Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Desinfikace - Klikni zde pro originální téma
Skillman
Nevi nekdo jak desinfikovat skrin od tech malejch hajzlu???
Mr.Proper
Myslíš moly?
Total kapor
Myslíš rastliny?:)
cip
Zkus Síru,

Sirne knoty ti vydezinfikuji skrin ode vseho ziveho, bohuzel pokud mas skrin v pokoji a moc ti netesni, vydezinfikuji cely byt.
Skillman
Ja tam mam ty maly musky a taky ty maly pavoucky(SPIDER MATES). No a sklidil jsem a nechci aby se mi novy kytky nakazili tema kurvama co se udrzi na stene. Skrin mam v pokoji takze vyčmoudit celej dum se mi fakt nechce. Neslo by to treba dva tydny umivat mydlem nebo tak neco?? Nebo bez kytek pochcipaj????
cHLeBiK
Já bych doporučoval napalm, jeho použití zaručuje zničení všeho živého (ale zase pokud nemáš titanové a izolované stěny může to dělat paseku).
Pokud napalm nerad, tak to vystříkej třeba "Agrilonem" nebo něčím podobným na rostlinné hmyzáky... účinek zaručen...
viridis
Ta rada se sirou je dobra, dokonce velmi dobra ! - jestli nemas ve skrini odtah, notabene Ti jde odtah primo do pokoje, tak jej ucpi uplne (treba prelep paskou, ucpi i ostatni otvory) a v zavreny skrini nechej shoret par gramu siry nebo ty sirny knoty. Nechej to tak aspon 15-30 minut a pak ten SO2 vycucni vysavacem a vyfoukej ho treba z okna .... muzes k tomu pripojit i nejakou prodluzovaci hadici ....
cHLeBiK
Rada se sirou je fajn, ale POKUD se to dobre nezaizoluje... je to rachot... a pokud nemá odtah přímo ven, tak ten smrad opravdu vyžene všechno živé :D :wink:
BaHnO
SAVO je hodne v pohode, proste chlornan je chlornan a nikdo nic lepsiho na vyvrazdovani nevymyslel. DOMESTOS=SAVO, jenom drazsi a min smrdici(ale to je sporny). Proste vydrhnout, nechat uschnout, voplachnout vodou a bude to OK. A podle me je po oplachnuti nevelkym mnozstvim vody OK i pro soucasi prichazjci do styku s roztokem, jenom substraty bych asi neriskoval. Nevim bacha na hlinu, prepalit nebo pouzit jinou, keramzit prevarit nebo propect v troube, RW vyhodit.

B--


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma