Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Mám zhnusenej život, "kámoš"za mě sklidil. Kámo, těš se!!! - Klikni zde pro originální téma
PORSCHAK
Vůbec nemám chuť vám to vyprávět, ale snad se mi ulehčí.
Už jsem v pár threadech popisoval mé peripetie s políčkem, přesto vám se to zkrácenou formou budu snažit přiblížit.

Tento rok jsem se snažil vypěstovat solidní hulení, žádnej bourák, ale dal jsem svým kyti to nejlepší.
Na konci března vyklíčený semínka do těch zahradnickejch kalíšků na předpěstovaní, o měsíc později do rozpustnejch květináčů, týden na to se douma kámošema hurá hledat místo.
V autě naloženejch přes čtyřicet dvaceticentimetrových kytek a přes odhodlání vyrazit sázet sám, okolnosti změnili můj úmysl, kámoš měl předklíčený semínka, druhej nic, protože měl pole už jinde.
Vysadil jsem čtyři políčka- první zašlo, spálil ho hnůj, když zapršelo. Druhé jsem musel z jistých důvodů přestěhovat v červenci na balkon.
Třetí a čtvrté (u čtvrtého vysadil kámoš svá semena), sto metrů od sebe krásně rostli, až se stalo něco nemilého. U jednoho políčka někdo vytrhl pár dvoumetrových kytek, jednu kyti vytrhl, vrátil zpět listama od sluníčka odvrácenýma, prostě o 180 stupňů otočenou.
(Kámoš měl takový malý shity a prý měl pole ještě jinde s jednim šulínem.O své kyti jsem se začal obávat již dříve, a to po události, kdy jsem volal kámošovi, že byl na poli, on že ne, a když jsem mu řekl, že zaštipoval paličky svým kytkám, tak si vzpomněl..Bylo tam spousta stop, sám tam určitě nebyl, ač tvrdil opak)
Zpět k příběhu- Za dva dny na to jsme naběhli, všechny kyti z obou polí přesadili do kýblů(kámoš měl takový zasraný malý hermáče), popovezli o kus dál a frkli je i s kýblema do malýho smrčí.
Když jsem byl na poli na začátku září, mé kyti byly nabušený, nebylo jich moc, ale zářily sílou a obtěžkány palicema. O těch jeho se nemá ani cenu zmiňovat. Po týdnu mu volám, že to pojedem sklidit, foťák s sebou, on nedostupný, tak jsem jel sám.
Po příjezdu na místo by se ve mě krve nedořezal. Ze všech kýblů trčeli třiceticentimetrový olámaný stonky, neměli ani tu slušnost je vytrhnout s kořenama.
Hned jsem za nim naběhl, na držku jsem mu nedal, ale vysvětlil, že to bude mít teď hodně těžký. Chystám na něj pár těžkostí a jestli bude mít ještě nějaký kecy jako minule, když mi napsal, že ho to uráží, ho takhle obviňovat, tak mu tu držku tak rozsekám, že půjdu sedět.
Je to čtyři dny zpátky a já jsem jsem z toho pořád v prdeli. Stále na to myslím, jak jsem je ob tři dny hnojil i jemu zalíval, projezdil spoustu benzínu, jemu prachy pujčoval a on se mi takhle odvděčí... Ještě mi blbec řekne, že mu tamto pole vzala voda, ale že půjde do lampovky, tak bude mít spustu hulení a nemá potřebu krást.
Takže mi zbyly jen ty balkonovky, dobrý to hulení, tak na padesát špeků.
Díky za pozornost, asi se tady dýl neukážu, nějak teď na grower nemám náladu...sorry, to bude dobrý.

Jestli ses kámo tady poznal, věz, že život mít jednoduchej nebudeš. Člověka s takhle nízkou morálkou jsem ještě nepoznal, kradeš nejen kytky, který ti nepatří, tak doufám, že půjdeš brzo sedět.

Ani nezkoušejte spekulovat, že to on být nemusel.....


:mad: :( :mad: :( :mad: :( :mad: :( :mad: :( :mad: :(



[Edited by PORSCHAK on 27-09-2002 at 01:31 PM]
Stalker
Ahoj,
to co se ti stalo zaslouží politování to opravdu.

Tak trochu nezaujatě - z toho článku není dost patrný jak jsi si jistej že to ukrad zrovna tvůj kámoš. Jasně to že ví kde to je a zatlouká když si uřízne nějaký paličky je jasně podezřelý ale nemusí to ještě vést k tomu.... že by byl až taková svině.

Jak dlouho byly kytky ve smrčí na novym místě? Nemohl je tam odsad kutráct někod jinej? Třeba ty kámoši toho tvýho kámoše (psal jsi že stop tam bylo víc) tvůj kámoš o tom třeba ani nemusí vědět. I když to na něj možná vypadá zamysli se a zhodnoť to objektivně a nezaujatě.

Stalker

P.S. Nikoho neobhajuju jen píšu svůj nezaujatej názor.

jakubos
Nazdare lidi,tak za prvy MrVosliku, ze kdyz si to tu psal tak si byl asi hodne zgulenej,co?No... a ted k tvymu problemu Porschaku.Z meho nezaujateho pohledu bych si nebyl tak jisty ze ti je ukradl tvuj kamos.Hlavne z toho duvodu,jak si popisoval to co tam zbylo,tak si myslim ze to klidne okousali srnky nebo jina havet (jim to fakt chutna!).A par takovych pripadu se stalo i v mem okoli... no leda by to nafingoval... newim... nicmene preju pevny nervy,mir a dostatek huleni(i kdyz ne vlastniho).Cus kubus
psycho
No hele kamosovi se stalo neco podobnyho, nekdo mu sklidil jeho pole, kde mel asi 80 kytek. A jedinej kdo o tom mistu vedel, byl jeho kamos, kterymu ho ukazal. Hned kdyz mu to vybrali, zacal planovat pomstu - kdyz v tom se uplne nahodou dozvedel od nejakyho 14letyho kluka, ze jeho kamosi nasli brutalni pole a sklidili ho.
Tak von si ty kluky vychytal, no a co myslite, ze s tim ty maly idioti udelali - vostrihali palice, ty nechali nekde na pude susit a pak je jeste nedoschly narvali do 3 bramborovejch pytlu. A jeden ten pytel navic prodali za 600!!!Takze ma kytky zpatky, akorat ze jsou skurveny a navic jeste musel ten pytel odkoupit zpatky vod tech typku co jim to prodali. No ale lepsi neco nez nic...


cHLeBiK
K+ protože tohle je fakt největší zlo, které může pěstitele potkat.
Sám nevím, jak bych reagoval, kdybych VĚDĚL kdo mi někdy nějakou kytku ukradl, naštěstí (pro něj) jsem se to nikdy nedozvěděl, ale jak už tady radí SNARK, asi by to bolelo.... moc.... a dlouho...... a nejen fyzicky ale i psychicky...... takové čínské mučení..... :wink:
4C3
Tohle tu prosim Te nedelej. Za me "kamos" vloni sklidil taky a zhnusenej zivot nemam, to bych se vzdal moc brzo. Ze na Grower nemas naladu? Proc? Cist si, ze jini huli a Ty nemuzes? Neni v tom zavist? "To bude dobry", utesujes se? S takovymhle pristupem to uz lepsi bejt nemuze...
Obdivuju Te ale, ze's to resil jen slovne, ale udrz klid a nikomu do drzky nedavej!
Takze jsem Ti dal K-, ale neber to jako urazku, jen s Tebou nesouhlasim, je to Tvuj zivot.
Petes
Taky znam takoveho člověka o kterém vím,že určitě sklidil kámošovi pole..Já ho znám a Vím že je to kurvárna takhle vyčorovat pole, ale ten typek je uplne v poho.Brka sice vyčoroval, ale na druhou stranu hulí, dává kámošům zadarmo,kdy mu řeknu tak nabije a neřeší kolik se toho :smoker: , je prostě v pohodě :bandit:.Není to 100% kurva ale tak na 50%(jako asi každý).Prostě mi připadá, že chce mít ty brcka jenom u sebe, pekne schované aby si je mohl spálit kdy bude chtít :flamer: není tohle závislost???Možná si za našimi zády myslí tohle :flick: To fakt netuším ale vím,že zase taková kurva to neníííííí!No možnáááááá :frog:

[Edited by Petes on 29-09-2002 at 04:14 PM]
Booorek
2Porschak

Stane se a je to k po.....
Me ukrad nekdo (rozhodně toho idiota znam, ale nevim kdo to je a asi to ani nezjistim) 3 kytky,v Praze ze zahrady, v pulce prazdnin - to znamena ze ty kytky akorat zacinaly kvest.
Kořeny zůstaly a kytky ne. Nevim co s toho kdo ma, zatim byly k ničemu.
...No já jenom že vim jak ti je, eště k tomu "kamarád"!
Už sem přemejšlel i nad alarmem, uvidíme.
Dej si šproncla a bude líp
chosen one
No sorry kaamo ale ja nějak souhlasim s 4C3. (ale karmu ti nestáhnu:-)
Myslim že nejlíp je pjestowat saam a nebo s někym komu muzesh stoprocentne werit.Ale fakt stoprocentne.Toť wshe.
PORSCHAK
Všechny vás zdravím a odpovídám :
Jak nazývám tento příspěvek, tak to přesně je. V chatě jsme měli 180cm vody, je tam na rok práce, trávím tam skoro každej den a víkend, nikdo jinej mámě nepomůže. V téhle době se ukazují opravdoví přátelé...
2MrVoslik: Díky kámo, příští rok určitě.

2Gannja: Dík za podporu, už těch dobrejch kamarádů moc nemá, protože už se tolikrát projevil, že všichni rozumní lidi se od něj odvrátili.

2Stalker: Vím, s kým se dokáže někam dopravit, protože sám nemá kolo ani auto, už minule mi zatloukal, že tam byl s někým. Pochybuju, že by to byl ten jeho kamarád sám, na devadesátdevět procent tam byli společně - vždyť píšu, že to sám nemá ani jak odvézt, jeho kámoš má starou škodovku. I kdyby to byl jenom jeho kamarád, může za to on, protože ho tam tahal. Pořád spolu pečou, vlastně každodenně, ani jeden nic nedělá, oba dlouhodobě na pracáku, oba kradou i normální věci, oba hulí každej den, voda jim vzala společný pole, takže je naprosto jasný, kam mířili jejich kroky, aby si celej rok nemuseli kupovat, ještě když nemají za co.....

2Jakubos: Srnky???????:D
Ty kýble byli různě daleko od sebe,všude to vypadalo stejně, srnka po sobě nechá aspoň nějaký zbytky a myslíš že by jí chutnaly stonky jak malíček? Dřevo jsem je ještě žrát neviděl...


2Psycho: Aspoň, že se k nim nějak dostal.
Kdyby mě nabídl, jestli je nechci od něj koupit, asi bych ho vážně zabil.


2Snark: Jo jo, máš recht. Rozřezat a rozčtvrtit.
Bohužel nejsem ten typ, co by k němu naběhl a uřízl mu hlavu, teda zatím...

2Chlebik: Díky, přesně tak to cítím a slibuju, že jen tak to nenechám. Být jim, radši bych se odstěhoval. Ty události budou následovat průběžně, žádný přeshubu a dobrý...

2 4C3: Ty jsi ale solidární :confused:
To, že mám zhnusenej život, píšu stále pod tíhou emocí a ještě k tomu to není tak zcela pravda, každopádně mi ho hodně moc otrávil. Asi si těm kytkám nevěnoval tolik co já, neudělal tolik pro člověka, kterej ti je ukradl, neměl k těm kytkám žádnej osobní vztah- nejen jako producenta "materiálu" k hulení.
Na Grower nemám náladu a přesto píšu- zvědav na vaše ohlasy. Nemám náladu proto, protože mi to připomíná to, na co se snažím celý dny nemyslet. Bude to dobrý, chce to čas.Grower pro mě dost znamená, mám tu kamarády a nevyseru se na něj ani kvůli zmrdům jako je tamten, ani kvůli pohrdačům, jako jsi TY.
Hulím jen občas,hulení mám pro sebe dost a mám i hodně kamarádů, nikomu nezávidím, přemýšlej trochu.
Sejmout mi karmu, na to máš právo, jako já mám právo sejmout ji tobě, což taky dělám, protože jsi mi nevysvětlil, za co. Jestli takhle projevuješ každej nesouhlas, je to tvoje věc.


Petes: Je to vůbec možný?
Ty obhajuješ kámoše, kterej někomu ukradl kytky z pole? Že je (kytky)asi chce mít u sebe? To by chtělo asi hodně lidí, ještě když je to nic nestojí.
Že je kurvárna vyčórovat někomu pole, ale on že je v poho? To asi v poho moc není....

2Boorek: Díky, jen kdyby takovejch jako jsi Ty, MrVoslik, Gannja, Chlebik atd. bylo více. VY jste mý Growerkamarádi a lidi, co něco někdy vypěstovali a dokážou se vcítit do toho, jak člověku je, když o to přijde cizí vinou. Nepotřebuju litovat, jasně že ne, ale trochu solidárnosti by někdy neuškodilo.Mým kamarádům K+

2Chosenone: Už to vím taky a příště opravdu jen s opravdovýma kamarádama nebo sám.



chosen one
Maam slzu w oku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma