Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
next round WR, IP2000, NEBULA 400w - Klikni zde pro originální téma
myemi
Zdar lidičky.
Takže tady máme 4x WHITE RUSSIA 4x Nebula 4X IP2000
za klony bych chtěl tímto poděkovat členovy jménem:SAIKLON :-)
řezy sou opravdu výborný.

dále 400W Philips SON-T Pia plus
VENTS 125 na chlazení a několik PC větraku na ofuk vybojky a osazenstva.folii jsem tentokrat moc neřešil protože mam na 400w docela málo místa a tudíž se my vešli do skríne pouze tři 20 litrový květinače.to znamená 4 kusy ve 20L.
je my jasny že to není moc dobrý ale prozatim než bude jiná skřín sem to musel nějak vymyslet a zdá se že jim to zatim vubec nevadí.
Hnojky mam od Biobizzu a to fishmix,grow,bloom+ AH enzymes+ a ještě AH Growth/Bloom Excellerator.ješte začas koupim něco na pořadny šišky:-)
Hlínu mam obyčejnou pro zelený rostliny+Perlit+písek
více už foto.mmntalně jsme 6. den na květu.
zatim pic
myemi
..
myemi
a další
myemi
:-)
myemi
a poslední co sou ve skříni+ nejaky ty chcípáčci co byly na rustu pod lampou a ted čekam co se znich vyklube:-D
myemi
a máme tady další foto. nyní 14. den na Květu
aktualní podminky jsou teplota 28-29 den 20-22 noc
PK13.14-1ml/litr biogrow 1,5ml/L bloom 2ml/L
vlhkost ani Ph nemeřím a to protože Phmetr nemám a vlhkoměr mam rozbitej.
jinak neco se jim asi nelíbí nebo chybí,co já vim!a proto uvítam vaše názory.
viz foto níže.
podle mě to bude asi špatný PH nebo fosfor :-(
myemi
WR
myemi
NEBULA
myemi
a další
myemi
IP2000
myemi
a poslední
s tim tvym problemem!! promerit ph a ec a budes vedet kde je proble,mel jsem ted uplne to stejny bylo to vyssim ec a ruznejma hodnotama ph pri zalivani bez ph a ec metru muzes jen hadat kde je problem
myemi
zdar chlape.díky za radu a lampu mam 45 čisel nad vrcholkama takže to si myslim že je tak akorat.teplota je taky ok a zaljvet je musim každej druhej den protože chlastaj jak blbý:Dno a stou hlínou sem to posral no.chtel jsem koupit od biobizzu ale típek jí v šopu zrovna neměl tak sem musel koupit obyč.no a už sem jim dal enzymy a zaklad na rust tak uvidíme:-)ty kytky sou docela odolný tak snadto bude ok.
zatim se měj a díky.
myemi
to FanTomas:taky už sem nadtim přemejšlel ale momentalně na měřáky není.budu je kupovat až příští měsíc ale zkusim si nekde pučit a proměřim.
myemi
22. den květu.

teplota 25-27 den 22 noc
tedka měly 3 dny jenom vodu + enzymy a growth/bloom excelerátor
včera dostaly biogrow 1ml/L a bloomko 4ml /L
stěma listama je to už lepší ale nic moc.
uvítám veškerý rady čím by to mohlo bít.koupil jsem si PH test od sery a zkoušl měřit PH a vísledek byk okolo 6 takže si myslím že PH to nebude.více foto.
pic
myemi
jinak foto víše+tyto jsou IP2000
myemi
IP
myemi
WR
myemi
a další
myemi
NEBULA
myemi
.....
myemi
a poslední dvě fotečky
Pure
ahoj,

byt tebou udelam postrik proti plisni, nekde jsi psal ze se ti to hodne rozliza, coz tomu nasvedcuje...v Ec ani v Ph bych v tuhle chvili chybu nehledal, ale je mozne, ze se blokla a neprijima ted tolik zivin kolik by mela...proto tady nekdo nejspis hadal malo fosforu...

Koupil bych Acrobat, ten se mi asi nejsvic osvedcil (stoji 50kc plus/minus) a udelal bych ji par dnu jenom cistou zalivku s upr. PH!! Napadene listy odstran a za tyden mas po problemu:)

Pestu zdar.)
kokodc
No ve svem prvnim kole jsem dostal stejnou radu a plisen se stejne rozlejzala, na stonkach listech, pak se dostala i do palic .... a kosa. Ja bych k tomu dodal snad jen, potrik proti plisnim - obrat napadene listy, stonky otrit, a zlepsit klima cyrkulaci vzduchu.

K tomu v takovehle fazy kvetu je nejaky postrik proti plisnim krok do kriminalu, kdyz to budes davat kourit kamaradum.
myemi
no právě že se my tam moc nechce srát nejaky chemky zrovna tedka.ale když budu muset tak to udělám.
saiklon
nicim to nekrop! tim plisni akorat prihrajes na smec, uplna hovadina. staci akorat odtah pro tebe vyhovujici okolo 400-500m3/h navic od rusaka ani nebuly plisen necekej, do ipecka mi lezla, ale to bylo vlete kdyz byly vedra a palice jak petky od koly, takze nostress.
Pure
...jednorazovym postrikem s dobrym vetranim nic nezkazi...roztok smzr. s nizkou koncentraci...ve tretim tydnu to neni zas takovy problem...Acrobat je na to delany...neni to jed na hlodavce:)

...on to ma prave na tom rusakovi a pry se mu to rozliza...kdyz se na to podivas (v galerii ma lepsi fotku) tak to plisen je...to si nevybira podle odrudy ale podle prostredi a byly treba v tu chvili oslabene ap. tak to sedlo zrovna na ne...no tezko rict...mozna v prvni fazi bude stacit odstranit vsechny napadnute listy (hlavne i odnest z mistnosti)
myemi
takže už asi znám problém!a ten má jméno smutnice!na lepový desky se my nachytalo pár mušek.někde tady na G sem se dočetl že když dáš brambory na hlínu že tam nakladou vajíčka,tak sem to udělal a dneska sem nato kouknul a vajíčka sem sice neviděl ale byla tam slušná kolonie jiných breberek.takže zítra zasypu ktětináče pískem a snad to bude ok.sem rád že aspon teda zatim nemusim používat žadný podělaný chemky který by to akorát celý podělaly.

FOTO: NEBULA
myemi
WR
myemi
IP2000
kamo a nemas treba problem s PH ?mam uplne to stejny na kytkach . trpi mi tim jen kytky ktere mam v hline v kokose jssou krasne a zdrave a nezda se mi ze by se to na ne premystovalo odstranil jsem ty listy co byly hodny napadene a vsechny co zacali zloutnout taky,lehce se vytvoruí na poskozenych listech plisen urcite snizit v noci vlhkost a teplotu vycistil jsem pestirnu vydesinfikoval celej byt na takhle nemocny kytky si plisen primo brousi zuby,ja osobne bych to nicim nestrikal v tehle fazi kvetu pokud se ti nijak razatne nerozjizdi. po srovnani ph a snizeni vlhkosti se mi to uz nijak razantne nesiri kokos zalevam 1xza 2dny vse co vytece vytru okamzite do sucha hodne taky pomuze silnej ofuk pokud mas prales


NAPADENE::injured:








Zdrave :rasta: :rasta: :rasta: :rasta:
myemi
no nevim.jako voda unás má kolem 8 mi vyšlo.teda tak nejak.měril jsem to kapkama od sery.stálo mě to 150,- tak doufam že se natom už aspon neco da poznat a vodu vždycky upravim tak mezi 6-6,5.jasně že to je všechno jen tak přibližne protože je jasný že bez PHmetru zjistim hovno.příští měsíc ho chci koupit,a nebo kdyby někdo zvás lidičky chtěl za rozumnou cenu nějakej prodat tak mi napište PM.a voda co myi vyteče ven ma taky kolem 6-6,5 tak nevim.ale každopádně ty svině tam sou na 100 procent!
no ja sem zjistil ze mam taky nejaky musky ale zdaj se mi neskodny
myemi
no tak jestli tam maš kámo smutnice tak ty moc neškodný zrovna nejsou!

http://grower.cz/forum/showthread.p...8562#post378562

ja sem ty kytky zestartu měl uplně nádherný ale tedka jak my to začalo dělat ty fleky je to už takový na H...
myemi
41.den květu.
foto nebula
myemi
není sladká???
myemi
WR
myemi
a další
myemi
IP2000
myemi
a poslední :-)
myemi
kat po delší době sem tu z5 a už je snima ámen.
výsledný produkt vážil 102G což je pro mne docela neuspokojivé!
zato s kvalitou jsem moc spokojený.vinikající kouření.
podle mne se na tom výnosu hodně podepsaly již víše zminované smutnice takže bych chtel všem lidem doporučit jakmile se jim objeví at je nepodcenujou.
SOU TO KURVY!!
foto dodám později.
pic


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma