Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
První zkušební micro - Klikni zde pro originální téma
sirHerry
Zdravim všechny, už nejakou dobu si prohližim grower a laka me si to taky zkusit ale do ted nebyla přiležitost. Sice jsem se dost rozmejšlel jeslti se o svy snaženi budu dělit, jelikož v posledni dobe často naražim na přehnaně tvrdou kritiku začatečniku jako ja. Tenhle grow mam jen abych si udelal predstavu co a jak a doladoval ho za chodu.

Jinak světlo: 11 w usporka - 900 lm, malo, chci přidat jeste aspon jednu
Hlina: pro pokojove rostliny
Skříň: š45xv60xh50
sirHerry
na stenách mam tu folii z autolekarničky
sirHerry
začnu ze semínka křiženec lowrideru a sweet killera...sice nevim ani jeslti to je vubec vhodny pro in ale řikal jsem si ze lepši nez nejaky pochybny noname co sem mel jako druhou moznost :-)

ofuk snad sezenu...nejakej vetraček...jen nevim, stači opravdu jen aby to foukalo a točilo vzduch v boxu nebo to bez privodu vzduchu z venku nema vubec cenu?
sirHerry
dneska jsem teprve dal kličit par seminek jen si nejsem jistej jak pak dal, mam namočenej rockwool ale vubec nevim jak pak s tim :-D asi se jim v tom bude libit jen sem nejak nezjistil jak potom s tim, jeslti to z toho rw nejak pracne vyndat a dat do hliny nebo se to da zahrabat do hliny i s tou malou kostičkou? :-)
Nexius
Normálně zahrab rw kostku do hliny, ty kořeny bys zbytečně potrhal.
freeonly
cauko,ja mam nieco podobne....este som to sice nerozbehol,ale kazdu chvilu to bude....drzim palec a bduem tvoj thread sledovat
sirHerry
no ten vetraček dam zatim asi jen tak dovnitr at se tam trochu hejbe vzduch...nemam totiž zatim jak tam vyřezat diry, tu skřin mam otočenou tak ze ta tenká strana jak se dava dozadu je dolu, takze bych musel delat diry primo do toho dreva a na to nemam nastroje :-(
SK3R0
na diery si kup obycajny vykruzovaci vrtak napr. v tescu, na par krat ti bude stacit, inac tam budes mat vacsiu teplotu a rastlinka sa za cerstvy vzduch len odmeni.
sirHerry
no nevim...musim koupit teploměr jeste nekde nez mi vykliči seminka ale spis jsem se bal ze tam bude moc zima :-D to svetlo moc tepla nedava si myslim...ale uvidim časem... od toho tenhle první grow mam abych to doladil za pochodu :-)
sirHerry
zase jsem doufal ze kdyz tam neudelam diry ze to nepujde tolik cejtit...vubec nevim co mam čekat od dvou max tři malejch kytek... jak moc mi to ,,provoní,, byt :-D
SK3R0
ani tak nejde o pach, ked sa to nesnazis pred niekym skryt, ale o to ze vacsia teplota a vlhkost rastline neprospievaju lebo tym sa zvysuje percentaz na napadnutie rastlinky neakym mykotickym ochorenim. ale ked sa bojis pachu tak si kup nejaky filter.
papaOUT
čau, tie diery tam sprav určite:)...stačí keď dáš jeden vetrák na odťah (čím silnejší tým lepšie, napoj ho trebárs aj na nabíjačku od starého telefonu) a príťah stači pasivny ...toho zápachu sa neboj:D...kúp si len pachový filter do fritézy, digestora alebo pohlcovač pachov do chladničky, stojí to nejake drobné a jednoducho tým len obalíš ten vetrák ktory slúži na odťah;)...a určite tám dokúp ešte nejaké úsporky (aby si tam mal aspoň 40w) ale to ti hovoriť asi nemusím:D...držím palce, čúss:popcorn:
sirHerry
no snazim se nejak pořešit vic svetla ale zatim nic :-D jen kdyz uz tam mam tuhle tak bych chtel jeste jednu stejnou a na ni zatim nemuzu sehnat nejakou obimku nebo stary svetlo :-(
sirHerry
tak už začinaji pomalu kličit :-)
ondrawasek0101
taky valim s autolekarnickou a pod usporkama a teplota je pri zapnuti vetraku krasnejch 25 stupnu,myslim si ze i ty nebudes mit problem,taky urcite zalezi kde to budes mit(v byte kde je norm.teplota,nebo nekde ve sklepe kde je kosa)
sirHerry
no ja to mam v bytě kde je kosa :-D :-D ja mel naopak celkem strach ze jim tam bude zima ale ted bez vetrani tam maj zda se mi akorat teplo, musim nekde koupit na rychlo za levno teplomer az ho uvidim ale myslim ze aspon takhle na ty kličky je to akorat... ale i tak se po ofuku poohližim jen u nas ve meste nemam moc kde, tak az pojedu nekam na nakupy :-D

jen jak mate zapojeny ty vetračky z PC? nejsem zadnej elektrikař... bude mi na to stačit nabyječka od mobilu? a nema nekdo na vyhozeni nejakou starou lampu na patici g23? :-) chtel bych tam dat jeste jednu ale kdyz uz tak abych mel stejny žarovky... chtěl jsem tam dat dve normal usporky ale co jsem koukal tak sviti min nez tyhle se stejnou wataži...
darxtar
Ako zdroj na fan mozes pouzit lubovolny adapter, ako ti doporucovali, tie z nabijaciek mavaju okolo 4.5-6V na vystupe, co sice vetrak roztoci, ale o nejakom slusnom vetrani sa teda hovorit neda. Idealne je si objednat 12V adapter s moznostou manualnej regulacie vystupneho napatia. Vacsinou od 3v do tych 12 (3,4.5,6,7.5,9,12v). V gme.cz taky kupis za sto az dvesto korun. A pokial kupis s max. povolenym prudom 500mA, mozes snim napajat v klude casom aj 3 vetraky.

Cirkulacia vzduchu je zaklad, rovnako, ako zalievanie ci hnojenie kyticiek a cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba. ;)

Usporky si si mal pozhanat klasicke kompaktne na obimku E27, obimku kupis za 20 korun v bauhaus a pod. Samotne usporky doporucujem objednat z aukra: http://aukro.cz/search.php?sg=0&string=usporna

11w kupis kus uz od 35kc. Ale pozor na spektrum. Teplota svetla 2000-3000K je vhodna na kvet, 4100-7000K ideal na rastovu fazu. Ak neplanujes zakupenie zvlast ziariviek na rast a zvlast na kvet, tak potom kum rozhodne tie so zltocervenym spektrom (2700K)

Dalej, nemenej dolezite pre kytky a vysledok bude to, akym pH kvietky budes zalievat. V hline sa ludia snazia priblizit hodnotam cca 6.5pH pre rastovu fazu a o nieco nizsie - 6.3pH v kvetovej faze. Hore dole par desatinnych miest nehraje rolu, ale nikdy by si nemal zaliat nizsim ako 6pH a vyssim ako 7pH. Vzhladom nato, ze voda z kohutika mava vacsinou 7.5 az 8.8pH, je nutne kyslost zalivky upravit. K tomu budes potrebovat lacny akvarijny BEN test (okolo 40kc), ktorym vies lahko odmerat hodnotu pH s presnostou na 0.1-0.2 co postacuje. Ako prostriedok na znizenie pH existuju rozne kyseliny (dusicna, fosforecna a pod.) tie ale kupovat nemusis. osobne ti doporucujem kupit sietku s niekolkymi citronmi, ktorymi pH lahko znizis a ako bonus ti bude zmakcenie tvrdosti vody (znizenie hodnoty EC). Co je EC a aky ma vplyv ti vysvetlovat nebudem, oci mas i toto forum pred sebou, takze studuj. Len dodam, ze jednym priemerne velkym citronom je mozne upravit pH tak 10l zalivky, takze nie je to ani nakladny sposob a hlavne je to vsetko BIO !
sirHerry
no ten test jsem si uz byl kupovat ale i kdyz jsem nekolikrat rikal ze chci merit ph tak doma rozbalim krabičku a tam test na měření chloru :-D tak budu muset koupit znova...

ale dik za ty usporky, kdyz se daj koupit levne tak si prece jen mozna koupit dve sady na rust a kvet i kdyz jsem to zprvu neplanoval...diky za ty udaje ktery na kvet a rust podle K.
darxtar
nz, ten test zhanaj tento: http://www.growelectric.cz/images/b...test_voda_g.jpg
sirHerry
a mohl by jsi mi ukazat spis ten regulator napeti? jsem tam koukal a nasel jsem jen samy drahy... nebo si myslel jen nejakou součastku co si musim sam zapojit a tak, jen nejakej obvod? na to jsem levej :-D
ondrawasek0101
a nemas doma nabijecku do notebooku?nebo na playstation?ja to mam na ty k notebooku a vali to krasne,!:)
darxtar
lenze nabka od NB moze mat 12 ale i 18 ci 19V a s takou by si akurat tak spalil vetrak. A i tu chvilu co by fungoval by rval ako o zivot.

adapter hladaj 12V regulovatelny, taka mala krabicka do zasuvky, vyzera presne ako stare nabijacky na MT. Bohuzial mi nejdu stranky gme.cz takze to za teba nenajdem.

vyzera takto: http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=348995
sirHerry
byl jsem v shopu s pc a tam to nemeli :-( ale jinak se nakupy vydařili, uz mam ph test, teplomer a kdyz jsem byl v ty nakupni horečce tak jsem si koupil novy svetlo :-) 2x18w...bohuzel to neni bliz specifikovany :-( ale porad lepsi nez 11w co tam bylo pred tim ne? :-)
a taky mam ted svetlo mimo box takze uz se to tak nezahřiva tak snad vydrzim dele bez vetračku nez ho sezenu...
darxtar
to svetlo urcis jednoducho. na 99 percent budu tie usporky 2700K alebo 6400K, rozdiel poznas na prvy pohlad. Tie 2700K svietia do zlta podobne, ako svieti klasicka vlaknova ziarovka. 6400K je zasa znacne studene az modraste spektrum, podobne studenym neonovym trubicam. Ak to spektrum nie je podobne ani jednemu z opisovanych vlastnosti, tak to je to zvysne 1 percento :) a moze sa jednat o kompromis okolo 4100-4300K
Ine sa bezne nepredavaju, duplom nie nejake no-name :)
sirHerry
no tak je to 4000 K :-) to je kompromis mezi rustem a kvetem nebo spis na rust? nekde jsem to videl ale nechci to zas dohledavat kdyz pro me kveteni jeste dlouho nebude aktualni :-D
papaOUT
4000k je skôr na rast...kvitlo by sa pod tým veľmi ťažko:D...na kvet si zožeň ako písal darxtar tých 2700k alebo pod označením warm white...čau
darxtar
rast natom mozes, ale idealne bude ak po prepnuti na kvet dokupis este teple 2700K. Videl som nedavno grow kde typkovi kvitnu kvietky aj pod sudenymi usporkami, ale je este skoro na nejake hodnotenie, kazdopadne mozne to je.
sirHerry
no tak uz trochu vyrostly ale ne že by se jim chtelo nejak extra zabrat :-(
sirHerry
Tak nevim ale zda se mi ze rostou dost pomalu, muze to bejt ze jsou uz dlouho v RW a ze tam nejsou živiny? asi dnes přesadim do hliny...
sirHerry
tak uz jsou v hline
sirHerry
dalsi foto
sirHerry
o 3 dny starši... konečne trochu rostou :-)
sirHerry
tak asi 11ty den... nejak mi schnou ty spodni listečky, je to normalni u tech prvnich nebo co muze byt spatne? :-( je tam ted videt voda ale to je po zaliti tak to proteklo dolu... uz tam maji i vetraček aby se trochu hybali ve vetru a nestal tam vzduch :-)
sirHerry
myslite ze uz muzu pomalu hnojit?
a uz mi dole prorustaji lehce kořinky ven, je to znameni na presazeni do vetsiho nebo je muzu jeste nechat at to prokoření pořádne cely?
mikael
Zdar. Jestli můžu ti trochu poradit :
Po zalití vodu co vyteče do misky vylej ať se tam nedrží je to odpad,hlídej si Ph a k hnojení - počkej minimálně do třetího týdne na růstu, lampu drž tak 3-4cm od vrcholků.
Pořiď si zvlhčovačku ,nebo vedle nich pověs aspoň utěrku namočenou v misce vody,ať mají co největší vlhkost v růstu.Přesaď je do velikých květináčů čím větší tím víc kořenů a lepší kytky a tam už zůstanou do konce,ať je zbytečně nestresuješ.
Ať se ti to povede sleduji tvůj grow. Pěstu zdar!
sirHerry
no Ph zalivam lehce pod 6,5 tak to je snad ok, ke svetlu jsou co nejbliz, to je zaklad a to uz vim, i jde videt ze se tak netahnou do vyšky...

Jen s tou vodou si nejsem vubec jistej, všude čtu ze se ma zalivat malo a pak nechat proschnout jen me se porad zda ze maji malo, mozna tam mam moc perlitu, ale ta voda jen proteče a ještě k tomu ty usychající lístky tak nevim :-(

Kropim je dost často rozprašovačem ale zkusim tam nejak dat nejakou tu houbu nebo hadr jeste...

A asi je teda uz i přesadím do většího, četl jsem dost ze to postupny přesazovani ma kladnej vliv ale snad uz je čas :-D
sirHerry
tak to pořád schne :-( zkusim dat nizší Ph jelikož voda co mi vyteče z hliny ma nejak moc vysoky nevim proč :-( přesazovat radsi ted nebudu, az se trochu zmátoří...

no ale ted jsem prochazel Jackerspackleho řešič problémů s výživou rostlin a je hned nekolik dalsich kandidátů :-( at dusik, draslik nebo magnesium...tak zkusim začit lehce hnojit jak na to zareagujou :-) i kdyz to by presazení do novy hliny melo taky mozna srovnat tak nevim nevim :-D
BloodyBeer
zdravim .... nez to ted hnojit tak by mozna bylo lepsi presadit do nove hliny a az se poradne udela korenovy bal tak potom zacit hnojit.
c.u.b.e
Čus,

řekl bych že to přesazení pomůže. Hlavně chci ale napsat k tomu zalejvání... Taky se mi stávalo, že jsem nalil do květníku tak panáka vody a už neco proteklo dole, taky jsem z toho byl trochu frustrovanej. Ale zjistil jsem jak to dělat správně...nejdřív lehonce poleju povrch a nechám vsáknout. Ta hlína se tím jakoby připravý na natáhnutí většího množství vody. Když vidím že se vsákla, tak přileju další trochu a zase počkám. A teprve potom to proleju trochu výrazněji..Vodu, která vyteče do podtácku vyleju, aby tam holky neměly svinstvo.... Květináč pak nechám pořádně proschnout a kontroluju to potěžkáním-nemusím rejt prstem mezi kořeny, abych zjistil jestli je hlína vlhká...

Snad to trochu pomůže. Prostě co se týče zalejvání, tak je na to lepší spíš malinko kašlat, než to zbytečně přehánět...
sirHerry
tak jsem je přesadil a budu je min zalivat...snad to pomuze :-)
sirHerry
tak to hnědnutí se zastavilo... zalejvam minimalne a jsou presazeny, hlavně kropim a pak 2x denne jim tam striknu 2 ml vody zatim se špetkou hnojiva a zatim to vypada dobře :-) k tomu je tak jednou do tejdne proleju vic a pak zase jen skromně, snad budou spokojenejší...
sirHerry
tak po delsi době novy foto...listky uz nežloutnou, ale ty dve asi na horši zachazeni nejak nechtej zapomenout...zato ta třeti dělá radost :-)
ondrawasek0101
zdravim,tak jak jses na tom?
Stunt
už bych zkusil FIMnout aspon tu nejlepší kyti , máš to fajne
cudas
Ahoj , pokud ti moc nepovyrostly tak zkus zakrýt pet láhvema budou mít vlhkost a ze začátku je to dobré na rozvoj kořenového systému.Nejsem geniální ? nejsem někde na fóru jsem to četl.No a jestli nemáš zvlhčovačku tak ti jí trochu nahradí . Praktikoval jsem to u jednoho kamaráda u řízků které nebyli vůbec zakořeněné (jenom obalené v Stimulaxu a píchnuté Rw kostičce) po pár dnech prorostli kořeny a šup snima do hlíny.
sirHerry
ani jsem si nevšiml ze sem nekdo přispěl tak jsem to moc neaktualizoval ale nejak se to zaseklo :-( ta jedna je hezka ale co jsem je dal kousek niž od svetla kdyz uz ho dorostly tak přestala rust, přemyslim jeslti bych uz nemel přepnout...ty zbyly dve tam jsou uz jen do počtu... doufam jen ze ta první bude samice jinak jsem v *****, dnes se pokusim nahrat nejaky aktualni fota....
sirHerry
tak tady je par fotek...
sirHerry
a tady jde videt jak se ta jedna krasně sama větví i kdyz jsem ji nezastrihoval a ta druha vubec nic...docela divny...za stejnych podminek...
BloodyBeer
Zdar

Nevypada to spatne. Chci se zeptat cim nakonec svitis - jestli je to ta usporka co mas na zacatku napsane.

A potom chci jeste poradit - jak si dal prez ty kvetinace tu folii tak bych to dal dolu at muze hlina poradne dychat a neplesnivi - ja si kvuli tomu dokonce neustale cirkuluju se vzduchem tesne nad hlinou (jednoduse mam na hline polozeny jeden fan z pc ktery to tam rozhani).

at to roste :-) peace brou :-D
sirHerry
no nakonec tam jsou 2x 18w.... a s tim dychanim nevim...ja je ted nechavam docela žiznit... lepsi nez prelejvat jako jsem to udelal na začatku a vypada to ze jim to nevadi :-) ale tu hlinu budu hlidat jak vypada pod tou folii ;-)
sirHerry
začinam se dostavat do fáze kdy nevim co dal s tím, jestli to mam zastřihnout a nechat trochu povyrust a přepnout, nebo nezastřihovat a přepnout, nebo zastrihnout a hned přepnout :-D vubec netušim jak to ve květu roste...uz ji mam zase skoro pod svetly ale jeste ji muzu dat tak o 1/3 niž...

fakt vubec netušim, ale s tak slabym svetlem je asi lepši jedna hlavni palice ktera i tak nebude stat za moc nez vic malejch jeste horšich...nebo? :-) takze bych to zatim videl na nezastřižení a přepnutí v příštích pár dnech :-)

jinak rostou ze semen a nevim od kdy počitat ty dny ale nejak kolem 15.3. uz z nich byli maly kytičky tak jsem to počital nejak od ty doby...takze to roste asi 40 dní...
sirHerry
tak jsem se rady nedočkal :-D a tu nejvic rozvětvenou jsem nakonec přece jen zastřihnul at dava energii do tech spodních větviček...do necham ji chvili at to vstřebá a do konce týdne bych je přepnul, stale doufam ze ta nejhetčí bude samice a uz se mi nechce dýl čekat nez to opravdu zjistim :-D uz si začinaj docela stinit tak abych připadny samce uz mohl vyhodit at nezabiraj zbytečně misto a světlo...
tuffgong1
jestly si stíněj už ted tak bych to přep co nejdřív protože i po přepnutí ti kiti méně či více porostou :D
sirHerry
tak zitra to přepnu :-) aby mela ta jedna chvilku si zvyknout ze nema ,,hlavu,, po tom zastřížení :-D ale jestli mi tam začnou rašit samý koule tak to rozmlatim :-D
tuffgong1
:D ja ted taky pojedu mikro zrovna stavim box 2 kiti na seminka takže se modlim aby jedna byla samice a druha samec snad se to podaří tobě ovšem přeju same samičky :D
sirHerry
čaute, poradí mi nekdo po jaky době od přepnutý na 12/12 by se meli začit ukazovat kvety?
BloodyBeer
zalezi .... me to zaclo ukazovat preflowers (prvni pestiky) cca 4. den kvetu
sirHerry
aha...no ja tam nechal stary zarovky co nemeli zrovna na kvet svetlo, ted jsem tam dal novy, ale u nich to neni napsany kolik maj K ale sviti žlutěji oproti tem starym, tu nejsilnejsi jsem mozna az moc zastrihl :-( sli z ni dva řizky, s tema nemam taky zkusenost tak kdyz uz je to zkusební grow tak at si to taky vyzkoušim :-D ona by mi asi stejne vyrostla moc, ted ma zase kam rust...
sirHerry
foto
sirHerry
:-( pořad zadny kvety...nejaky divny co?
tuffgong1
nwm je to divny :D hlavne aby tomělo tech 12 hodin tmi ale uplny pokud by to opravdu nenakvitalo tak bych prodloužil dobu tmi ale samozřejmne to bych udal ja xD takže to nemusibejt to nej co mužeš udelat nwm mno :D
sirHerry
no ted jedu na vikend pryč tak doufam ze to bez hlidani neshoří a ze az přijedu tak uz na me nejaky kvitky budou čekat :-D
sirHerry
tak se objevili preflowers a snad je opravdu ta nejlepší kytka samice a ne hermač protoze jsem ty zbylé dvě (aspon jeden z nich byl samec, druha nevim přesne) vysadil do lesa...dost jsem to odflak tak ani moc nedoufam ze by přežili ale bylo mi jich lito jen tak je vyhodit :-D

No a kdyz mam ted v boxu trochu vic mista tak se začinam snažit ty vyhonky ohybat aby byli ve stejny urovni, snad se mi podaří sem přihodit zase nejakou fotku...

ale mam otazku: Jak mám hnojit? u par lidi jsem četl ze jeste i třeba první polovinu květu hnojí na růst a az druhou pulku hnoji hnojivem s obsahem latek na květ...ja zatim hnojivo na kvet nemam tak to hnojim porad Kristalonem na rust a nevim jeslti mam spěchat do obchodu nebo to je tak chvili lepší....
sirHerry
tak uz se tvoří malý paličky... ale ta fotka je divna jak je to hned po rosení :-D
Stunt
vypada to jako pevný koštatko z tohohle pohledu :) ale nic proti a sry jestli se mýlím muže to být jen dojem z fota
BloodyBeer
ale jo mas to pekne .... na to ze ji svitis 36 W to vypada dobre. Hlavne ze je kytka zdrava.

At to roste
sirHerry
dik...vim ze zadna slava ale ja to mas spis jako zalibu misto rybiček :-D nez na nejakej vynos a tak... spis domaci mazliček :-D takze to nejak nehrotim....ale dalsi uz by mohli bejt lepsi...dost me uz naučila :-)
sirHerry
nej foto
sirHerry
na začatku jsem neveril ze bych to mohl dotahnout aspon k malym paličkam... a světe div se něco tam je :-D
sirHerry
myslite ze uz bych mel na tyden přestat hnojit a pak fiknout? nechci ji nechat přezrat...
sirHerry
detail
tuffgong1
nwm mno podle mě je tyden malo kamoš to udal tyden a furt to bylo takovi divny (chut) ale asi zaleži na hnojkách :D
GhOsT
nech to aspoň tak 14 dní snad i víc, až ti zhnědnou všechny blizny nebo aspoň převážná většina pak to týden propláchuj vodou aď vyplavíš hnojky.
Potom sklizeň, od oka tipuju takových aspoň 12g na pár hezkých bong :))
Měj se peace
gravedigger
citace:
Původní příspěvek od GhOsT
nech to aspoň tak 14 dní snad i víc, až ti zhnědnou všechny blizny nebo aspoň převážná většina pak to týden propláchuj vodou aď vyplavíš hnojky.
Potom sklizeň, od oka tipuju takových aspoň 12g na pár hezkých bong :))
Měj se peace


přesně jak píšeš...a stím pruplachem v hline je dobry 10-14dni a je dobry to pak prolejt treba trema litrama vody na tu jednu kytku to bude stacit...zalezi na velikostikevtinace a mnozstvi pudy v nem...
sirHerry
ok tak dostane jeste vic času na kvet a radsi pak dyl na proplachnuti ;-)
Stunt
máš to hezké
sirHerry
asi uz ma pred sebou par poslednich dni :-)
sirHerry
detail
sirHerry
tak me jeste napadlo, ma nejaky vyznam na dno boxu pohazet treba noviny nebo ubrousky aby nasali trochu vlhkosti, snizila se vzdusna vlhkost a kytka pak delala vic pryskyřice? co vy na to? jinak jeste jsem dost ostrihal listy snad sem to neposral :-D
Meccman
vypada to hezky.Na to ze pestujes pod tim cim si osvicuji pokoj je to uzasne..!! drzim ti palce a chtel bych se zeptat stim pruplachem proti hnojkam.To mam jako normalne tu kytku poradne prolit nebo jak?a prolivat kazdy den nebo jak? pls popiste to tu trochu podrobneji.. a SirHerry drzim palce do dalsih sklizni vypada to dobre.
sirHerry
dik, taky jsem nečekal ani tohle :-D 36w na rust a dokonce jen 31w na kvet neni moc ale prekvapila :-D

ja pokud ten pruplach chapu dobre tak jsem ted kytku prolil čistou vodou jen s upravenym ph tak ze mi ji spousta protekla do misky, vylil a prolil stejne jeste jednou, ted necham par dni at to vysaje a pak aspon jeste jednou proliju...
Meccman
Diky
sirHerry
tak uz ma za sebou jeden den tmy, jeste jeden nebo půl a bude s ní ámen :-D
Meccman
Zdarec.Je to drsne.:D Sem zvedavy jaky bude vysledek.Urcite napis jak to dopadlo je to fak Hustí pod takovou malou vatazi neco pestovat..urcite K+ Bracho..;)
sirHerry
dik, snad bude aspon špetka :-D

jen jsem si ted na dalsi kolo zkousel delat filtr, jeden typek tu ma navod a pouziva u toho PC vetrak a prej ze to profoukne...tak jsem tomu veril a jsem ted nasranej protoze to fouka fakt minimalne, a ja to chtel udelat aby mi to i zaroven chladilo svetlo a ja tam mohl dat silnejsi žarovky na kvet tak ted nevim jak to vyřešit :-( protoze ty silny vetraky tam nechci davat, dela to kraval a žere to od 15w a ja nechci šetřil elektriku a mit jen treba 2x30w žarovky a k tomu aby mi jen vetrak žral dalšich 15w... Nemáte nekdo zkušenost s opravdu malym odtahem + pacháčem, ten box je malej takže stači fakt slabej :-)
Meccman
No cetl sem na nejake Foru o Ponozce nacpane tim uhlim..Ale nwm nwm..:D musis neco vykutit..A to 1 kviti de tak moc citet?
darxtar
chces slaby vetrak a zaroven pozadujes tlak, aby zvladol pachac. Nevylucuje sa to nahodou? :) Jedinou moznostou je nieco s mensim priemerom a vyssimi otackami, ale inak neviem neviem...
sirHerry
no vylučuje...ja se nechal zblbnout tim jednim navodem, tam tvrdil jak mu to v poho profoukne :-D no tak misto odstranovani pachu ho budu muset přebíjet nečim :-D doted jsem byl bez pachače a jen jsem mel na boxu postavenej nejakej ten levnej osvěžovač vzduchu a celkem to i zabralo :-D tak mozna kdybych si ho dal primo k vyvodu vzduchu z boxu ze by spolu trochu zapasili :-D jelikož je pro me chlazení duležitější než smrad :-D
sirHerry
no ke konci uz i jedno kviti slo citit, me to ani moc nevadilo, ale bydlet v tom mesic uz je neprijemny...a hlavne ja si na to zvyk ale kazdy kdo prisel to citil hodne :-D kord kdyz bylo par tech letnich pařáků tak to bylo uz celkem dost :-D
darxtar
mne sa v tomto osvedcil super silver haze, mal som ho prve kolo bez pachaca, v pozdejsom kvete som pouzil elektricky airwick do zasuvky (30dni) a nic nebolo citit. Zalezi na odrode. :)
sirHerry
tak to vidim asi tak ze jestli pojedu dalsi kolo tak zkusim nečim tu vuni maskovat a kdyby to neslo tak to budu řešit az zase v přištim kole...tak uvidime...tech par minipaliček snad převonim :-D
Meccman
A uz si ji podrizl? nebo ji jeste nechavas?
sirHerry
jj uz jsem si seknul a visí... :-)
sirHerry
tak je tu viditelny vysledek ;-) nejsou tak tvrdy a plný jako by meli byt ale zas jsou posypany jak vanoční cukroví :-D příště snad s vic svetlem ve kvetu bude jeste o trochu vic...a s mou spotrebou snad chvili i vydrží :-D
sirHerry
bližší
sirHerry
tak takhle dopadlo druhy kolo, chvili ke konci byli pod 70w sodikem a je to znat :-)
sirHerry
jinak to jsem ji prave ostřihal a pujde jeste na den do tmy a pak kosa :-)
Archybald
Pěkně jsi ji ostříhal, 70tka ji prospěla, tak ti posílám k+, za ty dvě co jsem ochutnal.
sirHerry
tak uz je ususeno, diky tem par dnum pod 70w je to lepsi nez posledne ale i tak je to řidky a lehky az na 3-4 hlavni paličky... přisti kolo pod 85w/125w kvet to snad bude lepsi :-)
sirHerry
vypada a voní to hezky ale váha byla nekompromisně nepřející :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma