Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: 1 2 [3] 4 
150w hlína 1kolo/150w bubbler 2kolo - Klikni zde pro originální téma
burk
akorát budu mít asi velký problém pač se mi začalo pod nádobou dělat nějaký mokro:( .to asi totálně zničí můj box(sadrokarto).tak přemýšlím nad nějakým lepší materiálem.nějaký nápady?myslím na skříň ne bubbler:) :help:
burk
čaute tak jen malí up...
mam par problémů...nějako mi to v boxu kyne a kyne nemůžu už odstranit ty velký listy aby se mi to tolik netáhlo.jinak už sem skoro v třetím týdnu.
burk
a jinak co myslíte???dobrý?
Co zakoupit nějakej Homebox nebo sestavit příští box z OSB desek s ochranou proti vlhkosti? Popřípadě se poohlédnout po nějaké "vaně"? Zkoušel jsi je ještě trochu pozohýbat nebo přivázat? Jinak se to DOCELA dá..:teef: Ne, jsou krásné-čupr barva..:) (možná jsem to přehlédl, ale čím hnojíš?) Jinak ohledně přepnutí.. Jak jsou holky velké? Zatim..
burk
čau John88:
no tak kupovat box to važně nebudu jak z finančních důvodů a jednak z tech že si něco takového dokážu udělat sám.OSB desky mě taky napadly ale zas už teď ta sádrokartonová bedna je dost těžká.Což je nevýhoda:) mě třeba napadly nějaký plastoví desky bo tak něco(nějaký silnější 0,8cm-1,5cm)třeba na střechu se dávají ale ty nejsou rovný.....jop a hnojím advanced hydroponics a kytičky maj tak 40-45cm http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=11 A ještě sem se chtěl pozeptat jak často mam měnit vodu v bubbleru??1x za 14dní?
burk
20den 12/12
burk
krapátko se holky vytáhli po přepnutí.
burk
pokus o foto rozvětvení...:-)snad v tom něco uvidíte
burk
kořínky se maj taky snad porad dobře.
burk
čuste
trochu sem se nudil tak sem pro vás načmáral:) takový obrázek mého bubbleru s malým problémem který se teď snažím vyřešit.pač jak sem tu psal že mi ta nádoba teče tak to bylo nedorozumění:)Je to tedy tak to
1..sráží se mi voda z dolní strany víka bubbleru a kůly spěrám stěn se tak dělají louže
2..a pak to teče přes vrch stěny:(
BaRl0Q
Ja bi som sa pokusil so nejak spojit natesno abi medzi tim nebol priestor kade bi to mohlo tiect ?
burk
čau taky mě napadlo to něčí zatížit ale to by mě zas překáželo...malý box a hlavně to víko musím pořád zvedat kuli měření a sledovaní..nádoba je z dost silného plastu tak se prohýbá jen na velkých plochách.takže malá zátěž nerovnosti stěn stejně nespojí:(
Smíšek
Mohlo by stačit na víko zespodu přilepit "něco" (například čáru lepidla z tavné pistole), co by bylo uvnitř nádoby. Snad víš jak to myslím - výsledek by byl takový, že by mělo víko v sobě jakoby drážku (tvořenou z jedné strany jeho stěnou a z druhé strany tím co tam přilepíš), do které by se při zavření zasunula stěna nádoby.

Nasrážená voda se pak zarazí o vnitřní hranu drážky a odkápne zase zpět dolů do nádoby :)
Archybald
Tak tam dej dokola nějakou gumu, na tu se to utěsní a vyrovná. Možná by stačilo rozstříhnou duší, zlomit ji přes tu stěnu a oblepit.
burk
Smíšek:to mě taky napadlo i tavnou pistol mam taky ale víš jak...bud bych musel udělat važně silný pruhy pač ty strany sou zpevněný a musel bych ti zarovnat výšku stěny proto že na tech zpěrách se to usazuje..a nějako mi to na tom hlavně nedrží z ty pistole...

Archybald:jop to mě ubec nenapadlo a zní to docela dobře,,ale ještě mi řekni čim mam přilepit duši na plastovou nádobu????aby to drželo nejlíp na vždy:)a každý den to víko zvedám...

Jinak všem dík za rady...:)
Archybald
Guma na plast jde nejlíp přilepit chemoprenem, ale musíš dodržet postup. To znamená, natřít slabou vrstvou obě strany co k sobě budeš lepit a pak nechat cca 10minut zaschnout a poté teprv k sobě přoložit a zalepit. Jinak obrázek jak to myslím.
burk
čau
Archybald:jop tak todle určitě vyzkouším,ale doufám že mi to lepidlo nějak neotráví květiny :grrr: ale Dík

:death: trochu sem si hrál s nákresem svého nového boxu(jak bych si to asi představoval) :popcorn: zatím jen tak to zhruba postupně dodám nákresy dodělaných stěn,ofuků a td..
stěny budou ze stejného materiálu jako bubbler(0.5cm široký plast) používaný na bazény.1,a2, sou nákresy stěn což ste určitě pochopily :cox: 3,a4, sou nákresy rohů kterýma budou nahoře a dole zpevňovat box..materiál nejspíš železo.
burk
Tak trošku o bubbleru..teploty sou stále krásně v normách PH5,8 EC1,8
burk
lampu držím ani né 10cm od vršků ale sou krasně zelený...vlhkost 60-70%
burk
a malí nevyřešitelný problém...přepnul sem na květ přesně 14dní po zasazení a teď bych řek že to bylo pozdě,už mi zbývá jen 15cm na zvednutí lampy..to si teď nebudu moc na konec to 4kylo zapojit....pač bych to už neuchladil:(
burk
kytičky sou krásně rozvětvený po celém boxu ale kuli těm velkým listů do toho moc nevidím:(
burk
jen malí a skoro zbytečný makro..2Mpix....
Banány
čau burku, cos měl za ofuk? zdaj se mi málo trénovaný, asi jen nějakej "pc fan" co? Jsou celkem vytáhlí, snad nebudeš mít problém s hustostí paliček :) A možná moc radim, ale prostřihej spodky větví, na tom nic nebude ;) GoodLuck
burk
čus
Banáne:neradíš moc:) máš z části pravdu..ofuk mi dělají jen dva pc větráčky 12-12cm dřív byly 4xale když sem dával poprvé květiny do boxu tak se mi povedlo 2velký a jeden malý větrá vypálit:( a ještě sem nesehnal náhradu).ale když sem se pravě já sám napoprvé zhrozil z toho že se mi to tak táhne,tak sem po delší zkoumání přišel na to že se samy větvičky dost zesilují tak to bude snad ok..no uvidíme...

a jak to má prosím tě prostříhat mě to taky napadlo ale nevím jak tu větev šmiknout:hned u stonku a nebo tak můžu nechat kus větvičky +-1cm.což samo uvadne...????
mikael
Zdar burku, ty větvičky šmikni u stonku, seřízni je, namoč do klonexu, vraž je do rockwoolu nebo jiffy a udělej si další rostlinky. Buď si je nechej nebo daruj kámošům, byla by těch větviček škoda co myslíš. Jinak moc pěkné kytičky jen škoda že tam máš už málo místa. Ať se ti daří sleduji.
burk
čau
mikael: máš mooc dobrý nápad akorát je na mě moc náročný nemam nic na dělaní řezů..a nemam zrovna cestu do growu,:(ale 100%to prostříhám a ještě nějako rozprostřu po boxu..pač už se opravdu blížím max vížce mého boxu:(

přemýšlel se i o tom že celý bubbler přesunu..třeba do nějakýho většího prostoru ale pořád mám jen tu 400W lampu což bych řek že je hodně málo světla na otevřený prostor...a jinak budu poprvé i měnit vodu v budbleru tak za 24H noví up,to už bude i prostříháno teď mám velký problémy se dostat k zadním kytičkám tak zatím:)
burk
čuste
tak dneska bylo vyměněno,vyčištěno,zastříháno krapátko upraveno a hlavně nafoceno:)
burk
prostříhal sem i ty spodky trochu..ale nějako sem neměl na hustější prostříhávání(chudá kytičky):)
burk
to nejdůležitější vypadá taky zatím v celku dobře..
teď už sem nasadil i plné dávkování hnojiv...PH 5,8 EC1,7
burk
a holky už doma:) snažím se držet lampu co nejvíc u vršků aby se už netáhly a mám vršky +-5cm od lampy tak doufám že je to nějak nesežehne.
burk
čuste
tak sem tu zas po par dnech.. a mam pád novinek.. tak nejdříve o kytičkách..krasně se celí obalují paldama,výšku vršku sem srovnal +-75cm a výška boxu na kytičky je 110cm tak že bych měl mít ještě +-35cm místa..Mno nevím jestli mi to dokáže uchladit 400W pač bych řek že tech 150W je opravdu málo..
burk
i na tech fotkách je vidět to malé rozložení světla do stran..
burk
a můj malí dotaz..když kouknete na fotky z minula kořenů...o jak moc ty svazky kořenů ještě narostou??
burk
Tak vás opět zdravím dnes je to přesně 5týdnů od zasazení rostlinek do bubbleru..tudíž holky měly 2týdny Růst(150W)pak 3týdny Květu(150W)a dneska sem do boxu zamontoval (osran400W na květ)jako minulý grow...(pač když ho mam tak proč ho nepoužít:) )a to tam bude až do konce...
tak a zas nějaká foto dokumentace:)
burk
docela povedený foto na 2M/pix
burk
Tak sem tu zas:)
mám pár novinek...
už sem lampu se stínítkem zvednu do opravdu max.. výšky..
ted sou vršky rostlin tak 15cm od lampy.teploty se zvedly na 35%ale to až tak po 10h svícení tak že mě to neva:)
burk
narovnal sem stínítko,kuli lepšímu odvodu teplého vzduchu přímo do odtahu z boxu a otočil sem lampu:)ani nevím proč...
burk
na dnešní večer mám ještě v plánu prostříhat květinky od velký listů aby se to ještě prosvětlilo..
burk
a ted malé odskočení..
mam ve skleníku 5x řízky tak sem se na ně šel taky rovnou podívat a nafotit.ty má děda:) (pěstovat ja konzumovat) skvělá dohoda:)
toto sou 2x JH
burk
a tydle sou nějaký mix co my zůstal doma ale taky řezy..jinak oba skleníky sou vytápěný přes zimu,tak uvidíme jak dlouho budou moc růst
burk
a to nejostřejší co doma mam:)
burk
některý sou starší než já:)
:eek: slušná kolekce kaktusů.. Kolik jich máš celkem? Jen tak pro zajímavost, kolik Ti je? :D
mikael
Krásná sbírka radost pohledět. Kolik kaktusů tam máš?
burk
čaute
no nerad se chlubím cizím peřím jak se říká:)
sou převážně dědy a dost velká část z nich tam je co si pamatuju.tak +-20let no a počet opravdu nevím:)
burk
čuste
tak dneska ráno skončil můj těžkej boj s přerostlýma kytičkama..a řek bych že se mi to povedlo korunu sem krasně prosvětlil ale řek bych že my ta 4kule trochu opaluje paldy no uvidíme..
burk
u teto fotky sry za na natočení..ale je na ní krasně vidět stav mého boxu:)
burk
fotky sou pořizovaný 8M/pix fotakem ale nic moc no:(
asi neumím fotit bo co:)
burk
a jek tak k malému zorientování dneska je to přesně 6týdnů od startu.
opravdu mě ta rychlost růstu ohromuje:)
mikael
Ahoj tak s tou 4 kulí to bude veliká parádička,máš se na co těšit!
burk
čaute
dnes je to přesně sedmý týden bez dvou dnů od začátku mého druhého kola...jelikož se furt jen dozvídám spoustu novinek o hydru(bubbler) a také o mé zvoleném modelu(White Widow) a ještě by se my samo hodilo o hodně víc informací....zrovna se snažím zjistit jaký to je druh WW.ale na to že teď uznávám že mé znalosti načtené tady byli opravdu dost malé,tak se divím že mi to ještě ubec roste:)
Tak že díky všem co sem dáváte své příspěvky...a hlavní díky těm co nám umožňují tyto super stránky.....:)
Já ,,bohužel" :) od tohoto týdne mám dost náročnou práci a už nebudu mít tolik času na grow ani na to koukat jak vám borcům to krásně roste:( ale 100% se dozvíte jak tady to kolo skončí...
burk
Tak že kytičky se maj stále fajn..krásně se jim nafukují paličky a jejich krásná vůně se mi zas začíná prodírat i z boxu ven:)
PH mám +-6
EC mam až 2
ale jelikož každý den musím do bubbleru dodat +-5L roztoku tak se mi ty čísla docela lišej ale to si myslím že je způsobený jen nedostatečným promíchání...při dolívání roztoku.což se za pár minut vyřeší samo.
burk
na této fotce se můžete kouknout jak my to 4kylo pálí par vršků ale v tom bych moc velký problém neviděl..ale pravdou je že to nedokážu uchladit v boxu se mi za teplých dnů ukáže i 37°c
burk
na této fotce se můžete kouknout jak my to 4kylo pálí par vršků ale v tom bych moc velký problém neviděl..ale pravdou je že to nedokážu uchladit v boxu se mi za teplých dnů ukáže i 37°c ale to opravdu jen u vrcholků..
burk
Příspěvek č. 248
tato fotka je ze stejné části boxu akorát udělaná 5dní po:)
Banány
hoď sem up :) sem zvědav jak ti to nabobtnalo
burk
čau Banáne....
dík za zájem:) ale bohužel sem nebyl celý týden doma,tak sem ani sám nevěděl jak to pokračuje...ale samo sem se doma už otočil...a můžu ti říct že zítřejší up...i s fotem bude moc pěkné:)
tak zítra čau
burk
čuste
tak sem tu s tím up a nějakou tou otázkou..
burk
dnes je to 7týdnů a 5dnů od startu
burk
a ta otázka tři vrcholky mě totálně zbělali i malinkatý lístečky...nevíte čím to?bohužel žádný můj foták to nedokáže pořádně zaostřit...
burk
nejlepší fotečka co se mi povedla:)
burk
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=382955
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=383903
po 14 dnech
burk
kořínky se nějak přestali bělat...
burk
A taky taková nemilá správa dnes mi došly některé hnojky a jelikož zatím nemam v plánu startovat další kolo,tak už budu dolívat jen vodu s tím co ještě mám ale hlavně mě došel enzym což jen opravdu na prd..tak počítám že ještě týden pojedu z toho co mam ted v bubbleru a s tím co ještě mám a další týden už dám průplach(AH Final Solution)tudíž mé WW budou mít život dlouhý 10týdnů:(
burk
čuste :)
Dnes je to přesně 10týdnů a dva dny od zasazení...tudíž se doba pěstování ještě prodlouží:) hnojky sem nedokupoval ale dolíval sem stále to co tam ještě je:)dneska naposled a viděl bych to tak na sobotu výměna,zastřižení lístků,malí očistění a už hurá jen na vodu s finálem:)
a zas pár foteček
burk
Musel sem do boxu přidat tyčku,aby se mi to nevalilo ven:)
a mam docela strach z vyndávání a zandávání kytiček při výměně.....
aby se mi moc nepolámali,mají opravdu slabé stonky..ofuk 12V pc :(
burk
už sem se teda ptal minule,,,ale opravdu nikdo nevíte čim je způsobený to totální zbělání vršků??u jednoho to zmizelo
burk
..
burk
a moje oblíbená palička :heart:
Banány
nevim jestli to je bělání ale řekl bych že se ti to pálí, teda aspon mě to tohle dělalo. Bude to znít divně ale nemusí to "pálení" být teplotou naměřenou přímo na tom místě, ja měl v kalfasu na upálený paliččce tepltou max. 30° a stejně se to takhle spálilo. Hodně zdaru
burk
banány:no nevím jak to jinak nazvat než bělání ale opravdu sou ty kousky totálně bílí,,ale pořád to roste....a suchý to taky není...
burk
čau
tak už dva dny jedu pouze na finalu....vyndání z boxu se sic povedlo ale zlámal sem u toho tolik větviček že sem se vys.....na zastřihování pač to bych toho polámal ještě víc:(
burk
..
burk
,,
burk
ty paličky sou masivní:) vůbec to ty stonky neunesou:)
K+
rihard.kaa
ja tiez sledujem tvoje:) tak nejak si to predstavujem aj ja K+
hezky palicky, moc moc hezky.
dade
fakt fajný pálky taky chci jít do 15Oky v příštim kole a bubblák chci taky jednou zkusit jinak fakt hezký K+
burk
čus všem moc dik za K+

dade:můžu jen doporučit ještě ted se sám divím jak to šíleně roste:)
ale u mě tomu ještě hodně pomohlo to 4kylo který tam mam už měsíc..taky sem chtěl jet jen 150w ale pak přišel kámoš že se mu doma válí jen tak nepoužitý (skoro i startér samo)4kylo:) tak šup tak sním :flamer:
burk
nějaká ta fotečka když mají kytičky den:)
burk
kvalita nic moc....
burk
ta koruna už není tak hustá...tak 30%se propadá dolu:(
burk
čaute
tak nejdříve špatná správa,.....mojí vinou se mi porouchal PH metr a ja tam nalil nějaký noví PHup a dopadlo to hodnotou 1,0ph:rocket:na dva dny:(

A jinak sem včera sklidil a to můžete posoudit samy jak dopadlo:)
Můžete tipovat ale ja opravdu nevím jak to k tomuto účelu nejlíp nafotit....
burk
listy sou zažloutlé kuli tomu ph bych řek já......
burk
2týdny růstu
8týdnů a 2dny květu
10dní final
burk
2
burk
3
burk
4
burk
5
burk
a ještě bonus :flamer:
burk
..
burk
,,
burk
lol
burk
mam to asi nafotit nějak líp že???
na tipování....gramů....?????
a jen pro doplnění genetika byla White Widow 5x
Anyndur
moc pekny! K+
Banány
zhruba 245
mikael
Moc pekna práce. Tipuji 222,22g K4U
burk
malé up o sušení
burk
ještě tak tejden a bude hotovo
burk
čaute :)
tak dneska sem začadil první suchou spodní paličku....opravdu mazec:) jak chuť tak účinky.......už se těším na vrchní palice to bude zlo:)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma