miguelx |
...hlasuju pro kadrolinku :-))... |
|
|
marie |
To Respect Flowers: naopak si myslím, že počin jahaha je velmi vydařený. Stačí tak málo - negativ a je to velmi působivé. Samozřejmě se to dalo ještě vyčistit kolem retuší toho bordelu - doporučuju jahaha, dokud je čas. Dal bych mu hned hlas. Na první pohled je ta fotka jiná a rozhodně nikoho nemůže nechat v klidu. To, že v jednom roundu měl úspěch out se sluníčkem v záběru, bych asi rozhodně nebral jako muster na kvalitní pojetí.
Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale cílem této soutěže podle mě nebylo ukazovat velký palice a ultramakra, ale pojmout cannabis jako krásnou rostlinu, ukázat ji v jiném světle, než v jakém je zde všude prezentována. Zkrátka něco do toho vložit. Je tak WW? Dáš mi za pravdu?
A pokud toto vlákno sleduješ od začátku, jistě ti neunikla poslední věta před spuštěním soutěže:
Pro hodnotíci >nehodnotte prosim odrůdu ani objem >jde o nápaditost
A myslím, že by to mělo platit i pro soutěžící.. peace |
|
|
Jamess |
marie má pravdu
NO NAME |
|
|
ABSURDUS |
Mazar 09
Snad dost nápadité... :)
Jinak hlas pro Zedyho |
|
|
marie |
Nevím, jestli jsem něco prošvih já nebo WW, ale mám pocit, že se jedno kolo neuzavřelo. Mně to ale nezajímá. Hlas dávám JPT a to platí. Tady je foto ode mě na tento týden. :) |
|
|
šapša |
Hlas pro jahaha dobrej nápad ;) |
|
|
Kadrolinka |
...všem, který jste mi dali hlas děkuji.....i když v podstatě nemám zač, bo fotka byla jen důkazem toho, že je důležité se nevzdat, nespokojit se s dostačujícím výsledkem, ....zvědět sám víc:-)....a hlavně nezklamat ty, kteří věřili............ Prostě jsem potřebovala zharmonizovat 10 prstů s 10 megapixelama jednou mozkovnou. A je vidět, že to skóro vyšlo.....a Simor byl jedním z těch, kdož mě podpořil..............veřejně, tak jsem taky chtěla veřejně........................BODKA:-) |
|
|
Tibeth |
Zdravím Vás, Growers :leaf:
..Můj hlas má Zedy...
Pajš :wink: |
|
|
Kadrolinka |
.....můžu přidat??? |
|
|
mirosk |
No gravity pri zavesení na strom keď sme točili pri žatve |
|
|
RENE.2 |
Tak muj hlas pro Tibeth. A dám muj balkonek no name 2009. |
|
|
Celller |
Nic proti, ale WW pro to guano asi nekam jel, protoze uz tu nebyl nekde 14dni:D takze soutez o opravdovy hovno:D:D |
|
|
PLANTER |
když vy tak já taky :) noname sativa 36den květu balkón macro |
|
|
|
PLANTER: Voe tet tu piše Celller
že watovka už na G. nebyl/a z dva tejdny,
navíc to byla soutěž jen na měsíc,
který už uběhl ...
:rip:
*** juli *** |
|
|
Jammal6 |
Taky připojím :) WW |
|
|
Celller |
:D:D ctete vyse, soutez uz zkoncila a co je hlavni, osoba jenz tu soutez zalozila je pryc:D |
|
|
PLANTER |
citace: |
Původní příspěvek od juli
PLANTER: Voe tet tu piše Celller
že watovka už na G. nebyl/a z dva tejdny,
navíc to byla soutěž jen na měsíc,
který už uběhl ...
:rip:
*** juli *** |
když sem přispíval fotkou já tak byla soutěž eště 24h chce to počítat než mě kamenuješ :) |
|
|
Lupus |
a stejne soutez :D
melo to byt o nejvice napaditou fotku ne?
Původní příspěvek od WatováWíla
Pro hodnotíci >nehodnotte prosim odrůdu ani objem >jde o nápaditost. |
myslim si nejlip to vystihli zedy a kadrolinka (druhym fotem) protoze ostatni sou tady jenom fotky palek
co je na tom napaditeho? :confused:
jo sice pekny palky pekne zabarveny pekne vyfoceny, ale myslim si ze to neni ono :rejp:
to ze WW dosud soutez nejak nerozuzlil taky neni moc košer ale tak co uz, treba bude jina soutez kde bude vetsi spoleh na organizatora :rejp:
:rasta: |
|
|
pluto662 |
Celller vytazi :D |
|
|
WatováWíla |
Zdarec vščem soutěžícím velky SORRY ale neměl jsem přžístup na muj pc navic jsem tim pádem přišel o hesla....tak dnes opět nemám moc času ale do čtvrtka budou vítězové a v patek hnojky pošlu.... |
|
|
baady |
tak něco ze šumavy 2002 |
|
|
baady |
zdar,lidi tak jsem se konečně naučil posílat fotos tak nato hodte oko |
|
|
WatováWíla |
1 MÍSTO CELLER...2 MÍSTO PANKER...ještě behem tydne určete třetího vyherce ktery dostane 2 litr\ kalongu. Jinak celller a panker pisnete nějaky adresy kam to má přijít já to pošlu v t\dnu zatiim oloha |
|
|
WatováWíla |
Aha takže koukam ani jedna adresa kam poslat ty hnoje .....neduvěra vládne světem |
|
|
Lupus |
tak hoši, a co takhle P.O.BOXy? :D |
|
|
Celller |
Aha takže koukam ani jedna adresa kam poslat ty hnoje .....neduvěra vládne světem |
Tak ty voe, ty se divis, ses pul roku pryc. Kdo ti ma verit kurna.
Ses tu svatecne. Napis mi, co a jak do PM. Hnoje se hodi, potrebuju neco k paprikam.:) |
|
|
Namer017 |
Vim ze se nesoutezi ale hodim to sem x)
LOWKILLER 17.7.2010
|
|
|
Srchin |
tak aj já se přidám |
|
|
WatováWíla |
:) jako ze tahle soutěž jede dál . Lupe :nedivím a je mi to tak nák jedno |
|
|
|
Zdarec, posilám pozdravy z Moravy :D:frog: Jinak super pálky a to všici :D:satan: ať vám roste :afro: |
|
|
WatováWíla |
Jelikož nikdo nechce hnojky tak tu ted sedím s kamoškou a podle ní nej fotka je od ČASLAVY tak necht se tento človíček ozve do pm a hnojky jsou jeho :))) |
|
|
growesweden |
Nevím jestli se to hodí: Lovepotion od h. |
|
|
outdoorista |
G13xMatanuska Thunderfuck
...outdoor 2008.......jooo to byly doby :) |
|
|
PLANTER |
jestli se nemylim ta ,,soutez,, uz davno skoncila :rasta: ale tak proc ne :D |
|
|
WatováWíla |
jen tak je to milé že to tu běží dál |
|
|
WatováWíla |
Zdarec tak jsem zvažoval založit soutěž o tento bubller. |
|
|
mathev5 |
no, proc ne ? :D WW hod sem nejake pocitani seminek, v tom jsem dobry :D :D |
|
|
sawec |
joo ten by se mi doma nepochybně neztratil :D |
|
|
WatováWíla |
Takže tu zkusím rozjet novou soutěž.Tentokrát opravdu na měsíc.Soutěžit budeme o :1 cena bubller viz više(nutno ještě dokutit)
2. cena semena amnesie+mazar 15ks
3.litr bat guana dom vyroba 1:3
Ukolem jest uhádnout jmeno našeho psa:)))) niže .Soutěž ukončena na silvestra 2011.Při více správnych typech bude vyherce vybrán v pořadí ve kterém odpovídali.Každy tyden se zde objeví nápověda |
|
|
WatováWíla |
První nápověda : je to pes:D |
|
|
mathev5 |
Max ,, a kde sou ty houby ? |
|
|
mathev5 |
silvestr 2011 ? :D tak to mame jeste rok |
|
|
sawec |
Pokud dobře koukám tak houba tam neni ani jedna a ten pes muže bejt třeba Ben |
|
|
WatováWíla |
:) zatim nikdo :b nápověda _ _ _ _ |
|
|
vimnevim |
to je jasnej čert:afro: |
|
|
pipoboy |
bony :D alebo king? :D |
|
|
mathev5 |
Nixo ? :D :D ... 3.napoveda ? |
|
|
Dýmy |
Black, Tery, Azor, jeden znich by to mohl byt! |
|
|
Fellan |
Nero, Rexo, Beny, Hafo :D |
|
|
WatováWíla |
Takže tu máme vyherce 1.ceny bublleru a i 2 cena 15ks seeds už padla takže hrajem už jen o tu poslední a to jest hnojky.Toto jako nápověda snad ujde takže ještě 3tího a je hotovo |
|
|
WatováWíla |
1.misto Đjoba-Djoba(bubller)
2.misto Jarouš-15 ks seds
3.misto mathev5
VÍC PO PM |
|
|
sweetblunt |
Zdravas Plantmani/ky .
Přemyšlel jsem co dát za vyhru rozhodoval jsem se mezi flaškou finské vodky ale nakonec jsem si řekl že jde o... hovno takže soutěžíme o tento exkrement .
O Co?guano a domací guano kalong.
O 1misto:1 krát 1kg bat guana.
2místo:5 litru bat guana v poměru 1:5.
Jak?Stačí poslat 1 tvurčí art masérskou fotku vaší vypěstovany pálky.
Pruběžně od tohoto datumu vyberu každy tyden 1 fotku(podle vašich příspěvku)tj za měsic 5 fotek.Z niž budou vybráno 1 a 2 misto.
Pro hodnotíci >nehodnotte prosim odrůdu ani objem >jde o nápaditost. |
|
|
|
WatováWíla |
dáme další soutěž:? |
|
|
|