Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
moje skříňka - Klikni zde pro originální téma
pogomann
Zdravim jsem tu novej a tak vám představim mojí zahrádku kterou mužete sledovat se mnou od začátku. Tak mám skříň 60/90/160 dovnitř jsem dal:

folii z G-shopu
zvlhčovač vzduchu proffesor
5x květináče na hlínu
ventilatory 4x od pc 60l/h
lampu 125W Plug and Grow blue (na rust)
lampu 250W plug and Grow red (na květ)
substrát Plagron royalty-mix
regulator vlhkosti a teploty Flajzar
stínítko
hnojka pořídim později

a zámek na dveře :D

foto dodám až budu mít skříň v provozu i z kytkama (které musim sehnat) zatim zdar jak sviňa a ať rostou :bravo:
Artonoror
Ahoj, zajímá mě jak hodláš zapojit tu regulaci. Je to poměrně zvláštní regulátor, ale celkem mě zaujal. Když to připojíš na odtah tak by to mohlo fungovat celkem dobře.

Ale no pořádnej odtah pc větráčkama nevyřešíš vůbec nic. Kup alspon nějaký ufo (http://www.ventilatory-obchod.cz/ve...ilatory_-6.html) nebo to TT 125 (něco málo přes 1000kč) by ti mělo na tenhle postor stačit.

No na TT si lidi dost stěžujou, takže nevim já s osobně s nim nemám zkušenosti, ale co se týče poměru cena/výkon vychází dost dobře. Zkus hledat třeba o nich něco najdeš.

Budš potřebovat určitě pachový filtr. A ten na pc větráčky nenapojíš. Ten růst by ti mohli utáhnout ale na květ se ti tam začne zvyšovat teplota změnou na 250w a budeš tam mít moc velkou vlhkost. Takže nebezpečí plísní. Kromě toho ten pacháč, pokud to nemáš vymyšlený jinak, budeš potřebovat. Kytky na květu sou cítit po celém baráku.

No každopádně hodně štěstí. At se ti daří. Těšim se až to rozjedeš držim palce a budu ti to sledovat.
pogomann
mám v plánu koupit ufo ale až z příští vejplaty ... sem pracující třída za málo peněz a už takhle jsem za tento měsíc do toho narval víc než bych měl :-D ale každopádně to budu řešit z tim tt taky nemám zkušenost už jsem mel jeden indor pod sodíkem a halogenem a chtěl jsem vyzkoušet jak to bude fungovat ale četl jsem o nich už pár věciček a zajímá mě jak budou fungovat jo a ten hydroa termostat zapojim na ventilator na odtah a na zavlažovač vzduchu
spajk
vent TT je spatnej v hodnotach statickeho tlaku, jinymi slovy, kdyz na nej napojis jeste pachac, bude sat bidne a druha vec je jeho hlucnost, ktera je vcelku rusiva..rekl bych, ze tech 35dB neni uplna pravda.. dobry sou VK: http://www.ventilatory-vzduchotechn...tor-VK-100.html ,maj dostacujici tah. jinac ta regulace je husta, stavebnice sou nej:)ja pouyivam tuhle jednoduchou regulaci na vetrak: http://www.gme.cz/cz/f-kh017-p760-623.html , nebo http://tipa.eu/cz/produkt/09810563-...tor-vykonu-230v|12a-pt019/ ..jinac hodne stesti, nahod fota, si na dobry ceste
Artonoror
No, co sem pochopil z dokumentace k tý regulaci. Sepne to, když teplota klesne pod nastavené minimum a opět se vypne když přesáhne další nastavenou hodnoutu.

Naopak to čidlo na vlhkost je dělaný tak, že sepne když ti vlhkost stoupne nad určitou mez a vypne, když ti opět klesne

Takže když to připojíš na zvlhčovač a na odtah, tak ti to bude zvlhčovat jen když budeš mít dost vlhko a když klesne vlhkost, tak to přestane zvlhčovat. A odtah se ti zapne, až když ti klesne teplota.

Ale to jen tak mimochodem. Když dokážeš postavit takovouhle stavebnici, tak asi pro tebe nebude problém tam to zapoji tak aby ti to fungovalo přesně jak potřebuješ. No moc se v tom nevyznám jen můj postřeh.
spajk
s tou regulaci to asi bude problem, protoze stavebnice je delana tak, ze mas predtistenej spoj a soucastky a ty pak podle klice zapajis do plosnaku, resp. je to dany a pravdepodbne by nejaka funkcni zmena znamenala preprogramovat IO..ale to je jen muj odhad, treba by to slo nastavit nejakym zpusobem v nabidce toho pristroje samotnyho...
Artonoror
No jak jsem řek nevyznám se v tom. Ale myslim že zapojit to relé tak aby naopak vypnulo když teplota klesne, nebo nemožný. Nebo na něj připojit další relé které vypne když tohle sepne, no ale dost nešikovný řešení.

Zaražte mě jestli melu blbosti.
pogomann
Zdravim tak jsem to dneska smontoval dohromady a funguje to tak že tak nastavíš kolik chceš teplotu a kolik vlhkosti nastavíš kolik % odchylky tam chceš a podle toho ti spouští a vypíná buď ventilaci nebo zavlažování večerdodám i fotodokumentaci skříňky :-)
pogomann
čekáme spolu na řízky snad budou v sobotu v zemi :-)
liisTekk
ahoj sem zvědavej jak ti to pojede a možná bys měl nějak srovnat tu folii, nejsem si jistej ale příjde mi že je to lepčí :-)..přeju hodně štěstí, budu sledovat
pogomann
zdravim tak jsem včera šoupnul do hlíny konečně sazeničky foto dodám později jo a tu folii časem vyměnim tuhle jsem měl jen jako zbytky od kámoše tak jsem ji tam nafrkal jak to jen šlo
pogomann
tak tady máme pohled na skříňku 11 dní v hlíně už jsou přesazeny do 5l kvetináčú 5 se krásně ujmulo jedna neměla ubec kořenový systém ale už se rozběhla do světa ... sice pochroumaná ale jde to jo a jinak hnojim terra laves 4ml/1l root stimulator advanced 1ml/1l a H2O2 1ml/l jo ještě v tom pařníku jsou semena co jsem dostal od kamarádu co kde našli takže je asi předpěstim a hodim na out :-)
pogomann
bližší foto 1:
pogomann
bliší foto:2
pogomann
bliší foto :3
pogomann
zdravim tak jsem tady zas neco zdokumentoval.... jinak zejtra budu přepínat na 12/12 a příští týden změnim hnojka na ATA terra max,Plagron Repro Forte,Plagron P-K 13-14 a hodim je pod 400W sodíku tak uvidíme jak na tom budou nadále :-p
pogomann
velikost 40 cm
pogomann
tady je celkovej pohled jak vypadaj v doupěti :-D
pogomann
:bounce: tak jsou holky pod 400 w a maj konstantni teplotu 29°C přez den a 22°C přez noc bohužel to výc neuchladim se 187 m3/h a vlhkost 50-55% jinak maj novou 11l postýlku do který jsem dal kokofinu a dnes jim ještě začla 12-ti hodinová šichta :-):whip:
spajk
pekne ti to vyrostlo, jen co je pravda, hele a resis ty bledy stredy listu? mohl by to bejt nejakej nedostatek dusiku, nebo tak... kazdopadne sou paradni. at to kvete!
pogomann
díky jinak ty světlejší listy jsou z jedný ze zálivek nebyl jsem doma tak jsem poprosil jednoho kámoše a ten to přehnojil .... jinak je tam nechávám dál podle mě je to dobrá zásobárna cukru pro rostlynu
matko291
pogoman nejaka schema na ten hybridny regulator by nebola?
alebo si to kupil ako celu stavebnicu?
pogomann
koupil jsem to jako stavebnici ale nekde ten plánek mám uloženej ale nemám skener tak až najdu nejakýho kámoše co ho má tak to sem hodim :-)
matko291
alebo staci adresa shope kde si to kupil
pogomann
http://www.flajzar.cz/news_07-04-20...07-04-2010.html
pogomann
zdravim sorry za report jsem neměl fotoaparát ale teď ho už mám tak tady hážu fotky z dalšího kola

mám tam 3 modely ice,fruita a chroniky je to 17 den na květu a hnojení maj terra leaves(růst) a max(květ) potom peroxid 30% potom od plargonu mám thy-tamin,repro forte a PK kytí jsou v kokofině
pogomann
ice (Royal Queen Seeds)
pogomann
fruit z řezu
pogomann
a na nekterých listech se mi dělaj takovýdle hegeše nevíte co to muže bejt ... a jak se tomu dá zabránit ... díky
pogomann
ještě palička nakonec
pogomann
tak takhle to vypadá dnes :-) sklizeň bude na silvestra :-D tak šťastnej a hlavně veselej :-D
pogomann
celek
pogomann
sama doma :-D
ween
jooo, to bude myslím heké pohulení..
pogomann
zdravim v neděli jsem sklízel tak tady máte nějaký fota jsouto 3 modely

jedno je jack herrer x bílej rus
druhý je critikal+
třetí bohužel nevim

furt 400w a hnojka od plargonu
:rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma