PLANTER |
kytka už byla sklizena tímto uzavírám tento grow s odfláknutým zakončením :grrr: :rasta: všem dík za k+ |
|
|
Klamath |
jo to si to odlfaknul poradne.. :D |
|
|
Zlosin* |
:D :D Máš hustej pěst na svoje chytrý kecy ....jea nigga youre tha best grower
Chces karmu?? HEHEHEEEEEEE |
|
|
PLANTER |
citace: |
Původní příspěvek od Zlosin*
:D WAU Teď si mě to ale natřel chlape :D asi se schovam pod postel :D
jinak pochybuju ze ty bi si neco pod 2x36w vypestoval s tvojí inteligencí by to ani nebylo možný
thx za k- |
|
|
High |
Původní příspěvek od PLANTER
:D WAU Teď si mě to ale natřel chlape :D asi se schovam pod postel :D
jinak pochybuju ze ty bi si neco pod 2x36w vypestoval s tvojí inteligencí by to ani nebylo možný
thx za k- |
Nic proti tobě PLANTER ale pokaždý když je nějaký téma bez aktualizace delší dobu tak se stoho můžeš posrat.A přitom nenapíšeš ani jestli to zhulovalo.No to mě ...........
Ale grow to byl pěkný takže karmu ti dám.
A budeš v micro iíndoor pokračovat? |
|
|
Klamath |
ted sem si procital tvuj trýd a LST neni kdyz to zasmiknes a pak zacnes ohejbat....... lst je bez strihani a lamani.je cilene ohejbani tak aby si donutil kytku se vetvit. ale zadny strihani to je potom HST :D |
|
|
PLANTER |
Původní příspěvek od Klamath
ted sem si procital tvuj trýd a LST neni kdyz to zasmiknes a pak zacnes ohejbat....... lst je bez strihani a lamani.je cilene ohejbani tak aby si donutil kytku se vetvit. ale zadny strihani to je potom HST :D |
jj máš pravdu jel sem HST pač s tim lámanim a štípánim to byl high stress :D ale to už je dávno |
|
|
OutDoorEr |
Původní příspěvek od Zlosin*
Growing nebude jenom o vydupání co největšího výnosu ale treba o občasným growu jen tak pro zábavu za oknem z keryho pak prilezitostne 2 měsíce hulíš :-))) |
|
|
|