Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Volba genetiky do skleníku - Klikni zde pro originální téma
xchose
Čaute,

může mi prosím někdo doporučit nějakou odrůdu vyzkoušenou a vhodnou pro skleník? Důležitým faktorem pro mě bude výška, protže můj skleník není z největších. No a taky něco co mi nechytí hned plíseň, nějak stím bojuju.

Dík
Scott
citace:
Původní příspěvek od xchose
Čaute,

může mi prosím někdo doporučit nějakou odrůdu vyzkoušenou a vhodnou pro skleník? Důležitým faktorem pro mě bude výška, protže můj skleník není z největších. No a taky něco co mi nechytí hned plíseň, nějak stím bojuju.

Dík



Zdravim :)

Do skleniku je toho celá řada ...

Ale např. Mandala#1 od Mandala Seeds (za malo peněz hodně muziky :) )

Roste spiš menši a dozrava poměrně brzy, ale zaleži na phenotypu ...

www.mandalaseeds.com
dubovej
hochu skleník je boj s každou kytkou, doporucim pozdeji sazet, a hodne stipat a ohýbat.

musis hlidat aby se nikde, opakuju nikde nedotýkala rostlinla skleníku, to je zle.

dále casto vetrat, nejlepe na protilehlých koncích skleníku, čím vetsi pruvan, tim lepsi pro tebe .)

nedoporucuju zalevat k večeru, protože se spoustu vody nestihne odparit, spise rano.
kolumbijec
muzete doporucit nakou osvedcenou odrudu pro pestovani ve skleniku ?
http://www.5semen.cz/shop/detail/20...indoor-outdoor- - myslite ze je vhodna ?
dadanek
Ahoj, mam ve skleniku spatne zkusenosti s enormnim prerustanim rostlin a plisnema na podzim. Letos jdu do autoflower, ktery rychle vykvetou a nepolezou mi ven kazdou skvirou. Volil bych radsi u klasickych odrud neco ciste outdoor early cokoliv, durban, etc. a nechal to v kvetinaci at trochu omezis rust skrze korenovej system. D
BloodyBeer
Zdar

za ty prachy si vpohode muzes koupit 10 rizku, zasadit je v polovine cervna. To by uz to moc neprerostlo a mas to vyresene ;)

at se dari
jaký rozměry skleníku? jak moc tam svítí a nesvítí? jaká je tam hlína , jak hluboko? budou tam i ostatní rostliny, zelenina ?
samokvetoucí leda do skleníčku to sou vyhozený prachy ...
vidíš na tý stránce kontakt??! neváhej se zeptat jich co bude nejlepší ven
http://www.5semen.cz/shop/kontakt/
Freshman
Ja mam taky sklenik a velkej problem je prerustani a palisen ke konci kvetu takze si tam dej neco odolnyho Treba passion1 a zasad klidne az zacatkem prazdnin.. :)
kolumbijec
no tak bylo by to hodne maly (SxDxV) 2x3x2m ... je to na jihovychodni strane .. na takove strani da se rict ... takze svitit by tam mohlo docela dlouho ..zadny jiny kytky ani zelenia .. a premyslim ze bych tam narval kompost.
bull
Čau, pokud bychsi dělal skleník já, tak bych to dal do květináčů a zavedl bych si tam aspoň prodlužku, třeba na ofuk. Známej to má ve skleníku s různou zeleninou a taky v květináčích. Řízky tam dává v 2. půlce června.
S tou elektrikou to je můj vysněnej skleníček, bohužel na místě kde ho mam nejsou inženýrský sítě a taky nemam prachy na studnu, jen kvuli kytkam nemam par set tisic..
Co sem koukal po netu, tak by mela byt dobra na skleniky odruda The Ultimate, podle popisu ji nevadí vysoka vlhkost, obstaral jsem semena na indoor, ale zatim nezasazeno, takze bez prakticke zkusenosti...

Zde v akci -25%

http://www.taogrowshop.cz/katalog/d...kce--25--sleva-
novaz
Já jsem jel ve skleníku klasického indoor trainwracka a byl nádherný i ve skleníku pěkné velké paldy , jen bacha na pořádné větrání ve skleníku jak začně někde plíseň je to problém .
kolumbijec
tak dik za info

a prej ze se musi chodit kazdy rano otvirat sklenik ( tzn. ze kdyz tam dam ten vetrak tak nebudu muset ? )

tech 10ks je podle me zbytecne moc ... ale nvm
novaz
No jestli pojedeš ve skleníku jen ganju tak by bylo dobrý tam mít průvan . Předem tě varuji před tím pěstovat spolu s ganjou rajská jablka nebo okurky = velký zdroj plísně . Toť mé zkušenosti
tagra1
citace:
Původní příspěvek od kolumbijec
no tak bylo by to hodne maly (SxDxV) 2x3x2m ... je to na jihovychodni strane .. na takove strani da se rict ... takze svitit by tam mohlo docela dlouho ..zadny jiny kytky ani zelenia .. a premyslim ze bych tam narval kompost.


Ahoj,myslím,že je hodně malej na 10 kytí.Já mám out kytičky ve foliáku který má 6x4 a výšku na jedné straně 2,5 a na druhé 2,20 a je tam 15 kytí .Od folie jsou 1,20 daleko. .Autoflower ve foliaku jak máš ty a mám jich tam také 15.Mnoho štěstí
tagra1
citace:
Původní příspěvek od kolumbijec
tak dik za info

a prej ze se musi chodit kazdy rano otvirat sklenik ( tzn. ze kdyz tam dam ten vetrak tak nebudu muset ? )

tech 10ks je podle me zbytecne moc ... ale nvm


Větrák je ok ,ale větrat musíš stejně.Já větrám ráno od 6 do večera do 21:00 přes noc nechám otevřená okna .Když je bouřka ,nebo velký vítr zavřu i na noc.Když je chladno otevřu jen okýnko atd.
MildaSs
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, které druhy jsou nejlepší pro pěstování ve skleníku a foliovníku. Minulou sezónku jsem měl problém s plísní z vlhkosti, tak něco odolného( i vůči škůdcům). Myslel jsem tak, že nejprve zasadím pár femek..a mezi tím bych točil automaty..takže bych chtěl poradit s autáčema i femkama..jo a mimochodem jaké máte zkušenosti s bankou fair seeds? Děkuji za odpověď.
countryboy
Konecne thryd aky tu este nie je :D
bruno.kudrna
Zdravím
Tak za sebe ti můžu říct že automaty jaký koliv není problém.
Co se týče klasik jedu fem semena a ve skleníku mi dojelo toto:
Dutch Pasion: Shaman,Passion 1,Skunk one
RQS: Special Kusch
Sensi seeds: Super skunk
Paradise seeds:Opium,Wappa,Spoetnik
Humboldt seeds: Dr.Greenthumbs
To je asi tak všechno na co si teď z fleku vzpomenu s čím sem byl spokojenej.
No a Fire seeds taky sem je jel a nevím co ti na to říct jeden rok luxus druhej propadák.Není to ustálený jsou to přeprcy něčeho čemu pak dají svůj název a je to...Taková loterie....
Ale zase pokud začínáš a chceš si to ošahat není to špatný za ty prachy.A netvrdím že se od nich nedá vypěstit dobrej model.Jenom to prostě není klasická seed banka která by ti roky něco šlechtila ,selektovala atd.
Na tohle si musí udělat názor každej sám.....
Ať to roste.
Zdárek:sun:
EvzenTulipan
Skleník je dobrá věc. Ale z mejch zkušeností je tu velký riziko plísně. Napadlo mě koupit v kaufu za tři stovky větráček a natáhnout kabel (je-li zde ta možnost), avšak jsem to ještě nezkusil, tak nevim, zda-li to k něčemu bude. A automaty ve skleniku s dobrym krmením, paradni zkusenost. Na par prckach critical cheese auto 2x critical 2.0 auto 2x a mobydick auto 1x mi holky udelaly dohromady zhruba 110, ikdyz mohlo bejt vic, ale dojel jsem prave na tu plisen, ktera mi zabranila v poslednim tejdnu a pul dozravani a nafukovani. Kazdopadne silnejsi a chutnejsi mnamky se mi snad jeste nepovedly a dokonce i znami, zvykli davat jen indoor pochvalovali. Fotoperiodicke odrudy jsem ve skleniku dozravat jeste nenechaval. At to valí, kvete, nafukuje se a bombí 😆


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma