vim na pííču ale už řešim lampec na růst anebo tam střihnu zářivky hh
odtah-ufo 250

GENY moje oblibenkyne BELLADONA a JACK HERRER

dělám teprve půl roku řezy a docela semi daří (žadna stiznost)
Taurus
něco k modelům

BELLADONA - Fenotyp: Sativa/Indika Mix (Převážně Sativa)
Kvetení: 55 dní
Vzhled: Nízká výborně větvící odrůda i bez zástřihu, patra nízko u sebe, robustní tmavě zelené listy.Palice jsou docela pěkně prorostlý (záleží jake chytnete pheno) a hustě pocukrovaný kristalama. Struktura palic je otevřenější, sativa vzhled.
Chuť a vůně: Vůně typická berry ,jahody, lesní plody ke konci velmi tyto vůně z intenzivní do těžkeho sladkého puchu :)

Chuť -v puse neni moc cítit, za to je lehká a neškrábe
Efekt: povznášející efekt(high ktere stoupa dal a dal:) dobrý na tvorbu ,do hospod. tento model vám nenechá ruce klidný, brzo vzniká tolerance na tento nebo ty jiny modely :D
Výnos: 9/10
Hodnocení: 9.00/10
Taurus
JACK HERRER
Sensi Seeds
Skunk #1 X Northern Lights #5 X Haze

Fenotyp: Sativa/Indika Mix (Převážně Sativa)

Oficiální popis:
Smetana sklizně a možná nejkrásnější tráva, se kterou jste se kdy mohli setkat; nejvíce oceňovaná varianta (model) v historii sklizňových festivalů. Do současné doby získala devět ocenění a neustále přibývají další. To by jistě byl úplný vrchol pro ostatní varianty konopí, ale Jack Herer jde ještě dál a svoji pověst si buduje především tím, že je distribuován na předpis v lékárnách a je uznáván a zařazen do třídy léčivého konopí.

Jedna z nejlepších variant Sensi Seeds je pojmenována na počest Jacka Herera, autora "The Emperor Wears No Clothes" (Spiknutí proti konopí
aneb Císař nemá šaty). Díky neúnavnému aktivismu a hlavně jeho přelomové knize, patří Jacku Hereru velké poděkování, že světu připomněl konopí ve všech jeho formách. Navždy lidstvu jeho kniha zůstane jako cenný zdroj informací a můžeme tak literárně zachránit planetu s pomocí konopí!

Vznešená směs tropického Sativa "high" s ohromnou produkcí krystalků číní Jacka Herera něčím, co musíte mít a vyzkoušet, abyste skutečně uvěřili. Na vrcholku jsou paličky tak hustě pokryty trichomy, že vypadají jakoby byli posypány práškovým cukrem nebo jako třpytící se malinký kapičky rosy. Takto jsou pokryty jak hlavní, tak vedlejší lístky a dokonce i stopky a stonek.

Rostlinky ze semínek vykazují uspokojivé odchylky, které jsou způsobeny Jackovým složitým pozadím a velice úzkou rovnováhou mezi Sativou a Indikou. Jsou patrny různé kombinace zesílených vlastností z obou rodin, což umožňuje pěstiteli zvolit si mateřské rostlinky, které vyhovují právě jeho pořadavkům a chuti.

Tři z celkem čtyř hlavních Jackových genotypů jsou převažně Sativy, zatímco čtvrtý se přiklání spíše ke vzoru Indika - rychle roste, má relativně kompaktní paličky, které jsou obklopeny hustou a rozšiřující se strukturou zajišťují výnosnou sklizeň. Jackovy Sativa genotypy mohou vyprodukovat dobrý poměr výnosu na metr i na rostlinku, pokud jsou pěstovány odborně, nicméně je velice vzácné, aby se tyto sklizně prodávali komerčně. Většina pěstitelů bude při pohledu na svoje zrající, šťavnaté a extra velké trychomy váhat s prodejem byť jen jedné paličky. A tak je většinou možné na skutečně dobrého Jacka Herera narazit jen u úzkém kruhu přátel - příklad věci, kterou si za peníze koupit nemůžete.

Vlastnost společná pro všechny Jackovi genotypy je oslňující, dvakrát "broušená" síla - povznášející (stratosférické) duševní "high" [stratospheric cerebral high] opřené o dechberoucí tělesné "bzučení" [body-buzz] se sílou zemětřesení. Jackovi "příznivci v dýmu" by se měli připravit na pocit, jak se jim země třese pod nohama - což může být velice potěšující pocit, když je vaše mysl pevně v oblacích.

Určen pro indoor a klonování
Taurus
Květ: 50-60 dnů

Výnos: 8z10
Taurus
Tak tady je moje zatim provizorní matkárna jak bude líp hned tam par veci vyhazu a vymenim :-)
Taurus
Mam ted akorad maly problem a to PH

byl sem v pohode vodu sem si upravoval vzdy sam a jednou sem to nechal na pritelkyni a vona to ph vubec neresila tak sem mel 60 L vody uplne na picu !!!

zacalo seto projevovat tim ze kytky zacaly na krajich listu zloutnout a vykazovat jeste jakesi fleky pac pri moc vysokem nebo nizkem PH rostlina nedokaze vstrebavat nektere slozky hnojiva napriklad N dusik (zloutnuti)

ale problem sem uz prekonal zacinaji se uzdravovat :-)
MASZEK
mas to velmi pekne budem sa inspirovat!!!!!K+
Machoman
Ty matky máš vyselektovany ze semen?
Taurus
no musim se priznat ze to neni moje selekce ale kamose ktery se tim zybyval asi 2-3 roky

ja ted jen selektovani udruzuji, vyhazuji slaby jedince a zpomalence
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Taurus
no musim se priznat ze to neni moje selekce ale kamose ktery se tim zybyval asi 2-3 roky

ja ted jen selektovani udruzuji, vyhazuji slaby jedince a zpomalence


To selektoval 2-3 roky a navyhazel slabší kousky?:D

Proč nepopíšeš jaky tam jsou phena třeba?
volver
hmmm, to bolo rychlé :D
Blackous97
Koukam ze ty vykliceny seminka mas hodne vytahany.
Dej to bliz ke svetlo nebo porid jeste jednu usporku.
Jinak to mas pekny.
Pěstu zdar.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma