Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Nový grower.. zatím bez zkušeností :) - Klikni zde pro originální téma
Baliiii
Ahoj lidi.. jsem opět zde. Tetokrát jsem se rozhodl pro placenou registraci, tak snad mi to tu vydrží :) Tenkrát jsem to zde již psal.. nikdy jsem tuto rostlinu nekouřil, ale přátelé ji kouří ve velmi hojném množství. Budu zkoušet tento grow kvuli nim, aby nemuseli platit takové pálky za potěšení.. ale také kvůli mojí mamce, která se doslechla, že konopí je léčivé a chtěla by zkusit vyrobit svou konopnou mast podle zdejšího návodu.


Zde je můj equipment: skříň v160,š65,d100 (cm)
podomácky vyrobené stínidlo z picaplechu
pro růst: 250W HPI-T a 400W HPI-T
pro květ: 400W SON-T Pia Plus ( Philips )
ventilace: přítah - pasiv,
odtah - 90m/hod (250W)
220m/hod (400W)
termostat ( ze stareho bojleru )

Substrát atd: Zahradní plus perlit ( viz níže )
Hnojiva Biobizz Grow a Bloom, TopMax
Květníky 2,5l, po 14 dnech 11lit.

Model: Cheese

Chtěl bych se vrátit k tomu substrátu. Objednaný mám již allmix od Biobizz do kterého budu přesazovat. Než mi toto bylo doporučeno tak jsem nakoupil klasický zahradní substrát a perlit... nutno říci, že se květinkám daří a po týdnu již lezou kořínky spodem květináče. Ph jsem lehce upravil dolomitickým vápencem na 6,5. Po přesazení do allmixu by to mělo být ještě lepší.
Baliiii
Zvolený model je Cheese od zdejšího člena ( pokud bude chtít tak ho zde uvedu ). Klony jsem dostal v rockwoolu a čouhaly z něj krásný kořínky.. po příjezu domu jsem je ihned zasadil do zmiňovaného substrátu.. Zvlhčovačku bohužel nemám a vzhledem k tomu, že odtah je často zapnutý by se asi ani neosvědčila. Tak jsem na květináče narafičil konsrukci ze špejlí a omotal folii. Paří se to fajn a kytkam se vede. Po stranach jsou pruduchy takže to i dýchá.

Po cca 3 dnech se na nejhezčím a největším klonu začaly objevovat žluté fleky. Lehce jsem zpanikařil a začal zde hledat čím by to mohlo být. Na ostatních rostlinkách to ale nebylo, proto jsem začal doufat jen v to, že například kořeny nestačí živit tuto největší rostlinku.. asi to byla pravda, jelikož po 3 dalších dnes se to zpravilo a kytí je už naprosto ok.. až tedy na jeden list, na kterém se tento žlutý vzor uchoval.. Při pozorném zkouknutí je vršek ještě velmi lehce nažloutlý. Před 3mi dny jsem se odhodlal zkusit FIM metodu zaštipování.. snad se to povedlo.. výhonky již raší :)
Baliiii
Tady bych chtěl představit nejmenší kytičku... musím se přiznat, že to měla opravdu nejtěžší.. nevyzbyl na ní 2,5lt květináč a proto asi 4 dny živořila v půl litrovém kelímku... nesla to beze měn. Před 3mi dny jsem ji přesadil a odhodlal jsem se k experimentu :) Udělal jsem z ní testkytku. Udělal jsem pro ní inkubátor a hadičkou k ní přiváděl 3 dny co2 z otevřené sycené vody :D Nestačím se divit, protože dnes jsem koukl po zalití zda již kape voda z děr květináče.. a hle... koukali z díry asi 5cm dlouhý smotaný kořeny! Možná to bylo tím CO2, že dostala takovou energii do budování kořenů.. nevím no. Nafotím to a uvidíe sami. Jinak FIMU se také nevyhla.
Baliiii
Jinak v zadu jsem nechal pokusně růst mé outdoor semínka.. nechám jen na růstu a pak uvidím co s nimi...
Baliiii
Další fota..
Baliiii
Zde muj vyrobený termistor ( uvnitř skříně je čidlo ). Je vyndaný z bojleru a bylo na něm nutno vyměnit relé, které mělo původně jen rozpínací kontakt.. při nastavené teplotě rozeplo... trochu jsem si pohrál a uložil jej do rozvodné skříně. Odtah je zatím 90m/hod a při výměně za 400W jej nahradím odtahem 220m/hod. Ve výrobě mám i pachový filtr, který stačí naplnit uhlím. Ten také nasadím až v květu.
carlos
Je opravdu tak těžké pochopit, že dříve zrušený uživatel = BAN? :rolleyes:
Baliiii
Ano, je to VELMI těžké. Více PM. Nebudu to zde rozebírat..
Baliiii
Omlouvám se veřejně adminovi a svůj příspěvek přeřadím do jiné kategorie...
Baliiii
I když vlastně nevím jak. Prosím tedy admina o přeřazení do sekce indoor. Děkuji
Baliiii
Pokračování v sekci indoor


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma