Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Tommy Outdoor 2002 - Klikni zde pro originální téma
TommyBoy
Myslim ze do prosince mame co hulit.... :)

Ant
eh

Tak když sem na to kouk tak mi spadla čelist :) cože to snad u nás v ČR ani není možný...... nechápu ;) A ještě si vcelku dost odvážnej ( nebo to neni odvaha ale něco jinýho.... ) :) protože s timhle bych si vygumoval hlavu ( myslim na tý fotce NÉ z toho huleni ;) )

No hustý.....

Do prosince jakýho roku že ti to vydrží ??? :D

P.S. : Zdařilá fotomontáš :D :D ne já vim že to neni montáš.........
oton
to je nějaká sranda s technikou co??? :D :D neche se mi věřit že by to bylo možný aby to nikdo nenašel, ať zloději nebo benga
rastajohn
:ouff:o ...nechces neco poslat na dobirku?...ja nevim treba jenom 500000g :D
kralicek
no pekny ;) jen my chyby takova ta vec :rolleyes: no proste :rolleyes: myslim ze tomu rikaj KONBAJN :D:D:D:D:D:D:D:D
Al-Ban
To je fakt fajnový "políčko" :wink:. A nevíš náhodou, kolik tam bylo tak zhruba kytek nebo jsi je počítal přesně? Z obrázku těžko odhadnout, kam až to pole sahá :). Tak hodně sil při sklizni a ať to pořádně zmašťuje :smoker:.
nobody4
Hezký, když jsem poprvý takovýhle pole viděl, myslel jsem, že mně picne (samo, že techniky). Tak mně zajímá jestli je to technika nebo né? Ale vypadá to že jo, přesně takhle vypadalo to pole co bylo předminulej rok kousek od nás. Lidi to tam jezdili votrhávat, ale to zklamání když to nedávalo...mno.
Musim říct, že jsem byl pozvanej na moravu na podobnou sklizeň, kluci to prej nemůžou zkosit sami (kdo by to řek :D). Ale tam ty kytky byli tak 1-3m od sebe, při rozloze kolem 2ha. Lokalita byla nedaleko malé vesničky. My tam pobíhali po poli a nemohli jsme uvěřit svejm očím, docela jsme na sebe řvali různý hlášky vo neuvěřitelnu. Až jsme si všimli, že nás pozorujou dvě holky (kolem 14ti) a děsně se nám smějou a pokřikujou něco o tom, že jsme feťáci. V těžký ignoraci, těch dvou buchet, jsme narvali kufr od auta báglama plnejma palic (tak 5x75l). Poté jsme zjistili, že to na tom poli neni ani trochu poznat a že už nás všechno pálí (sliznice). Nikdy předtím bych nevěřil jaký peklo takhle velká sklizeň může být. Všecno tě svědí a sliznice pálí. Pomalu jsme začali propadat skepsi, že jim stim moc nehelfnem a opravdu ješte tak hoďka helfingu a tradá dom. Mno ješte jsme stihli dát si deset min. "hlazení paliček", aby jsme udělali nějakej ten krémík (kulička velikosti krabičky od sirek na vejšku, zpracovaná ve čtyřech). Můžu říct, že jsem si připadal jak nějakej mnich v Indii (jak tam žmoulá čarásek). Byla to snad nejhustší cesta přes celou republiku. Ale dojeli jsme na pohodu, pro jistotu jsme jeli v kuse a nezastavovali jsme, jen zastávka na benzíně dostat zbytky čarasu z paciček, a že to nebyla prdel. Vůbec nic jsi nemohl vzít do ruky, aby se ti to nepřilepilo (s tendencí se už neodlepit), ještě po půl roce jsem našel kousky (placičky) shítku v prolisech pod hodinkama:D.
Ale modely to nebyli zas moc exkluzivní, kouřit se to dalo na pohodu, ale většina padla do pochutin a alkáče. N4

[Edited by nobody4 on 26-09-2002 at 06:29 AM]
borifield
pred par lety jsme si tam byli utrhnout nakou palici , vsichni rikali ,ze technika a nakonec se to provalilo a zjistilo se ,ze je to regulerni ganja.z toho pole urcite nekdo z vas taky hulil , poradali se tam primo zajezdy :D
TommyBoy
Jen uz ma nebijte :)

Tak ste me fsichni odhalili, jestli to byla technika nebo ne to nevim.... Ale takhle si zijou v Rakousku par kilometru za nasima hranicema, nicmene olepeny to bylo tedy VELMI... ;)
Doufam ze se na me nikdo nezlobi za lehkou desinformaci :D, a abych to napravil postnu par fotek skutecnyho outdooru od babicky...

(Ale fotka je to dobra ne? Dik Marinero)

TommyBoy
Tohle je ta zare, keriky jsou maly, ale snad z nich neco bude... Krasne voni a jsou uplne bez semen. Sli pozde ven.

TommyBoy
Hezka ne?

TommyBoy
Trpaslik se skovava aby se vyhnul stihani...
Mazar nedokvete to je jasny, ale snad z toho neco bude...

TommyBoy
Paldy jsou fakt malinky, ale krasne voni :)



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma