Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Už mátte sklizeno? - Klikni zde pro originální téma
chosen one
Zdrawim,
zajímalo by mě jestli ste už sklízeli protože mě kámoš řek že když to troshku přimrzne tag že to zčerná nebo co...no já newim.Každopádně sem to včera podříz ale co wim tag dost lidí to udělalo taky...tagže?
Earl Mrkef
ja sem pret par dny tesh sklidil kyticku,ale jednu sem nechal protoze ta potrebuje jeshtje dozt dozrat;)
moh sem ji jeshtje na par dnu nechat venku,protoze je tam tetj babi leto :)
Mr.Floopy
hmmmmm,fakt vam zavidim mne pole sklidili... §:o(
čaba
No,taky uz jsem to nevydrzel.Vcera jsem sklidil vetsinu sve urodicky.Vypada to velice dobre.(za chvili budou k videni fotecky v galerii)Ale nechal jsem v zemi par kyti na experiment.Kolik vydrzi.Ale hned jak by se na nich objevila plisen nebo neco jineho jdou ven.
Ondrash
ještě minimálně 14 dní :) než mi ten skleníkdoor dojde ke zdárnému cíli....

ale vypadá už to mňamkově :D
prdow
este tak 5 dni slunikca bych potrboval...
783g
Taky nevim jak to dopadne s mou balkonovou kyti. Fialka mi krasne kvete, ale hnedej pestik ma vsehovsudy jen jeden. Ted je furt kosa a nevipada to moc dobre. Taky doufam v nejake slunicko. :-(
Al-Ban
Na konec příštího týdne už hlásili přízemní mrazíky :(. Na balkoně mám ještě jednu kytku, u který mě to tak netrápí, protože jí dovnitř na noc můžu dát vždycky, ale na zahradě jsou ještě tři z pěti, z nichž jedna by potřebovala ještě asi dva týdny zrát a ty dva líný skunci ještě minimálně měsíc, tak to taky risknu a zkusím je tam nechat dokud bude třeba. Začátek října má být teplej a pak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál...
chosen one
tag s tim teplem teda newim no...je zima jako prase...ale at wam to wydrží ...já už tedka jenom sushim:-)
THX
Tak vzhledem k tomu, ze bude zima a u me v noci to klesa bezproblemu na (az pod) 10°C a ma bejt brzo na nule a tak nejak porad pod mrakem nebo prsi, tak jsem pristoupil k razantnimu opatreni...kdyz bylo dva dny posledni slunce, co jsem videl, tak jsem to nezalil, ono to krasne vyschlo, takze zadny mokro ani vlhko a pak jsem vostrihal vetsinu listu, hodil dovnitr za okno a zatim v poho, zalejvam jen tak zlehka, ob par dnu, okna porad otevreny, mam tam 15°C v noci a 20°C pres den, kdyz jsem to daval dovnitr, tak 1/3 blizen hneda, ale pod tema listama jsou ciste bily, takze jsem to ostrihal, aby i ty cely palice mely dost svetla a ne jen vrcholy. Tak doufam, ze to dojede a myslim, ze je to lepsi, nez je nechat v zime a mokru venku :) Udelam dalsi fotoz a uvidi se :) GL to ALL
foxtrott
Tak už sem musel taky sklidit, i když mi to teď připadá spíš jako hřích...Nádhernej indoor pěstěnej v záhoně. Vyrostlo to ve fakt hustej keř plnej krásnejch palic. Chybělo tak 14 dní, ale zmrdi z okolí mi to chodili zaštipovat. Před 14-ti dněma mi sklidili tu největší kytku ganji co u mě byla, tak sem ty ostatní vytrh. Skunk sem tam chtěl nechat..........nevyšlo..............jsou to fakt zmrdi - krást kytky ze zahrad!
Hajavan
ta ja taky uz sklidil, ale chtel jsem to tam este nechat ale nasel jsem tam trochu rozjetouu plisen tak to radeji slo vsechno.

dotaz?:> bude se rozsirovat plisen kdyz to uz visi a je to pripraveny na schnuti ??
Bruce
Každopádně teď už bych všem doporučil jen dovnitř, nebo skleník, doma samozřejmě by neměla chybět lampa(na květ) aspoň na 6 hoděk.
Bamber
Ja vcera a chtel by ch se zeptet proc se maj kytky susit ve tme?
Rozsiruje se plisen i kdyz se to susi?
kdyz visi zdrava kytka vedle tak z 30 procent plisnovite kytky muze
plisen prelist na zdravou kytku?

Pokud muze tak rzchle odpoveste prosim jelikoz jsem 14 dni pryc a mam strach abzch neprijel a vse zplesnivelo

Odpoveste co nejdrive please
Bamber
Ja vcera a chtel by ch se zeptet proc se maj kytky susit ve tme?
Rozsiruje se plisen i kdyz se to susi?
kdyz visi zdrava kytka vedle tak z 30 procent plisnovite kytky muze
plisen prelist na zdravou kytku?

Pokud muze tak rzchle odpoveste prosim jelikoz jsem 14 dni pryc a mam strach abzch neprijel a vse zplesnivelo

Odpoveste co nejdrive please
gizmo
Tak já jsem ještě nesklízel, ale už se na to chystám, protože máme kytky venku a nerad bych o ně přišel. Taky sme udělali pár foteček digitálem, takže to sem postnu jen co se dostanu domů.... Zatím se mějte a pěstujte co to dá!!!
Mios
Toto je dátum kedy som prvý krát v živote (na druhý pokus) sklidil ganju ktorá by mi mala pri mojej nízkej spotrebe vydržať celý rok. Prvé odhady hovoria o 5 - 7 decilitrov.
Kto má záujem nach sa pozrie do galerie ,sú tam fotky z 19.8 a aj z 19.9 . Sú to dve stromové pálky a som hrozne rád.
Taktiež by som sa chcel podakovať celému groweru za jeho nevyčerpateľné rady a informácie.
Tak ja uz radsi sklidila dneska, to pocasi je fakt hruza...a ma pry prset furt :-( ...ted uz mam alespon jistotu, ze mi to nikdo nesklidi :-))
chosen one
2Bamber:
kytky se may sushit ve tmě proto, že úúčinná látka THC na světle degeneruye tak proto...

jinak já sem naprosto překvapenej jak rychle mi to uschlo, a z těch meych 3 upatlanejch kyticek ale docela toho dost...tagze za tedle rok děkuju grower.cz za zásobu rad který se určitě vyplatilo ralizova...thanx
prdow
chosen one: doslova s tebou sohlasim !!! :D
prenda
Asi před tejdnem sem jel sklidit mejch 8 menších políček, co jsem zaadil na jaře.Takřka vůbec sem se vo ně nestaral protože na to nebyl čas a zjistil jsem následující:
jedno pole nevyrašilo vůbec,dvě mi sklidili ňáký pochybný existence,na dvou dalších skoro nic nevyrostlo a na dvou políčkách vyrostly po jedné větší (150cm) kytce.Teprve až na tom posledním políčku se dá mluvit o úspěchu.6 parádních monstrózních slečen se tam klátilo ve vzduchu a mě bylo v tom čase nádherně.Teď se to suší a já slintam, kdy už to bude zkouřeníhodné.
zofka
no s.k.o.s.e.n.e a u.s.u.s.e.n.e ... a o.d.s.k.u.s.a.n.e...
takze f poooohoooodeee" :) :) :) :) :) :)
gess
takec sklizeno uz pred 14 dni ....takze vsude samej kour :)

[Edited by gess on 03-10-2002 at 01:44 PM]
severin1975
Ma prvni uroda!!
uz jsem to psychicky nevydrzel a pred 10 dny sklidil-uz jsem mel opravdu velky strach aby to nekdo nesklidil za mne navic porad prselo a nevypadalo ze by se to melo zmenit. Bohuzel kdyz jsem to sklidil tak mirne mrholilo-vim ze by se nemelo sklizet za mokra.Chtel jsem se proto zeptat zda tato skutecnost ma vliv jen na horsi a pomalejsi suseni nebo i na mnozstvi a kvalitu THC. Vse uschlo v pohode rozvesene v koupelne v teple a suchu.
prdow
severin1975 : no podle meho nazoru esli to pjekne voni a dobre zkouruje tak je to fuk neee?? :)
Ondrash
to severin

nooo, možná mohla voda z palic trochu smýt pryskyřici a tak bude účinek trochu menší, z toho jsem měl vždycky strach, že se mi nepovede sklidit bez minimálně tří dnů bez deště :(
Ale uvidíš sám, třeba to nebude tak hrozné.

to all,

tak jsem už taky konečně sklidil, dvě kytičky Oranžbádu z Oranžbádu naplnily opalicovanýma větvinkama celý kartón od cigaret (ten veliký :D) takže jsem spokjen.. :D

chosen one

No já taky sklízel za mokra a myslim že je to w poho...i když gdyby beywalo bylo teplo bylo by to lepčíí..ale nebylo:-)
virus
sklizeno....ususeno....castecne zhuleno...:)takze cayk:)
severin1975
no kvalita je v poho. jen me zajimalo o kolik jsem mohl tim sklizenim v desti prijit. taky by mne zajimalo ikdyz to patri mozna jinam- vim ze samozrejmne mnozstvi thc kurevsky kolisa model od modelu ale obecne-je obsazeno nejake thc i ve velkych listech ? Kdyz chci varit mliko bude z tech velkej neco, nebo i kdybych povaril 10kilo velkych listu tak nic nebude? Cetl jsem ze mliko se dela zpravidla z listi(dobre vyuziti podradneho matrose) Mysli se tim listim jen male listky na konci palicek? Nejlepsi je urcite to proste zkusit ale nerad bych stal dve hodky u sporaku zbytecne.
prdow
severin1975 :) jo i v tech velkych je neco, hodne peknych zazitku s mlekem! :D
Kvetak
No jak se říká "s trochou do mlejna" tak sem něco sklidil v neděli 29.9.2002 a zbytek v sobotu 5.10.2002!!! poslední 4kousky z toho 2 byly řízky z 9.7.2002 a byly to pěkný malý keříky=>sázet i v létě.
a ty druhý někdy z dubna. Ale už to bylo jen tak tak, na listech sem měl nějakou houbu-takovej zelenej hnus, plíseň moc nebyla dohromady by se z ní ubalily tak 2 brka.
Nevim jak jinak bych to množství vyjádřil. Předběžné ochutnávky trochu škrábaly, ale to se snad spraví lepším sušením.
Gangsta Lovin
jasne sklizeno,kvalita hula super-naprosta spokojenost!!!letosni uroda byla mnohem vetsi (to bude asi tim,ze sem mel vic kytek:))a hlvne mnohem bohatsi na THC:)
borifield
koureni moc a kvalitka vyborna - sklizeno pred tydnem nak kolem kila,ale tu nejhezci 3m blueberrku ,kterou jsem si hyckal a kterou jsem videl naposled v sobotu ,nekdy v utery uplne sezrali divocaci a nasla se jenom jedna 10 cm palicka ze spodnich vetvi.o den pozdeji jsem ji chtel sklidit.Pro jednoho koureni tak na 3/4 roku.Byla privazana 2 provazama ke kukuricim ,aby se nezlomila a oni ji vytrhli i nima.vyslapali si takovou stezku :((((pul roku nic a pak takhle ...
chesus
Nazdarek, ja jsem jeste uplne nesklidil. Mam venku jeste jednu kytku, které jsem ostrihal vrchni palice, pac byly dost husty a drzela se v nich voda a kdyz hodne chcalo, tak uz zacinaly plesnivet. Tyden jsem ji nevidel, tak uz se na ni tesim a doufam, ze cela nesplesnivela, protoze u nas furt sere a sere. Tak at se trochu zlepsi pocasko a kyti jeste radne dozraje. Hajhou.
PiosOne
To ja kvuli plisni uz sklidil pred vice nez tydnem, ale testovat budu az tento vikend. Palise byly moc huste a susilo se to pekne dlouho. Tak doufam, ze to bude stat za to.
kindredsoul
ja sem sklidil pred tydnem.bylo hnusni pocasi,furt chcalo a paldy začali chytat plisen-škoda.bylo toho asi tak 12 kytek,3 okolo 170 zbytek tak od 120 do 150.Na to,že jsme to měli v lese,kde je puda kysela a spis jilovita,tak to jde,než jsme tam přesadily,tak jsme to tak 2tydny předem posypali vapnem,ale asi to chce nanosit vlastni zeminu-přistě,ale misto vyborny.Po 2letech mě to nikdo nevyčoroval.Jinak mam doma na balkoně takovy 3 metrovy kěříky a ty tam nechám co to pude.
jumpp
Zdravim
ja sem nedopadl zrovna nejlip neco mi sklidily slimaci a neco nejaky vandraci ale neco malinko je :smoker: a na strome sem to skousel poprvy a spokojenost taky je ale bylo to poprvy tak neco chce jeste vylepsit zatim zdarec


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma