Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
prvni IN 125W (ocenim rady) - Klikni zde pro originální téma
paepek
Zdravim vsechny pestitele:)
uz se nemuzu dockat jara tak sem si doma zridil skrinku,puvodne jenom na predpestovani a pak je dat ven, ale kdyz to dobre pujde tak si tam 4kousky necham a zkusim je dojet doma.

zatim nemam rezy (kdyby se nasla nejaka dobra duse ktera by me nejaky poskytla,byl bych rad) ale klicim i seminka,no name,ale bylo to dobry tak uvidime..

tet ke skrini:
Box: 75x50x80cm (šxhxv)

Osvetleni: http://growshop.cz/katalog/detail/1...5-w-2700k-rust- (hlavne z financnich a Wataznich duvodu)ale jeste ho nemam doma(cekam na vejplatu jak jinak:D) tak kdyby nekdo poradil neco lepsiho za podobny prachy a aby to moc nezralo elek. este muzu zmenit ale me tohle prislo,ze by se jim pod ni mohlo libit a hlavne to nehreje

Stinidlo: jeste nemam,ale kamos me v praci ohne nakej plech.jakej myslite ze by byl nejlepsi tvr toho stinitka? /(on je nastrojar takze me to udela presne jak budu chtit):D

Substrat: asi klasika,co kupuje otec na muskaty,ma to ph 5-6

Príťah: PC vetrák 8cm (bude to stacit na 5V? je to jen takovej vanek a bojim se aby mely kyti dost vzdousku)

Odťah: PC vetrak 8cm taky na 5V,kdyz to bude malo dam vic ale myslim si ze postaci ptz ta usporka skoro nehreje bych rek

Steny: viz foto, na tu zdni stranu bych chtel dat bilou folii.nekde sem ale cet ze staci ta stribrna folie co pouzivaj sadrokartonari,co na ni rikate?

Kyti:no name seminka, a v nejblizsi dobe bych chtel rizky

Hnojivo: tak s tim mam docela problem,nechce se me kupovat neco zbytecne drahyho,poradte neco pls

zatim na tom neni nic moc zajimavyho,uz se tesim az zacnou list z hliny a hlavne na ty rizky,to je jistotka,ne podel samci:(

tesim se na reakce zkusenych pestitelu,chci holkam udelat nejlepsi podminky jakejch budu schopnej dosahnout protoze pesteni fakt miluju,mam nejaky zkusenosti z OUT ale doma sem novacek tak doufam ze me s tim pomuzete:)
paepek
vetrak na odtah,aby ste nerekli ze sem vas o nej ochudil:D
Zdravim, hele pokud se zajimas o tuto wataz prave sem dojel 125w 4x chronik, koukni to meho topicu, byl to tez muj prvni in a myslim ze sem to solidne zvladl, rozmysli si jestli je budes chtit davat ven nebo ne, jelikoz pokud to chces dojizdet doma tak bude lepsi kdyz koupis tu usporku rovnou cervenou na kvet. Jinak vsechny rady, zajimavosti a informace najdes v tom topicu jak rikam .) tak gl a at to nejak vyresis

edit: jeste tak nejak koukam na ty fotky a uplne to nechapu jak ten box mas, to mas zasuvky v boxu ? to nebude uplne stastne reseni i kdyz to mas urcite jinak vyresene .)
paepek
koukal sem,pekny:) ale ja to mam uplne o necem jinym ptz mati mena huleni moc v lasce tak sem ji prekecal jen na to ze si je doma rozjedu a pak je fouknu ven,proto sem ty elektriku vevnitr moc neresil..pak me ale napadlo ze bych tam dve,tri nechal a mati se s tim holt nejak bude muset strovnat :D.. tak tam asi fouknu nejakou pricku aby to bylo oddeleny..ale to tet jeste predbiham..
ou je super ze mas stejny svetlo jaky chci ja,jak hodne to topi?
jeste uvazuju o tom ze bych koupil tu s kombinovanym spektrem na rust i kvet..co myslite?
mikael
Zdar jestli je potom hodíš ven , tak ti bude stačit světlo ze spektrem jen na růst.
paepek
jo to me je jasny ale mozna ze budu nejaky prave dojizdet doma. tak by me zajimalo jestli je to hodne znat ze tam sou obe spektra?jestli to pomalejc roste nebo jaky to ma nevyhody? ta kombinovana.. a hlavne se me bude hodit i do budoucna,az se konecne prestehuju tak skrin pojedu urcite
mikael
Pod modrým spektrem se ti to nepotáhne tak moc nahoru a budou kytky mít hustější patra to je vhodnější a pak na květ nasaď samostatnou redku. Světlo s oběma spektry bude mít za výsledek, že ti porostou dlouhé košťata a mezery mezi patry budou moc veliké,maximálně bych jí hodil až na květ až když se zastaví růst. V těch redkách je taky podíl modrého světla, takže jestli se rozhodneš pro zvlásť modré na růst a zvlášť pro redku na květ, uděláš nejlíp. To je moje zkušenost. Ať se ti daří!
paepek
oo moc diky za info:) tak kopupim modrou zatim|:) jen me stve ze nevim jaky bude pocasi..aby me kyti neprerostly nez je budu moc dat ven:Dptz je to docela nizky..to prave potrebuju aby me rostrly pekne patricko za patrickem nejaky kericky pekny aby z toho byli:) pred chvilej na brcku a obednat miminka:) WooDoo tak za dva tejdny je mam doma:) tak sem zvedavej.. postupne budu hazet fota az bude co fotit.. tak pestu zdar..jo a myslis ze to uchladim tema vetrakama na 5V?
mikael
No uchladit by to mohli ,ale máš jeden na přítah a jeden na odtah to je málo chce to když tak jeden přikoupit na ofuk a ten na přítah zruš a dej ho taky na ofuk,na přítah stačí jen díra ve skříni a odtah už se sám postará o zbytek. zdar!
paepek
na ofuk sem nezapomnel neboj:) mam pripravenej 12cm vetrak do PC.. ale tet je tam ejste na nic tak sem ho tam jeste nedaval.. ani poradne nevim jak to udelam aby byl nejak polohovatelnej,az kyti vyrostou bych ho nemusel pord predelvat..vymejslel sem nejaky jako by polohovatelny rameno jenze nevim z ceho to udelat nenapda vas neco?
paepek
tak dneska uz 3miminka vylezly z hliny (sry za shit kvalitu fotek ale sem nucenej to fotit na kameru co i foti,ale jakym stylem foti vydite sami..:()

mam dotazek..jeste me neprisla lampa tak bude asi lepsi nechat je zatim jen na dennim svetle ne? ptz nechci aby se tahnuli do vejsky,coz normalni zarovka dela jestli se nepletu?
paepek
tak dneska pro kyticky super den:)sehnal sem jim provzorni slunicko a uz si pod nim hovej..je to usporka od kamose z obyvaku:D (jeste jich nastesti zbylo dost:D) 15W.. a dostal sem i seminka:)hned jdou klicit..


zitra obednam tu 125W. jen nevim jestli :

http://growshop.cz/katalog/detail/1...5-w-2700k-rust-

nebo

http://growshop.cz/katalog/detail/1...ustove-spektrum

???

ma s nimy nekdo zkusenosti? diky za odpoved
paepek
tak dneska pro kyticky super den:)sehnal sem jim provzorni slunicko a uz si pod nim hovej ale vyhulenej po vybornym Jackoj nacpat "lampicku" ze stolu do tej skrine byl fakt zahul:D nicem to nedrzelo tak sme to tm nakonec polozil proste:D ..je to usporka od kamose z obyvaku:D (jeste jich nastesti zbylo dost:D) 15W.. a dostal sem i seminka:)hned jdou klicit..


zitra obednam tu 125W. jen nevim jestli :

http://growshop.cz/katalog/detail/1...5-w-2700k-rust-

nebo

http://growshop.cz/katalog/detail/1...ustove-spektrum

???

ma s nimy nekdo zkusenosti? diky za odpoved
paepek
prvni mimca:) fakt sem se na ne mooc tesil:) je to pro me dost srdecni zalezitost..celej jejich zivot tady zdokumentuju tak doufam ze se najde par lidi co si je budou na dalku piplat se mnou a radit me s nima:) doufam ze budou mit zivot s krasnym koncem v mejch plicich :D
Klamath
czus.
prvni rada : neprelejvej je :D
rada dve : budes merit ph?
rada 3 bio bizz grow a bloom te vyjde na 320kc..... a sou to dve pullitrovy flasky.
GL 2 ya man
paepek
tak uz je to zajimavejsi :) vsechny veci:

http://growshop.cz/katalog/detail/1...vetove-spektrum

http://growshop.cz/katalog/detail/1...ale--40-x-40-cm

http://growshop.cz/katalog/detail/1...ron-bat-mix-50l

http://growshop.cz/katalog/detail/1...on-cocos-a-b-1l

http://growshop.cz/katalog/detail/1...groperlit-125-l

dorazili v poradku a uz je to vsecho nacpany ve skrini..
akorat nemuzu najit nabijecku na fotak takze hodim jenom fotky v mobilu pro predstavu

vim ze je tam toho strasne moc ale pripominam ze je chci jenom rozjet a postupne davat ven,rpipadne kdyz bych sehnal plac tak 4dokvist pod tou lampou (kuli tomu mam spektrum na kvet) a zbytek soupnout ven,navic to je ze seminek tak urcite budou samci takze casem proridnou..ale za chvili to bude asi solidni dzungle sem, na to zvedavej:D

jinak sem s tou lampou zatim maximalne spokojenej a holky taky vypadaj nadherne,maj krasnou barvu a vypadaj zdrave..

mam tam 5 ne moc kvalitnich vetraku z kompu (2x12cm a 3x 8cm 12 pritah,odtah,2x ofuk kytek+ofuk usporky) takze to dela celkem bordel..i kdyz jedou na 4.5V..:/ ale kytinky se pekne klepou pod tim vankem a teplota u vrsku kytek je 27C --->lampa cca 13cm nad vyrcholkama

playlist:

3x WooDoo (vyklicily 3ze3)

4x Boruvka (ten nazev sem prevzal se seminkama od kamose,je to nejaky dobry osvedceny skero pestovany venku ale vic nevim tak se necham prekvapit) vylezly 4z5ti

9x Euforia (9z11ti)

5x no name..bylo to dobry..vic nevim..:D (to sou ty nejvetsi..

takze 21kytek,za to me ukamenujete:D nejakej tip na vysoky a uzky kvetinace az budu z chvili preszovat z kelimku do neceho vetsiho? rikal sem si normal petflasky,jenze sou pruhledny kzdou zvlast nejk zadelavat to by me asi mrdlo a ani nevim cim bych to udal..

tak me zdrbnete,sem zvedavej na kritiku.. co nejdriv hodim lepsi foto

to Klamath:
snazim se neprelivat (v nedeli sem precedil nahnojenej kokos a zasadil je do nej a myslim si ze zalivat budu zitra ty malinky kelimky,ty vetsi vydrzej jeste den dva si myslim..davam si na to bacha vim ze to nemaj rady:)
ph jdu zkusit zmerit tet ale jen orientacne,na ph metr fakt tet nemam kesh stacilo vsechno okolo ten skrine na tuhle vejplatu..
paepek
zatim nejvetsi (noname)
paepek
z profilu :D
paepek
WooDoo,Euforia,NoName
BloodyBeer
na to ph si kup alespon Ben test z aquaterry nebo nejakeho podobneho shopu. Je to dost dulezite - zvlast na tyhle male kytiz. Potrebujes to alespon priblizne

pestu zdar
paepek
tet sem nasel ten test co tu mm uz asi 5let tak sem to zkusil..dve kapky nejakyho toho roztoku do 5ml vody a podle toho jak to je zbarveny tady je ph dost vysoky!!:( tak neco mezi 6.8-7.6..zitra koupim nejakej novejt test a jeste to zkusim..
paepek
7 den. co vylezli ze seminka
tak uz tady bude konecne na co koukat:)
kyti povyrostly a vypada to ze jim zatim nic nechybi..

jedou na 18/6

teplota vedne 27stupnu,kdyz spjej ani nevim tak 24..schvalne dneska kouknu

vlhkost nemam cim merit,maj tam aspon mysku s perlitem,zvlhcovacka zbytecny kese kdyz je tu jen rozjedu a pujdou ven

ph podle toho Ben testu je vysoky:( myslim si ze kolem 7tak.. je to hodne spatny? porad o tom nekde neco procitam,nekdo na to kasle a v pohode..nekdo to resi na desetiny tak uz nevim co si o tom mam myslet..

spodek usporky je cca 16cm nad kytima

zatim to vypada ze jim ubec nic nechybi:) jen premejslim kdy je poprve pohnojit..? a kolik..? nechci je spalit hlavne..

diky za reakce,rad se ucim,kyticky miluju,ale casu na prolejzani groweru neni nekonecne:(
paepek
Euforia,WooDoo,"Boruvka"
paepek
celek, 17kousku

3x Woo Doo

1x No Name

4x Boruvka

9x Euforka

myslim :D zbytek sem rozdal abych udelal radost a vsechno se to tam veslo pozdej :)
paepek
trosku paskvil:D
paepek
celek..

to nalevo je lino ktery sme tm pridelval aby sparama u dvirek neprosvitalo svetlo ale stejne to je videt tak na to kaslu

8cm pritah
8 ofuk usporky
12ofuk kyti nalevo zezhora
8ofuk napravo nahore
12odtah

nalevo minirozvadecek s jisticema/vypincema na zasuvky (vim ze by bylo lepsi to mit nekde mimo box ale to bohuzel nelze
paepek
Euforka :)
Zdravim. Ja když dával do petek, taxem je omotal černou izolačkou.
paepek
myslim si ze tet to jeste neni tak podstatny nemaj velky koreny aby to na ne prosvitalo..navic je to docela silnej plast ty kelimky,ale pro tvuj i muj dobrej pocit to stejne omotam :D jiny pripominky nejsou? nechce se me verit ze by se to vsem tak libilo:D:P
BloodyBeer
vsak to mas luxusni :-D .... ten alobal budiz, kytky maji zdrave listy a vypadaji jak by mely vypadat. Jestli se ti to PH nezda tak to muzes trochu srazit citronkou (par kapek ale jenom opravdu par :-)) ale kolem sedmi to neni jeste nijak tragicke ...

ps: kelimky budou asi v poho, stejnak bys je mel do 14 ti dnu presadit at maji dost mista na koreny ....
paepek
ooo diky, ze nekdo rekne luxusni sem ani snad necekal :) sem rad ze se libi..

nj na co kupovat diamantovku na predpest zj:P

jo dik za radu,ale myslis tim jako kyselinu citronovou nebo co?:D

no v tehlech kvetinacich budou muset vydrzet nez pujdou ven,ty dve z kelimku jeste presadim ale to je cely..by se to tam neveslo..

nekdo pls ty rady na hnojeni? nemam s tim ni krpet zkusenosti a moc nic sem ztim nevycetl
paepek
po luxusnim brcku sem sel kouknout jak se holkam spi:)


(chodej spat v 22:00..myslim si ze je to optimalni cas na hnojeni ptz sem touhle dobou nejcastejc doma a prez den si je muzu piplat:D)

a maj tam 23.5 stupne.. myslim si ze idealka ne? sem s tim vsim maximalne spokojenej doufam ze to takhle pujde az do podzima:) chci sklidit svoje prvni kilo :) zatim sem mel venku jen jednu poradnou urodu..zbytek zkurveny corky..ale temhle slecnam fakt verim:)

pestu zdar :)
jesli se nemejlim tak to máš v batmixu? tzn první dávka hnojek cca po 14 dnech s tim, že střídmá na zkoušku, třeba půl nebo čtvrt normální dávky... ale batmix nemám, nevim, odhaduju.. gl s kilem :)
paepek
jedu v kokosu.. myslel sem ze az zitra ale kytiz prekvapily,byly docela suchy tak sem jim dal napapat cca 1.5ml/l Cocos A..




Euforka
paepek
ktera se mnou vcera u kompiku davala brcko :D

docela spatne se porovnava velikost oproti 24" lcd :D
paepek
tak neco pro zvedavce :-P


dneska kdyz sem si to slapal z prace tak sem si pokouril spicka
Bilej Rusky (doufam ze to tak rikal teda..:D)
a sel sem se kouknout do skrine kde na me uz cekali 4rizky zminovanej kyti :) vcera vecer sem je dones domu..tet je presadim do kokosu a sem moc zvedvej jak pojedou:)konecne jisty holky,zatim takovy chcipacci ale to se doufam zmeni, zmorfujou na 3metrovy kere :D


hmm tohle tady mam rozepsany celej den :D takze tady sou ty fota


sou nadhernyy:)
paepek
:)
paepek
zakrslici


ten oschlej list nejak nepobiram proc,ale dalsi uz jedou normalni tak cajk:)
paepek
nejbliz je 24hodin starej klonik,dnes presazenej do kokosu,doufm ze se co nejdriv rozjede


jinak moc me dela radost jak to krasne hazi patra :) :) bal sem se ze to pujde do vejsky ale pohodicka :)

jo ty klony sou 4x Bila Ruska
paepek
uzasna Euforka :) moje velka favoritka :) to jestli bude samec......:(
paepek
zvrchu
paepek
posledni no name co zbyla (nejmensi, kuli mistu) ale zivot ostatnich holek ktery sem rozdal sem casem taky upnu

sem na ne zvedav
paepek
WooDoo
paepek
Bila ruska

tet chcipacek ale myslim si ze za tyden ho nepoznate
paepek
ty nejlepsi
paepek
nahore dalsi dva rizky a WooDoo
paepek
:)
paepek
vsechno pri starym kdyby to nekoho zajimalo :P

hnojim 2ml/l CA

zacinaj se holky pekne vetvit:) nejaky sem uz zastipnul.. az povyrostou zase hodim foto
paepek
tak sou to dva dny od zastipnuti a nejaky se uz zacinaj pekne vetvit,no name me del cimdal vetsi radsot sem zvedavej co z nej bude
paepek
26 den rustu od hozeni klicku do hliny

asi sem je prehnojil..myslel sem ze to snesou a nesnesly..holt kazdej se uci..uz se vzpamatovavaj a zacinaj zase rust(ty mensi) vetsim se skoro nic nestalo,jedou si zvesela dal

hnojim maly 0.7ml/L CA
velky 1.5ml/L CA

postupne budu pridavat jak porostou,snad uz to neprezenu
paepek
na bilej misce rizek Bilej rusky, uz asi konecne poradne zakorenil a zacina rust poradne
paepek
dalsi rusak
paepek
krasky
paepek
prehnojeny prckove a posledni rizek co se jeste poradne nevzpamatoval,ale bude dobrej za par dni,sak voni porostou csu maj dost :D
paepek
vsichni

prozradi me nekdo jak se ty fotky otacej?
paepek
prosim o pomoc kyti zacly schnout :( dneska sem je poradne prolil vodou bez hnojek

svetlo je mnohem vis nez predtim ale nemyslim si ze by to bylo spaleny..

prehnojeny? me to spis prijde jak nejaka plisen protoze nejdriv to bylo jen na nejakych kytkach tet na vsech.. uz nevim co s nima prosim o radu nechci o ne prijit :((((
paepek
... :(
paepek
kokos asi fakt nebyl dobrej napad :( prosim pomozte nekdo
paepek
jak dlouho tak muze trvat nez se vzpamatujou z prehnojeni? podle me je skolilo 2ml/l Plagron Cocos A kterym hnojim..
paepek
.. tak tet sem konzultoval a prej spis nedostatek zivin..tak j fakt nevim..jeste nejaky nazory pls?
Klamath
no nevim rekl bych ze to neni nedostatek zivin. to vypada jak spaleny.
pokud je to nedohnojeny tak ti listy uplne zezloutnou. tohle je tezko rict.
jaky mas PH? jestli mas kokos tak si procti tohle
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28249


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma