Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
co je lepší ? - Klikni zde pro originální téma
karezz
ahoj prosím jaký je rozdíl mezi https://www.seedboutique.com/store/...products_id=165 a tímto https://www.seedboutique.com/store/...roducts_id=1905 ???? díky ............
LemonJelly
citace:
Původní příspěvek od karezz
ahoj prosím jaký je rozdíl mezi https://www.seedboutique.com/store/...products_id=165 a tímto https://www.seedboutique.com/store/...roducts_id=1905 ???? díky ............


Ide o 2 rozne seed banky. Ta lacnejsia je od Nirvany. Ta v podstate robi obycajny oprc rastlin od inych bank. Ta druha banky je Dutch Passion. Toto je profesionalny ( asi, nikdy som tam nebol :wink: )
vyrobca semien, ktory robi oprc rastlin cielene s vyberom tych najlepsich rastlin, aby vysledok stal za tie peniaze.

Takze zhrnutie je asi taketo:

U Nirvany nevyberaju ( asi, nikdy som tam nebol :wink: ) nejako specialne, ktore rastliny oprcnu. Jednoducho je to masovy nekontrolovatelny "grupac". Preto sa do dalsej generacie semien mozu dastat aj menejcenne geny a vysledne rastliny, ktore ti z tychto semien vylezu, mozu byt pre teba sklamanim. Videl som tu aj par threadov, kde vysledok bol viac nez dobry, ale aj peknu kopu, kde to stalo za velke H...O.

DP za ten vyssi vklad do semien podla mna stoji. Vysledky su z 90 percent vzdy take, ake ocakavas. Samozrejme aj tam sa daju najst niekedy chybne semena.

Inak thredov o Nirvane, Dutch Passion, GreenHouseSeeds a pod. je tu pozehnane. Treba aj trochuhladat a citat.

Good luck. LJ
Ono
Odporúčam vyskúšať aj Nirvanu, aj Dutch Passion. S oboma mám výborné skúsenosti, teda čo sa genetiky týka.:leaf: Spomeniem minimálne extrémne výnosný Durban Poison s liečivou vôňou od Dutch Passion, alebo veľmi rýchlo rastúci a dozrievajúci AK-48, obsypaný množstvom pryksyrice s veľmi kompaktnými šiškami od Nirvany.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma