Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Gelové kuličky-rada - Klikni zde pro originální téma
Gramy
Ahoj, sehnal sem takový gelový kuličky co se nasáknout vodu a vydžej 30 dní prej se to dá využít i na hydroponii ale nejdriv se chci zeptat odkaz an to : http://www.stoklasa.cz/vodni-perly-...l-soils-x121823
A tak sem dostal nápad že místo obyčejné vody bych to nechal napustit vodou s upravenym PH a s hnojivem, vydrží to asi 14 dní takže bych to měnil.. Ta voda se pak má dát pryč a jen kuličky do květníku... ale neivm jeslti to pujde... Poradte mi prosím Groweři jestli to pujde, a kdyžtak co pro to mám ještě udělat :)
GG (good growe) :D
rastajohn
zdarec. No kdyz jsem delal kdysi davno zahradnika, tak jsme to pouzivali, tak, ze jsme ty kulicky smichaly s hlinou a do takoveho substratu jsme sadili jehlicnany a tak... Jako podle me to pujde normalne pouzit...Ale jestli to chces mit v kvetinaci tak tam toho nedavej moc, pac kdyby byla hlina v kvetinaci 14 dni mokra, tak by se to mohlo projevit prelitim nebo treba nejakou korenovou plisni.
Dude
uz se resilo stopro, ale zadnej rozumnej thread z toho nezustal (nebo nenasel - samy paskvily), tak aspon prihodim jedno tematko, ktery se problematikou v prubehu taky zabyva
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=40443
Gramy
Díky moc, ale asi to hodím bez hlíny do květináče ale neivm jeslti tam mam nechat trochu vody nebo ne a jak často to trošku zalejt... a jeslti mam udělat to PH a ohnojit tu vodu která se do těch kuliček nasákne.. co myslíte?
PLANTER
to Gramay:hydrogel sem letos skousel na balkone:einstein: mel sem zhruba 1/3-cernyho hydrogelu 2/3-hliny .hydrogel sem rozmackal na kasy a poradne promichal s hlinou genetyku afgana a rostlo to v tom krasne skoro vubec sem to nemusel zalejvat tak jednou za dva az tri tejdny ale bez hliny je to uplne k hovnu tomu ver max.na nakliceni . jinak se to menuje hydrogel ,vydrzi to az do sklizne a hnojit se to dá v průběhu growu :jumper:
taky jsme to s kamosem letos zkousel.pestovat se v tom da,ale roste to 5krat pomaleji nez v hline.jediny plus,ze to vypada krasne,kdyz jdou videt korinky.
Gramy
Planter ok udělám to podle tebe :) ten hydrogel mel v sobě hnojivo?
Edit: Jak často si to hnojil a zalévla nějak presneji.. :) děkuji


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma