Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400 W, Speed Queen & White Russian - Klikni zde pro originální téma
Po delší době jsem se rozhodl rozjet nový grow a pořídil jsem si k tomu:

-400W HPS (Sylvania Grolux) se stínítkem (díky uživateli NonLama, který mi ji před léty věnoval)

-HomeBox 100*100*180

-2*Ventilator s klipsnou

-UFO VK100 (odtah veden přes ISO flex 102 mm)

-olejový radiátor s Baumaxu

Kočeny: 6 x White Russian a 3 x Speed Queen (děkuji uživateli Capo - pěkné, seriózní jednání i řezy)

Hlína: Plagron Grow Mix

Květináče: 5,7 l

Holkám jsem začal svítit 14.1. 10 a přepnul je na květ 4.2. 10. Na růstu jsem hnojil jenom Krystalonem růst (nekamenujte mě, díky :)). A ve velmi brzké době se chystám pořídit komplet hnojky od Hesi (chemie je chemie :D) a Vermesfluid.
Problém mám s teplotou, pěstuju ve sklepě a je tam docela kosa.
Pořídil jsem si olejový radiátor, ale...takové řešení, no ehmm nevím. Poradí někdo?
Ze stejného důvodu jsem neotevřel průduch na growboxu (kytky rostou v podtlaku), nemůžu přehrát venťas?
Hrnek
cau chlape hele a jakou tam mas teplotu ??? ja mam ten samej problem taky pestim ve sklepe ..a vyresil jsem to el. topenim ale jeto jen docasny ...teplota pres no semi drzí kolem 15 tet ale jak mile jsou velky mrazy tak tam mam tak 13 ..pres den neco kolem 19-21..ale podle me to kytkam az tak nevadi rostou krasne ....jinak mi tady taky radili vzit obycejnou zarovku 60w a dat ji do plechovky a zasypat piskem ...prej jeto dobre topeni chci to tekon vyskouset myslim zeby to mohlo fungovat ..tak te pic a at to jede :)
čau, díky za radu, ale to přijde mi to trochu moc, s takovou by si mohl vyzkratovat celý barák. na fotkách vidíš to malé olejové topení, máš něco podobného?
v noci tam mám okolo 16-17°C a přes den cca 23°C. snad to nebude mít moc vliv. co používáš jako box nebo to máš jenom v místnosti?
matko291
kamo mas to presne presne ako ja zhotovene
ako keby som videl svoj box totozne umiestnenie tienidla,klipsaka :D:D:D
budem sledovat k+
Hrnek
cau jak sem psal mam tam maly el.topeni ale nic moc ...a stou žárovkou ze skusenosti nevim radil mi to tady jeden clen,ale chci to vyskouset muj kolega elektrykar řika ze jeto bezpecny ....tak uvidime ...
to matko - tak já zas pro změnu tvůj a potom porovnáme :D

to hrnek - sám jsem zvědavý jak to funguje, ale řešení to je fakt originální to se musí nechat
ello groweři,

ozývám se znova z místa činu, 7.2 jsem přepnul na květ a dneska jsem provedl menší manikůru nehtíku všech přítomných dam, teda lístečku, omlouvám se holky...výsledek je znát na fotkách.

koupil jsem jim i něco na bumbání at´ nemají v boxu takovou nudu...koktejl se skládá z drinků barmana ATAMI (soil boost, bloom boost, pk, terra max).

další věcí již méně veselou je zapojení pachového filtru. koupil jsem v místním growshopu pacháč 160m (na třetí)/hod. s průměrem vstupu 125 mm, bohužel mám stříbrnou rouru jen o průměru 100, tak jsem přistoupil ke koupi redukce. a v tomto okamžiku přichází, první vada na kráse celé show. redukce se mi nepodařila nacpat na vstup pacháče. jelikož jsem už velký indián, tak jsem se vstup na filtru snažil uzpůsobit, resp. jsem ho skoro celý zničil. časem připojím foto, at´ mi nějaký šikovný béd´a trávníček poradí co s tím (svařit, narvat silou hodnou Mr. Propra...kdo ví ?)...:)

další poznatek z této povedené party, je ten, že indián objevil svoji nšoči. a tou vyvolenou dívkou je samozřejmě, jak jinak než samotná královna. tak voňavý model se mi zatím vyhýbal, kam se na NI hrabou závistivé rusky. prostě a bez okolků je moji nej, doposavad jsem pěstoval the pure, cheese, pakistan valley, PPP a white rhino, ale speed queen mě nadchla nejvíc.
Capo
Zdarec, já používám plechovku s žárovkou a pískem od samého začátku mého indoor pěstování. Začal jsem na půdě. tedka ji dám sem tam do klonovny když je jim kosa. Mám na ní připojený ještě termostat takže krásně regulovatelné teplo. Na takovou skřín ale bude jedna málo. A upozorňuju že 60W na jednu plechovku je max. bo jinak se ti rychle přepálí tím horkem v plechovce vlákno a žárovka je v hajzlu. Já tam mám 40W ale i 60w vydržela normálně dlouho. vychytávka jsou ty malé žárovky. Závit je normální E27 ale jsou prostě maličké. Tak se ti do plechovky vpoho vejdou. Nikdy mi to zkrat neudělalo jenom upozorňuju že písek tam je nutný bo jinak se plechovka moc rozpálí a potom se ti přetaví kabel jako mě v začátcích.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma