| SkaMasta |
| Mne sa zvykne občas stávať taká čudná haluz. Niečo podobné tu už niekto spomínal. Stáva sa to hlavne keď spím cez deň, len keď sa tak vyrochním, že si troška pospím. Proste mám pocit, že som sa už zobudil, normálne ležím v posteli, všetko vidím, len sa nedokážem pohnúť, ani kričať ani nič. Úplná paralýza a k tomu ešte pocit, že ma zavalí paplón. Jediný útek je, že sa strašne snažím myknúť, zobudiť sa. Horšie je, že hneď ako sa zobudím, znova upadám do spánku a všetko sa to opakuje. Niekedy aj 3-4x. Je to celkom hnus, ale minule som sa o tom rozprával s kamošom a ten mi odporučil to skúsiť prečkať, nie nerobiť, nepanikáriť hlavne len počkať. Od vtedy som sa stým asi nestretol, alebo si to nepamätám. |
|
|
|
| červeně svítícího krokodýla který sloužil jako noční lampička do zásuvky, máma ho zapínala před spaním aby mi lehce svítil a já se nebál, jenže já se bál každou noc právě jeho! :D |
|
|
| Vierin |
| Mojí pravidelnou noční můrou v cca 7-8 letech(nevím přesně) bylo bludiště ve kterém jsem nikdy nemohl najít cestu ven a za mnou byl valící se kamen přímo na mně. |
|
|
| HYDROGELcz |
| Major Zeman a nějaký ten oběšenec co se houpal u stropu, jó děti nemají večer potajnu koukat na bednu :D |
|
|
| OutDoorEr |
| nemoci a chudoby,to trva do teď |
|
|
| HYDROGELcz |
| Vierin: to mi připomíná noční můru když jsem měl jako dítě horečku, jakoby obrovské hliněné koule se valily po stovkách z nekonečně dlouhé stráně a já to nemohl zastavit, pak se to přeplo do takové "mezihry" kdy se jakoby nabalují na hliněné disky další vrstvy a měl jsem uté můrky pocit že se pobliju :) otec mi vyprávěl, že měl něco podobného při horečkách, jel ve vlaku který nešel nijak zastavit |
|
|
| tuffgong1 |
| Já jsem se vždy bál že e k nám vloupají zloději a unesou mě , tak jsem se vždy schoval komplet pod peřinu v domění že mě takhle nenajdou :D sice jsem byl celej propocenej a nedalo se dejchat , ale starch mi nedal a takhle jsem spal :D , Rodiče mě museli vždy když jsem usnul chodit odkrývat hlavu :D |
|
|
| acheron |
SkaMasta, tvoj "problem" sa vola spankova paraliza, mozog uz je zobudeny ale "telo este spi" , hod si to do googlu nieco ti vypluje .)
ja som sa najviac bal votrelca, trojku som s otcom pozeral v pomerne utlom veku a spaval som na poschodi uplne sam,neskor s malim brachom. to boli vzdycky (no, par prijemnych rokov to veru bolo :D ) muka kym ma mocak donutil dat nohy na podlahu a bezat k najblizsiemu svetlu, som vzdy doslova citil ako sa mi tie jeho dlhe prsty s drapami ovijaju okolo noh a tahaju ma pod postel :D ... teraz po rokoch celu Alien seriu zboznujem a pozeram ju vylucne po tme x) ... stale ma obcas zamrazi ked potom idem na vecko a predstavim si to Gigerove dokonale prepracovane monstrum ako na mna ciha v tme xD je to Pan Umelec ten Hans ... |
|
|
|