Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
8 X Cheese 250w - Klikni zde pro originální téma
NerveZZ2
Zdravím všechny,
po obří obštrukci sem zrealizoval svou první skříň, atak se chci podělit a zároveň nabrat nové poznatky.

Genetika:
nejedná se o čistej Cheese ale klony jsou z matky, která prošla křížením s Train Wreckem a zpátky na Cheese.
Když jsem řízky dovezl tak byly 3 týdny staré a už v hlíně což jsem vzhledem k okolnostem ocenil.

Vzhledem ktomu že bydlím s přítelkyní v podnájmu tak jsem skříň sestavil ve velkym kompromisu. Mám v plánu dojed jedno kolo a potom znova až na podzim protože si pojedu oudoor a hlavně bych skříň neuchladil.

Ted ke skříni a menší přehled co ajak...

Klony: Cheese X TrainWreck
Počet: 8 ks
Růst: 18.2 - 24.2.
Květ: 25. 2 –

Hnojení: 1. 3 Plagron Alga Blom 0,5 L
Teplota: Den/Noc 27/20
Vlhkost: Růst/Květ 70/45
PH: 5,8-6,5
Substrát: Roaylity MIX
Květníky: 13x13x13

Skříň:
šxhxv 55x60x140
Světlo:Osram 250W Plantstar (růst a květ)
Stínítko: 40x40
Pachový filtr: 160m3/hod
Ventilátor: VK 100-250m3/hod
Přeřadník: PRO V-T 250W 230V
Větrák: Klipsnový dvourychlostní, průměr vrtule 15 cm, 230V/50Hz

Dohodim fotky a upload bude tak za týden až bude víc k vidění.

Mějte se a připomínky či rady vítány:)
NerveZZ2
Dneska sem ještě přesměroval někery větve ať se to pěkně plní
bobicek2002
sleduju .. :)
Seky
cau cau. Jak byly ty tri tydeni rizky velky? Ale asi moc ne vid? Jen ti chci rict ze si je nemusel prepinat tak brzo a nechat je jeste chvilu rust. koukal sem se ze ve skriji mas jeste dost mista, tak proc tak brzy?
NerveZZ2
No mely tak do 10 cm, mam fotky v telefonu ale kablik není. Jinak mam problem s uchlazenim tak mam lampu trocha vys a musim pocitat s rezervou.Navic to chcu met rychle, ozkouset si to, zjistit co a jak a pak to na po2 doladit. Hlavne ta skrin je tezce na hrane na tu 250tku...
Steve
Ty o na 250W super prostůrek...máš to pěkně zařízený...jen by mě nedala spát ta dřevěná konstrukce :) jinak v poho :) držím palce!!!
slepecC
czao,
jen dotaz na kolika teď držíš vlhkost? drž ještě vysoko tak do druheho tydne květu, když ty kytky ještě rostou :)
NerveZZ2
no vlhkost sem už přiznam se srazil ale je tak kolem 50
slepecC
tak můj názor je, že jí klidně ještzě můžeš navýšit-- jelikož stejně paldy ještě nejsou a tudíž nemá co chytat plíseň, a kytky stejně dva týdny po přepnutí ještě rostou :).. ale je to na tobě :)

nechť se daří, sleduji

slepecC
NerveZZ2
Zdravim,
nemohl sem si pomoct a udelal sem nejaky fotecky...provedeno nejaky dalsi ohybani. Rad bych to tak uz nechal ale uvidim co to udela.Kyti jedou do vysky jak hrom, snai se dohnat rust kterej sem jim krouhnul:)...teplota kolem 26 stupnu, PH kolem 6 a vypadaj ze se jim dari tak klepu do dreva.
Jinak bych se chtel optat...zalivam to tak jednou za 3 dny a napada me ze kdyz je to skoro 3 x do tydne tak jestli mam hnojit pokazde bo vynechavat?...poradte pls, nerad bych je priotravil:)

Diky cau
Steve
no já jim dával hnojky při každým zalití..a zaléval jsem stejně jako ty...pokud to nepřeženeš tak pokaždý no :) hnojím podle biobizz plánu a zatím v pohodě. Ale vše s mírou no :) pěstu zdar!! :)
NerveZZ2
jj taky sem si rikal že Míra tam musi byt:)...pisou 4 ml na litr tak davam 3 a kyti se maj k svetu tak budu pokracovat a posleze mozna navysim...
dikec

zdar nazdar
NerveZZ2
Zdravas ve spolek, prinasim dalsi exkurzi do skrine:)
Zacina byt videt 11 den kvetu a vse vypada snad dobre.Teplota kolem tech 26 pres den 19 pres noc.Vlhkost je nejakych 45%...

Trosku me vsak trapi system zalivani pac pokazde to vydelavat a davat zpatky je hroznej mordor. A to nevim co bude az to poroste oneco vic...zalivam to presne pul litrem ale i tak dost protece coz je asi dobre, ze se substrat pekne promoci ale ten zbytek musim lit pryc...no obstrukce jak prase, takze by to chtelo davat min zalivky?...

Dal se mi zda ze kyti (ne vsechny) se nejak vyklou a zas to samy...co az to naboptna?...jistit treba spejlema?

Jinak se chystam poridit nejakej booster ale nevim jestli koupit Green sensation od plagronu cosi jinyho,ted nevim presne nazev...je to jedno?

Vetrak: Mam ho navysovat zaroven s vrchama nebo muzu nechat jak je?

Toz to bylo asi tak vse, tak diky za odpovedi a at to roste....beru zpatky...KVETE:)
NerveZZ2
Jezis...ted kdyz se nato tak divam tak premyslim jestli sem to tim ohybanim nezkurvil a nemel to nechat rust samo...hruuuuza:(
Seky
Co by si kurvil? aspon si trochu vyplnil plochu, ale pokus se co nejlepe drzet stejnou vysku kytek a s tema tenkejma stonkama... zkus ten ofuk namirit primo na kyti, aby se pekne houpaly ze strany na stranu to jim stonky posili
jo a jeste k tomu zalivani, taky zalivam tak pul litrem, max litrem a vecina mi protece krajema kvetniku a to mam 11 l. tak by to asi chtelo zalivat pomalu a opatrne, at se voda staci vsat do hliny.

Tak zatim a at to kvete...
slepecC
jak píše Seky namiř venťas přímo na kytky a možná bych ho přizvadl a namířil na kytii, a na next round kup ještě jeden aby byl na každe straně jeden, přece jen ty ofuky jsou slabe mám ten samý ale 2x :)

jinak ohledně toho protečení když to zaliješ co 2-3dny pořádně to prolívej a je :)

ten Green sensation naber :)

roste/kvete ti to pěkně :) slepecC
Steve
jj asi tak :) zatím dobrý..drž to....čao
NerveZZ2
Caute vseci:)
Hlasim se z 26 dne květu a přinášim nějaky fota.
Dnes sem poprve aplikoval Green Sensation tak sem zvedav co se bude dit. Teplota nam oneco stoupla ale snad ne tak drasticky...v noci se drzim pod tech 22 ale pres den mam tak 28. PH mam uz v oku a drzim ho kyselinou plus hnojkama na nejakych 6sti. Zato sem rad ze sem se nenechal zvyklat do PH metru kerej stoji litr a kyselina plus ty kapky na mereni me staly dohromady 160kč. Urcite ale pokud bych jel hned dalsi kolo a mel kacky na zbyt tak si ho poridim ale uz ted vim ze v lete skrin neuchladim takze srat nato.

A ted nejaky ty fota:
NerveZZ2
A pokus o MAKRO
Steve
Zdravím
No dobře si udělal pro začátek kapky stačí! :) taky je mám, myslím že se dají v pohodě sehnat..já je sehnal v akvaristice..měření Ph pro rybičky :D:D a jede to v pohodě..
jinak ke greenu nemám co dodat jede ti to fešně! A to že jsi asi 3 dny napřed na květu ti to pěkně baculatí oproti mě + !! Možná to bude i tím že to mám asi tak o 30 cm větší ty kytiny :D :bounce:
a teplota bude ok mám to taky tak, a vidím to i na stejný problém v létě :D - předpokládám že ofuk a ufoun jedou nonštop :D . :,) ?
Trubice
citace:
Původní příspěvek od NerveZZ2

Dnes sem poprve aplikoval Green Sensation tak sem zvedav co se bude dit.


tak to ti reknu naprosto presne: uplny ho*no se stane :D misto tisicovky za GS sis mel koupit ten digital pH metr a udelal bys zhruba 1 000 000 000x lip :D
je to jako kdyby sis vzal tisicovku, vytrel sis s ni prdel a splachnul do hajzla...

Ale kytky jinak vypadaji pekne, tak at to dobre dopadne ;)
Steve
:D nebo :D
NerveZZ2
:)),no tak to byla solidni smrst od Trubice, ale abych to upresnil, tak GS jsem dostal tak na 6 zalhnojeni od kamose, skterym se pak nejak vyrovnam, takze tim litrem sem si predl nevytrel,sel na slozenky:)...Chtel sem stejne kupovat neco jinyho ,ted nevim nazev ale stoji to okolo 900 a ma to zeprej lepsei vysledky nez GS...no kazdopadne sem trosku zaimprovizoval ale vysledek se snad dostavi...

To Steve: Jak rikas, kapky za 4 petky v Hornbachu cestou z prace, ale kdybych jel hned dalsi kolo tak ten PH metr musi byt, usetri to spoustu prace a casu.
Jinak Vetrak a Ufo jedou furt stim ze pred rozbreskem vypinam ufo tak na hodku at si odfoukne:)
jinak o 30 cisel vetsi kytky musej byt asi maly kráky dys ty moje maj cca 30:)...K

Diky cau
Trubice
Smrst mozna, ale v zadnym pripade nemyslena zle :) pokud je to Bloombastic od Atami, tak je to to sami, kytce staci to zakladni, jeste mozna trochu verim BioHeaven od BioBizz, ale jeste jsem ho nezkousel, pojede ho Machoman ted, tak uvidime, jak se vyjadri. Pokud sis nekoupil celou flasku, tak pohoda. Ale radim ti vykasli se na drahy stimulatory a investuj treba do lepsi vzduchotechniky, abys yo uchladil i v lete a kytky to dobry klima oceni vic nez GS nebo BB.
Seky
kasli na hnojky, nebo ty doplnky a kup radeji ten ph metr. Kapky nejsou presne a nelze s nima merit ph zalivky po pridani hnojiv, nebo mereni ph vytoku z kvetniku pac voda je hneda, zakalena a porad to ukazuje vysoky hodnoty. (modrou barvu)
Sniper18
Zdar Nerve, ide nieco podobne len s tym rozdielom ze na rast mam 200W usporku, takze sledujem. Zaujimala by ma vyska rastlin predtym ako si prepol a teraz.

Inak ti to rastie pekne, k+.
Steve
citace:
Původní příspěvek od Seky
kasli na hnojky, nebo ty doplnky a kup radeji ten ph metr. Kapky nejsou presne a nelze s nima merit ph zalivky po pridani hnojiv, nebo mereni ph vytoku z kvetniku pac voda je hneda, zakalena a porad to ukazuje vysoky hodnoty. (modrou barvu)


Jóó tak stím souhlasím že se to pak nedá změřit přesně je to hodně přibližně, ale myslím že to stačí, až budou money tak se to pořeší..je i myslím dost growerů co Phmetr nemaj a jsou ok-ale ty už mají nějaký to kolo za ssebou :D

Jinak jo no je to docela peklíčko těch 60 čísel bohatě by stačilo to co máš ty :D

zatím drž to čégho
NerveZZ2
Cus vsichni,

Trubice jasny, su rad za kazdej nazor, tech lidi skerejme to muzu skonzultovat zas tak moc neni takze diky, jinak ten Bloombastic od Atami je to co sem myslel a bylo mi nabizeno a typek v growshopu za to rval ruce do ohne tak ted nevim ale uz je to vyreseny, tim odlitkem z GS, tak spis budu muset podchytit na podzim na dalsi kolo a to i PH metr.
S tou vduchotechnikou si myslim ze to mam poskladany dobre, zakopanej pes je spis v tom malym prostoru. Ten ventilátor by sel zeprej i na 400W. Dneska posefim nejakou gumu, novou krabicu, kerou vystuzim a pokusim se ho uchytit na nejaky gumy. Schvalne nafotim jak to ted vypada a vecer to sem hodim.tu bednu s ven´tákem podestlanou rucnikama, polstarema a je to jak 2 pesti na oko:))).
Ale soused ze spod uz neklepe tak to aspon trochu pomohlo:)

To odstřelovač:
kyti se zatim vytahli o necelych 10 cm tak pocitam ze od prepnuti do konce kvetu bude vyska max o 15 cm vetsi, takze do tech 35 cm se vlezu...tak sem to konec koncu i planoval a prepnul uz po tydnu na kvet, ale jenom kvuli prostoru a ze jich tam mam 8, jinak by asi bylo lepsi nechat je dyl skrz vynos...takze na prvni pokus a lacnost:) sem se mnozstvi pokusil nahnat tema 8 rezama...uvidime:)

To Seky: kapky určitě nejsou nejpresnejsi ale i s hnojkama si myslim ze su schopnej to PH držet +- kolem těch 6. Modrou barvu mi to vživotě nehodilo tak možna jich je vic druhu:)

To Steve: jako vis jak, ve vnitř se už pestuje rek bych docela dlouho a pochybuju ze pred tema 5-6 rokama meli groweři doma PH metry a tech " pičovinek" co dneska trh nabizi je tisic x vic než tehda...a taky se pestovali šupy. Všecko to je o penězich a pokud si pestuju pod 250W pouze pro svou potrebu a este ktomu poprve tak si myslim ze je blbost nabehnou do Growshopu a poskupovat všechny ty "pičovinky" co sou k mani...mam zato že vysledku jde dosahnout bez toho...doufam:)

Majte se
coolioo
Souhlasim s clenem Trubice. Na Bioheaven od Biobizz ctu samou chvalu. Asi to fakt funguje. Poradil jsem to kamosovi, kterej jede taky indoor a nejak neuznava hnojiva, sklizi pekne i se zakladnimi hnojivy. Nicmene koupil ho a je jen skoda, ze tezce nesouhlasi s prezentovanim fotografii na netu. Rozdil je videt, ale muze to byt jen nahoda:-) Kazdopadne ja bych ho volil jako levnejsi a lepsi moznost pred GS....
Trubice
Hele NerveZZ2...ja kdybych byl majitelem growshopu, tak ti reknu to sami, ze je to totalne nejlepsi na svete a nejlip kdyz si vemes 5L kanystr :D typci v growshopech (nerikam vsichni) jsou akorat vyhulenci, co vypestovali rajcata a papriky na zahrade a otevreli si growshop. Vetsinou tomu moc nerozumi a chteji proste vydelavat. Ale samozrejme jsou growshopy, kde tomu rozumnej.
NerveZZ2
Asi jo, no rec je o Bioplants Olomouc a typek s holcinou co to tu vedou sou v klidu...hodne veci mi poradili a mel sem na vyber mezi levnejsi a drazsi verzi komponentů, stim ze mi bylo receno pro a proti, coz mi pride fér...ale s temsa hnojkama je to tezky...zalezi asi hlavne na genetice a podminkach jaky kytkam vytvorime a pokud sou podmikny na hovno tak nepomuze GS ani Bloombastic...si myslim.
Moc do toho nevidim pac 8 let si jedu out viz:
http://grower.cz/forum/showthread.p...6806#post446806

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

a hnojim jedine Kurincema takze je to pro me trosku spanelska vesnice s tim mnoztvim co se nabizi:)

Vecir hodim nejaky fota...

Cus bus
NerveZZ2
Zdravim, vcera nebyl cas, tak prikladam fotky mojeho super odhlucnovaciho zarizeni na kterym sem spolupracoval s N.A.S.A.

O vikendu planuju prestabu tak pak prihodim foto i po zahnojeni...
Trubice
No koukam ze si dala NASA zalezet :D to ti dela ten mini vetracek takovej bordel? :O a jeste kdyz to mas v kuchyni, to ti to tolik prekazi? ja mam 2x takovej, trocha sonoflexu, mam to taky v kuchyni ale nejvic v pohode. Mam PK.

Jo a jeste jak hnojis? davas jim trochu grow slozky? prijde mi ze maji malo dusiku...
NerveZZ2
Ahoj,no delali sme cosme mohli, ale ted ten ULET...jako me ani pritelkyni to nijak nevadi , ani neprekazi,normalne spime a huci to jako digestor a v byte musi byt maximalni ticho abych ten větrák slyšel...problem je ze to asi nejak vybruje a pres tu skrun to prochazi do podlahy a ten soused to zeprej v noci slysi kdyz je max klid...teda mysli si ze slysi pocitac se silnym zdrojem na ktery stahuju filmy pres noc...blbost ale je to moje formalni verze pro souseda.

Jediny co by melo pomoct je uchytit to na ty gumy,pac zavesovat do sktine se mi ted mesic pred sklizni nechce...
uvidim po vikendu co stim provedu...

Jinak grow slozku asi nedavám...to sou ty enzimy bo co?
davam 1x tydne algabloom + Green Senstaion

pokud neco chybi, diky za radu

peknej den preju:)

Diky za rady
Trubice
grow slozku myslim alga grow...ty nevids ty zluty listy? chybi jim dusik, 1-2ml alga grow by meli pomoc...
no to teda cumim, ze to dela takovej hukot. I kdyz VKO jsou prej dost hlucny, jeste jsem ho neslysel.
Zedy
Hele s tím VKčkem to není normal ne, že je takle hlučný? Ať už de o ty vibrace i provoz. Třeba je v kelu ložisko, nebo uložení toho průtahu ne...
NerveZZ2
Cus bus, hlasim se po delsi dobe s nejakym infem a fotodokumentaci:)
Co se me tyce, myslim ze rostlinkam se dari nad me ocekavani.Odhad do sklizne je cca 14 dni mozna vic takze uz se nemuzu dockat.Po otevreni skrine uz je naco se divat, krasna vune, mnoho orosenosti a taky na 250W i hutnosti rek bych:)...
Ted nejaky cisla...
Teplota se po prichodu jara zvedla ve dne na 29-30 a pres noc mame nejakych 22-23 stupnu
Vlhkost mam nejakych 45-50
Hnojim stale 1 x tydne 3 ml Alga grow + 1ml GS
PH drzim podle kapek kolem 6...mam to uz v oku a rek bych ze to sedi...

No, kazdopadne uz ted vim co sem udelal spatne a tesim se na dalsi kolo, ktery me ale ceka bohuzel az tak v zari jak se ochladi:)...skrin menit nebudu,mam uz domluveny rizecky na venek takze na podzim poucen z predchozich nezmaru spinam znova:)
Jak sem uz rek sem spokojenej a myslim si ze na prvni pest a 250W se mi dari dobre..akorat toho vynosu se obavam, doufam ze ta stovecka tam bude.

prihazuju fota a vyrazim na prochazky

mejte se
NerveZZ2
repete
NerveZZ2
A nejaky zaostreni z blizka:)
NerveZZ2
Jo a ty zluty a oschly listy jsou pryc, je to foceny pred zalivanim...aby to nevypadalo ze je mucim:)
Steve
Dobrá práce mistře :)
Myslím podle toho jak to vypadá že budeme mít kosu nějak na stejno :D !! sleduju...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma