Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
ma konopi neakou dobu trvanlivosti ??? - Klikni zde pro originální téma
karezz
ahoj .... docela bz me zajimalo jestli ma konopi neakou dobu trvanlivosti nebo treba jstli po neake dobe co to mam ususenz v sacku se nezmensuje obsah THX nebo tak .... :D zjednodusene : bude to neco jinyho kdyz si ji zahulim 3 roky od doby co jsem ji ususil ... ? predem diiky
Dadenka
Hodně záleží na způsobu uložení.

Aby jsi měl i po třech letech brka který dou hulit tak doporučuju mrazák, zavařovačky (s víčkem na závit) a uložit do chladu a hlavně temna (důležitá je i konstatní teplota, aby se sklenice nerosily).

Pokud jsi našel za skříní větvičku tak po letech to už asi nebude nějak závratnej zážitek.
Mr.MEN
Přesně sklenice, tma a chladno. Pak ti vydrží hodně dlouho.
speedyam
prdni to do mrazáku a ještě tě to přežije...
Nesss
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Přesně sklenice, tma a chladno. Pak ti vydrží hodně dlouho.


to je svatá pravda...

když dobře utěsníš sklenice (např. voskem) a dáš někam kde je pernamentní tma a chlad (mrazák, sklep) tak i za dva roky můžeš kouřit dobrou trávu. Fajnšmekr doporučuje také mnohokrát odzkoušené a mnohými opěvované zakopání do země, ale pozor aby zkouřená hlava nezapomněla kde je poklad schovaný!

tráva položená jen tak volně někde v misce a na světle, ztratí až 90% účinných látek během jednoho roku, kdežto tráva dobře a správně uskladněná si jich až 95% uchová...

:rasta:
velice důležitá informace před tim přidáváním do sklenic - musí to bejt fakt suchý jinak to degraduje ... pak se občas diskutuje o metodě ošetření suchým ledem
edit : když se to zavoskovává a uchovává na delší dobu už...prostě když už se sklenice nevětraj
Dolfa
a ještě dodám, dobře si pak prohlídni co do té sklenice dáváš. Jedna palička s plísní a je to špatný. Po půl roce (když to vydržíš, nebo uchováš vzorky), uvidíš jak ještě hezky dojde. Ale to už získáš praxí.
saiklon
zastavil bych se u toho mrazaku, prece jen kazdej nema k dispozici sklep. moje zkusenost je totiz takova ze mrazak huleni spis naklada, droli se to potom jak pica, chutove taky nic moc.. Ma nekdo podobnou zkusenost?
šapša
Když nebudeš mít v hulení jen tak v krabici ve skříni,ale zakopeš ho ve sklenici nebo dáš do mražáku tak Ti trochu dojede,čili je lepší chuťově i líp funguje. Já ho mám v mražáku ve dvojitejch mikroteňácích co kytka to balení, jěště teď krásně lepivej matroš. Mám tam i předlonskou kytku a rozdíl nepozoruju . ;)
-No s tim mrázákem je to fakt že se to drolí tak nejlepší nechat chvíly povolit v pokojový teplotě a nožem odloupnout na chuti se nic nestrací a zdrtičky je to požitek jak po sklizni,ale v mrazáku to zabýrá dost místa:winner:tak by mě zajímalo jak to to nejbezpečněji zakopat? musí být rozdíl 30cm nebo 60cmpod zem když až 60cm je nezámrzná hloubka a komu by se chtělo čutat tak hluboko když dojde:sun:
pipoboy
aky velky vplyv ma tma alebo svetlo na matro ktore je uz v poharikoch zavrete a utesnene? rozklada to nejak THC?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma