Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1* 85 W úsporná žárovka BLUE nebo 5*20 W u.zarovky z OBI?? - Klikni zde pro originální téma
Missheling
Zdravim, chtel bych rozject svuj 1.mikroindoor a nevim jak s osvetlenim tak pls co bude lepcejsi?(i kdyz je to malo..) 1* 85 W úsporná žárovka BLUE nebo 5*20 W u.zarovky z OBI??
BlindFany
tak podľa mňa ak si to sám spočítaš tak ti víde watáž skoro rovnaká, ide hlavne o to že koľko rastlín pod tým chceš mať, kôli rozloženiu svetla, ak ich chceš mať viac tak určite 5x20w kôli tomu aby si mal čo najviac svetla na každú rastlinu .. :)
Bostik1
No ja si hlavne myslim, ze pod 85w blue teplota 6000 by ti tezko kvetlo, ty usporky se vetsinou prodavaj s teplotou 2700 warm white a pod tema by ti to zase kvetlo, ale pri rustu by se ti to tahalo, takze mi vychazi nejlip kombinace obojiho.
WERD
no ono i kdyby si tam dal 10*20W tak to nebude ono jako pod sodíkem 100W:Djde o to co kolik prosvítí.apropo skutečně je tá 85W růstovka.WERD
Bostik1
to WERD: to mas asi pravdu, ale zjistil jsem, ze i pod usporkama to muze bejt sranda ;)
Klamath
hele ja jedu taky pod usporkama a urcite se mi ty kytky netahaj....
Missheling
Ok , no ja sem nevedel jak moc by jim vadilo ze nebudou pod tim modrym spektrem xP Takze to rozjedu na usporkach :) Potom hodim fotky do mikropestovani bude to muj 1.indoor tak to sem na to zvedavej :D:D..Jo a este nevite cim by se nejlip nahradila folie z growshopu? Protoze se mi nechce obednavat z growshopu jenom folii..
Missheling
A este kdyz koupim treba ty 20W tak ja je zapojim do elektriky to nemuzu hodit do objimky a rovnou zasuvka ne???:(
BlindFany
namiesto folie z growshopu si kúp napríklad v lekárni fóliu čo sa dáva do lekárničiek stojí asi 30 korun a je určite lepšia ako alobal aj mne to tak poradili a funguje to dobre.. :)
Missheling
BlindFany: Budem o tom uvazovat ae asi spis pudu do tej bilej folie :P..

cvako: Kde se da nejlip koupit ta bila?? myslis ze budu mat neco v marketoch??? Pozrem aj ty sodiky :) Jinak moc dik za luck urcite se bude hodit :D..

Jinak do boxu uz mi zbejva jenom ta folie a zajit pro usporky :). Zatim mam jenom 1 vetracek radci sem nekupoval 2 bo este musim pokoumat jak ho zapojim...Myslite ze bude good zapojit ho do nabijecky od mobilu??:/
Vetracky zapojuj pomoci trafa... viz www.ges.cz a sezenes ho za takove 2-3stovky.
Missheling
Lidi jak zapojim ty u.zarovky do elektriky???? Nebo staci koupit objimu a kabel a muzu to rovnou zapojit nebo jak???
Pestovatel
Staci ti obicajna obymka (E27,E40) zalezi na type ziarivky , a kasicky flexo kabel
Seky
jj presne tak, myslim ze na klasik usporky je objimka E27 jak na zarovky a jestli jich chces zapojit vic dohromady tak je jenom paralerne nebo seriove propoj.myslim ze je to jedno
Bostik1
Jestli chces poradit jak propojit objimky, tak nejjednodussi to budes mit kdyz se podivas do prodluzovakcy ktera ma treba 3 nebo i vic zasuvek, jak je to tam propojeny, rek bych, ze to z toho pochopi kazdej a ze nejde udelat chyba ;)
Missheling
Vsem vam dik jen sem si to chtel overit nevedel sem jestly tam neba bejt naky trafo nebo tak :) Takze uz jen folie a ajit do OBI :-):-D
Missheling
ok no prave ze sem nechtel kupovat z gshopu jenom folii kdyz uz secko mam mno ae tak si koupim i naky hnojky k tomu :)
Seky
taky jestli ti chyby treba ph metr, kvalitni substrat atd.. tak si to taky porid. i kdyz mozna to na prvni mikro pod usporkama neni potreba, ale vis aby se kyti meli. myslim ze by se toho naslo hodne co ti chybi
Missheling
tjn no substrat je zatim neco matky :P ae budu kupovat rizky a ty pudou urcite do Plagron Royality Mix :) No Ph metr na to asi ted prachy nesezenu no :/...Co sem koukal tak sou docela drahy...
Klamath
mrkni ne ebay.com tam je toho hafec a za celkem dobry prachy. jen musis hledat.... jak se tesis na svoje kyti? nebo uz mas zasazeno?
Missheling
Jak se tesim no uplne nejvic :P:D..Chci svim kytickam jen to nejlepci :) No klici mi seminka noname ty sou ae jen tak bokem.. Jinak uz mam obednany rizky na ty se tesim moc :).
ZivyKvet
citace:
Původní příspěvek od Missheling
Jak se tesim no uplne nejvic :P:D..Chci svim kytickam jen to nejlepci :) No klici mi seminka noname ty sou ae jen tak bokem.. Jinak uz mam obednany rizky na ty se tesim moc :).


v prvom rade sa zamysli potom spust novy thread a hlavne si uz konecne vsetci zapametajte ze na pestovanie dobrej travky musite mat kusok iny pristup "ako spravim skrinu za 500kc a budem s nej mat 500g a nemusim sa o to ani starat a jebem na to...." je mi zle ze sa tieto pripady mnozia.... (mod alert)
Bostik1
to ZivyKvet:
hele ono je to tak, ze kdyz si mladej kluk (holka) poridi skrin, tak vidi jen ty velky palky co tam bude mit a jak se strasne zmasti a nejlepe hned ted, ale casem ti inteligentnejsi jedinci zjisti, ze je to pestovani vlastne desne bavi a zacnou to mit jako konicka a pak do toho uz ty penize budou davat a uz se na to bude dat koukat ;)
Missheling
Hele ja nejsem takovej jak pises ja nepotrebuju travu pestovat ze bych nemel G(este mame plnou krabici od lidku a ze to zmastuje fakt luxusne).:) proste sem to zkusil a chtel bych se v tom zlepcit a docela me to bavi :) a jako davam do toho secky prachy co mam :D
Bostik1
Klid ja nerikam, ze je to tvuj pripad, jen sem to tu tak vseobecne okomentoval, vice ci mene kazdej zacne pestit kdytky z duvodu hesla nezasadis, zaplatis!!, jen ne vsichni si k tem kytkam vytvori takovej vztah a taky nepochopi, ze to vsechno delaj pro sebe a ze kdyz na to budou hazet bobek, tak pak logicky utrou.
Takze delame to s laskou a s rozumem ;)
Missheling
No uz len nafotim a mozem to sem dat sem rad ze to nekoho zajima no zatim tam mam jenom 60W usporku a svitim na naky noname jen tak pro odskouseni a nemam este folii ae jinak good neco uz tam roste zejtra dostanu 1000 takze koupim neco silnejsi a koupim rizky ktere uz mam domluvene a pude to :) a uz se moc tesim uz i tyhle no name me tesi jak rostou ze dne na den ae dost se to vytahlo a jak se se ptal tak sem zvolil 200 nebo 125W s red spektrem ;) kvuli prostoru rizky budou na 18/6 jenom tejden to se mi neoplati kupovat i BLUE spektrum :)
Missheling
vcera sem dostal prachy dneska to du koupit delam na tom odrana bude to fakt luxus :P uz se tesim :) zejtra uz udelam novy topic a hodim tam fota ze stavby :) jinak nesehnal sem folii :( takze sem natrel na bilo :) uvidis zejtra :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma