Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
POZOR NA PLÍSŇE !!! - Klikni zde pro originální téma
Jokerrr
Pozor na pocasi lidicky. Kdo ma kytky jeste venku tak nevahejte a koste.
Nastesti nam se takhle hodne chytlo jenom par kyticek, ale nechat je tam jeste tyden taky by bylo asi po nich.....

Jenom nejaka zkusenost s plisni...... otrhali jsme velke listy (aby se palice trosku provzdusnily), podeprely kytky aby se nedotykaly zeme (u zemne je moc vlhko a to maji plisne rady) a modlili se za dobre pocasi.

Jinak jsem chtel strikat uz nejakou tu chemku, ale obeslo se to i bez ni :D

Jokerrr
jinak tuhle plesnivou kytku jsem uz zhulil a ta plisen tomu hrozne zkazila chut !!! ale co do sily tak neztratila nic ...

jenom muj soukromej nazor... (asi je to blbost ale aspon se zasmejete :D) : neni mozny aby se vlivem plisne na kytce stal z te kytky jeste vetsi mazec?!. Prece jenom plisen je jednoducha rostlinka co se zivi z toho na cem roste.... proste parazit. To by ovsem znamenalo ze se do plisne natahne i kyselina THC (jenom zkratka...), ..... plisen roste hrozne rychle a taky by bylo teoreticky prece mozne aby se zvisoval i obsah THC v te plisni.... (a teoreticky bych se dala i pestovat na kytce nejaka plisen..... a treba by zvisila celkovy obsach THC)

jestli si to nepochopil tak to neres... :D ja to pisu docela pod vlivem a nejak jsem se v tom vysvetlovani ztratil :D:D :smoker:

Jokerrr
co si myslite o te plisni ?!..... jeste jednou vysvetleni trosku vseobecne....

Plisen pestovat na kytka. Plisen se zivit kytkou. Soucast kytky kyselina THC => THC se dostat i do plisne. Plisen moc rychle rust => THC rychle rust, ale mozna mutovat. Nevadi :D. Plisen ususit. Plisen zhulit. pak se krasne po tom poblejt :wink: ale jako teorie by to slo ne ?!.... asi ne co ?!... hmmmmmm taky si myslim :D

ddevil
Ty covece... ja mam takovy pocit, ze kourit neco plesniveho musi byt docela zahul pro plice.....
predpokldam, ze plisen na kytkach bude nejaka obdoba te, co se vytvori na jablku a podobne.... myslim, ze kdyz to ususis a dobrovolne vdechnes :sun:
pocitam ,ze ty spory z tech plisni delaji v plicich peknou paseku... nejsu doktor...ale na tohle bych se radsi vy...l.
Nez hulit plesnivisko...to radsi neudu hulit nic :)
Storm
Wono s tou plísní na tom něco bude.Já když jsem hulil plesnivý palice z kytky,tak mě zmašťovaly víc,než neplesnivý palice z téže kytky.Možná ta plíseň obsahuje ňákou jinou psychoaktivní látku.Ale na druhou stranu je fakt,že to hulení chutná pěkně hnusně.Paličky sem si dal přes vodnici,takže spor v plicích se nebojim.
Dustmaker
No tos napsal pěkně hruucoone. Fuck off plesniva trava. Tohle se vopravdu nevyplatí. KOnečně to někdo jasně vysvětlil. Já nesnáším, když někdo řekně, mám trávu ALE je trochu plesnivá, ALE jenom trochu....ALE to nevadí. Tak těm všem teďka konečně někdo řek že to docela dost vadí. ALE každý svého štěstí strůjcem.
acidrop
hrucoon> takze podla teba prejdu skodlive latky (nie sama plesen) ohnom, vodou a este stale sa ich struktura nezmeni pripadne nerozpadne a su pre ludsky organizmus skodlive?! :o

takze este raz mikotoxiny su ohnuvzdorne?

o plisnich krome na nohou toho moc nefim...takze se rad poucim :D
Rude
z cehoz vypliiva, ze sem totalne v kun*e, protoze my zplesnively 2/3 kyticek pod 250, :( :( bhuuu.....pustim si zilou
Kuca
Hm pekny svinstvo. Mother priroda nam to taky moc neulehcuje :o(
Kdyz uz ne cervi,InSectoidi a nenechava zvirena tak naky parazitoidni shyty. Bleee
Rude
hrucoon..diky mooc za rady a soustrast, ale precet sem si to az nska, a to uz mam vsecko sklizeny, dve kytky se tvarej, ze jako je ta plisen nedostala, tak uvidime no, jedna, ta nejvetsi mnamka ma proplisnenou celou hlavni palici skrz na skrz a vostatni taky, je ji celkem 1/3 krabice vod bot (č.44), spiis me sere ze sem nemel k dispozici fotak abych to moh zdokumentovat jeste pri rustu, aby se treba nekdo moh vyvarovat stejnejch chyb jalo jaa no.... no proste plisen nasrat..............premmejslel sem nacpat ty zprzneny kyti do tvrdyho chlasstu a nechat to rok pod zemi, aby z toho byl poradnej dryjaaak,hehe, neni sance, ze by se ta karcinogenost plisne mohla v chlastu nak eliminovat??? nevis nahodou plz?
¨- jo a to kompletni vycisteni v mym pripade "pesticiho rohu " savem...to je to klasicky savo treba co prodavaj v rozprasovacich ? takovej ten humus co se pak musi vetrat aby clovek v tom pomalu nechcip? ja sem timhle jebal plisne v byte ouplne nahore, kde je vlhko no a jak sem tim strikal trochu pripity a prihuleny moc z blizka, tak se mi to vracelo do xichtu a na haxny,´he , no a pak sem mel na tlame chvili takovy rudyy xindlfleky.......tak to je vonco???
fefl
Hele na jedný kytce se mi udělaly takový srač**jidní fleky jako by přes všechny listy přelaz ňákej malej slimák...Nevíte co to je??Dík za rady...
Rude
hrucoon... diky sire, utok savem sem min.rok prezil, tak uvidime jak to pude tenhle rok....no asi to daam do toho chlastu, protoze vyhodit prvni urodu --- proste u me nelze, bych si radsi pustil zilou....ze spitalu ti poslu tak maximalne sklenenyho a radne zaneradenyho bazanta he, abys mal pamatku ;) kazdopadne diky moc za rady!!!
fefl
Čau teď mi jeden afghan osychá je to out ve vykopaný díře se substrátem a okolo je jíl svítí tam furt a vody má dost.Nemůže to bejt tim že už ty kořeny dorostly k jílu a ten jim ňák škodí??Mělo by to fungovat jako normálně v květináči ne??Jinak dík za odpověď.
Hellboy
Pekne a zajimave povidani a Hruuconee, ne ze bych chtel zlehcovat huleni plisne...uz sem totiz v minulosti nejakou tu plesnifku vyhulil a ted toho lituji...(ne, ze bych mel teda nejake zdrv.problemy z plisnovky o kterych bych vedel...), ale ne fsechny plisne obsahuji toliko jedovatych latek, popr. kourenim s mnoho tech latek chem. pretvori. rozhodne ale ze slusne casti i v Karcinogeny...:-(
Ale uz jsem videl i cilene zplesniveni palic nejakou houbickou pro zvyseni ucinku....a prej je to vpoho a neskodne...i kdyz ja bych tomu neveril stejne to radsi nepalil :-)
Vem si ale, ze treba pythia oligandra - tj. polyversum taky zerem a palime na palicich, ktere jsme osetrili....
P.O. si totiz s oblibou pochutnava na členech vlastni rodiny stramenopila na pomezi hub a rostlin...tj.na plisnich :-)
Hellboy
No ale na druhou stranu moje babicka umrela na rakovinu...kterou si pravdepodobne privodila konzumaci nejake agr. pliesnovky :-( A doktori samozrejmne na nic neprisli dokud to nemela metastaz. do pulky tela vcetne mozku, jater, ledvin atd...

Necht je ji zeme lehka ...byla to uzasna babicka a v me pameti nadale zustava :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma