Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
200/400w - 2.skříň (4x NYCD, 4x Apollo11) - Klikni zde pro originální téma
Roluk
Tak jsem si ztuknul 2. skrinku, holky z 1.skrine uz maj pred sebou jen tak mesic, tak v tyhle bude zatim rust nova varka kterou pak prehodim do skrine se 4kilem.

Skrin ma 100/100/60 (v,s,h)
200w usporka + 2x18w
pritah pasiv, odtah PC vetrak
Ofuk klipsnak
Holky 4xApollo11 a 4xNYCD
Hnojky jako u prvnich od HESI
Zvlhcovacku mam mimo skrin
Na PH jsem si koupil nejakou tu kyselinu
Roluk
11. Den 18/6
vlhkost 40 - 80
teplota 21(min. noc) - 28(max. den)
PH už psát nebudu, udržuju 5,8 - 6,2
dal sem jim par kolinek, apola pochopily jak to myslim a krasne kosatej do stran, totez se neda rict o NYCD, ty kolinka jako by tam ani nebyly. Jinak uz sou vsechny po prvnim zastrihu.

1. fotka NYCD
2. fotka Apolla
Roluk
24.den 18/6
vlhkost, ph OK
holky rostou pěkně, jen si nejsem jistej copak je to trápí, je to trochu vidět na první fotce, myslím že to jsou rzi, tak sem je postříkal něčim proti nim, ale moc se to nelepší.
Roluk
1. fotka Apolla - 31. den 18/6, ještě pár dní a jdou na květ. Pořád je trochu trápí rzy, ale neni to nic hroznýho, myslim že ještě jeden postřik a bude vystaráno. Vlhkost je obvykle vyšší než na fotce, ale po otevření rychle klesá, normálně tam tak málo není.







2.fotka NYCD - 3.den 12/12. Dal jsem je na květ dřív než apolla páč sem 1 NYCD ze 4 dal kvést dřív abych viděl jak moc se vytahne, a dobře sem udělal, teď je 1,5x vyšší než když sem ji tam dával.
Roluk
NYCD 12.den 12/12

Apolla 10.den 12/12

Budu muset udělat odtah rovnou ven, jak se teď otepluje, dost stoupla teplota v místnosti, moc nepomůže ani otevřený okno. Jinak žádné komplikace, pár svilušek, ale nic převratnýho.
Roluk
NYCD 31.den 12/12

Apolla 29.den 12/12

odtah už fičí ven, tak teplota klesla, jen sem trochu podcenil ty sviluše, zkoušel sem svilustop, nic, zkoušel jsem bïooil, a docela slabě namíchanej, a odsraly to kytí, sviluše nic, musel sem ostříhat dost listí, odsychalo. zkusil jsem i raid a nic. už zkusim jen ty cigara hodit do vody, a pak postříkat, uvidíme
Banány
držim palce a budu sledovat ...
Roluk
tady se chci omluvit za nedokončení. měnil jsem zaměstnání a nebyl čas. ale apollo 11 určitě pojedu znova tak ho tu ukážu. Je to asi nelepší model co jsem kdy kouřil, a výnos mi nepřišel nijak malý jak tu o apollu většina píše, průměrem 26g na kytku. Krásné světlé, tvrdé a brutálně orosené palice s delkou zrání pouhých 55 dní do kterých jsem se na první pohled zamiloval tak bych definoval Apollo 11.NYCD mě naopak velice zklamal, řídké, tmavé, nijak extra zhulující palice s oderem obyčejné venkovky, skoro vše mi to tu ještě leží, nic pro můj zmlsaný jazýček. Celkem toho bylo 210g ale jak píši využitá jen polovina.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma