Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
lisování palic - Klikni zde pro originální téma
sevino
Lisování hlavní součást zpracování palic. Zvyšuje velmi kvalitu. Lisujeme asi tak 3-4 týdny nasušené palice. Lisované palice jsou tvrdší, nevysychají -neztráci pryskyřici, lépe skladné,vhodné k dlohouhodobému uschování. Nejlepe lisovat vícekrát po sobě.
Mr.Proper
Doporučuju přečíst sevinovy příspěvky a pak se svobodně rozhodnout, zda s ním budete diskutovat, či nikoliv. Grower mě od začátku fascinoval, že je to komunita velmi slušných lidí...

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4307
cip
Precetl jsem si a SEVINO se ukazal jako Malej hlupacek co opravdu nepatri mezi growery. Proto opravdu nevim, proc zaklada toto tema, kdyz podle nej jsou vsichni hloupi a neznali. Mozna ze si chce opet jen sproste zakricet a na to tady nikdo neni zvedavej.

Pokud neuznas nazory druhych je to tvoje vec, ale pokud jim za ne budes nadavat nejsi nic nez HLUPÁK!!!

čaba
Myslim,ze jsi tady skoncil SEVINO!!!K-
Total kapor
Sevino ma sancu vytvorit rekord v negativnej karme, zatial je na spravnej ceste. :flick:
Srooga
Smažte! To! Někdo! :D
Don Karlos
tak to by sme mely<SEMINO.semino!!!kdo chce kam pomozme mu tam u me ses KO!!!!!
psilos
Ještě než to smažete, tak ho už nechte bejt. Teda jen ti, kterým osobně neublížil. A nebo postavit ke zdi a ukamenovat? Myslím, že to, že se někdo zachoval jako hulvát a negramot neznamená, že z něj nemůže být postupem času platnej člen Groweru. Třeba mu jen něco chybí. Nebo přebejvá. Rozhodně se mi nelíbí, že se po něm vozej lidi, kterým nic neudělal. Ale to my češi máme zakódovaný v genech od našich otců dědečků a ti nejmladší od pradědečků.Připomeňme si padesátý léta, kdy kolektivy dělníků ČKD , JeZeDáků a jiný odsuzovaly na smrt lidi, který ani neznali. Já Sevina taky neznám, ale třeba měl jen špatnej den. Třeba.
acid.hack
No nemám slov
oton
tak já to teda lisuju, nevim jestli se kvalita hulení zlepší. ale rozhodně je to mnohem praktičtější na skladování, prostě do nějaký skleničky, nebo já spíš do plastový nádobky od prášků nebo filmovky, nacpu ohromnou partu již vytříděných paliček, zbavených zbytečných listů a lístků bez pryskyřice, celý to tam lisuju nějakým dusátkem, teď jsem používal velkej železnej vrták do vrtačky, a nevěřili by ste kolik se tam toho vejde, slisoval sem to fakt pořádně, filmovka je na znáčkutí tvrdá jak beton, až budu mít všechno nasušený a nalisovaný do filmovek tak to pak zvážim, zdar
FRONTERASER
Take lisovane predavaju aj na benzinovych pumpach ale tam to ma iny obchodny nazov . Alebo zeby toto bolo o inom .
oton
pravda pravda, snarku, pod to se podepíšu, tim že dostaneš K+ :D
lubomier
uplne mokre neususene to napxat do njecoho, sprawne som to poxopil? nexat tak 2 mesiace?
Roman Dirda
Samozřejmě lisovat se musí sushené pučo jinaq by ti to mohlo shnít nebo zplesnivět.
Nejlepší je podle mě v akorát sušeném stavu(listy přeschlé,paldy mírně vlhké,ohebné,nedrolivé) pučo slisovat a do mrazáku uschovat-takhle by mělo vydržet velmi dlouho bez ztrát THC.
lubomier
esteze mame toto forum ;-)))) inak mi to VELMI pomohlo pri nastartovani mojej skrine ... uz bezim 2 tyzdne.. ma to 15 cm.. nie je to malo?
Kvetak
Ja bych celkem lisoval, teda chci říct budu lisovat-až si udělam lis-na Overgrow byl celkem pěknej návod na lis(cestu nevim, takže zájemci budou muset hledat), ale lisoval něco jiného, sypavého... . Ta úspora místa je vynikající, je to kompaktní na přenos. Jen bych se zeptal-jak moc se to má lisovat (aby to šlo dobře "rozdebrat")? Nebude ten lis zbytečnej?
slavic
ja to lisujem v 10, alebo 20ml striekackach, lis jak vysity, potom staci odrezat dno a mozes si to vysuvat piestom ako zubnu pastu
ale zase jsem jednou lisoval stylem ze gumove palicky do podomacku udelaneho lisu(trubicka s odmontovatelnym dnem a pist)namlatil jsem to tam kladivem vyjmul zabalil a prdl do mrazaku ale chut vylisku byla mnohem horsi nez predtim ale samozrejme nadupat do sklenic nezbytne....ovsem ja preferuju vaksy a pak do mrazaku to je nejlepsi
slavic
"mlatil kladivem?"
mysli na metafyziku clovece!!! :-)

apropo, spomenul si, ze to nejako zmenilo chut,
je to teda pravidlo, ze lisovane chuti inac ako volne uskladnene,?
4slavic:hele o pravidle bych si netroufal nic tvrdit mam jen tuhle 1 zkusenost jo a zas tak brutalne jsem do toho nerezal :) jen nacpal priklepl nacpal priklepl.......a vytahl tvrdy valecek.......:) 2amalka:zakopat je vyborna volba akora kdyz v zime dojde...... to vykopani =8hodinova sichta v dole :( jednou sme takhle s kamosem vykopavali tejden :D :D
SCRAT
necham ho bejt dokonce mu nijak nenadam ale jak muze rict ze to lisovani zwysi kwalitu???? kdyz ji to max udrzuje...??:(za to odeme ma k- a to proto aby priste premyslel nez zacne v poucovani psat woloviny...)
ja jsem lisoval, a perfektni.
Z neceho co bylo dost spatne hulitelne, jsem vyrobil neco dost nadprumerneho. Lisoval jsem v inj. strikackach. Jedinou nevyhodu vidim v tom ze to neni tak esteticke.
k/-\pr
to lubomier:
ja mam kytku taky asi 2 tydny a 15 cm je podle me v nejakych pripadech as moc,kolik pater listu ma ta tvoje kytka???
Calzone
Jednou byl u mě týpek co měl slisovaný palice pomocí hydraulického lisu a bylo to docela zajímavé. Slisované to byl potom jenom takový malinký papírek (něco jako trip) a po nadrolení to byla pěkná hromádka.

Ale rozhodně bych takhle nelisoval všechno, ale jenom něco. Pro někoho to může být lepší třeba na cestování, stačí zastrčit třeba do legitky a je to. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma