Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
DRIP_Odpadní voda - Klikni zde pro originální téma
Mr.Proper
Mám u dripu odvádět odpadní vodu nebo může zůstávat pod květníky a kytky si jí budou zpět nasávat?
Je dobrý i měřit odpadní vodu nebo ji eventuelně nějak recyklovat?
Já osobně si myslím, že by odpadní roztok měl odtéct a vylejt se - poraďte prosím.
Dík všem.
Mr.Proper
Díky, kucí...

Snarku, ad 3. a 4. - to znamená, že já můžu podle naměřených hodnot odpadního roztoku a jejich porovnáním s vstupním roztokem docela dobře rozpoznat, co kytičkám chybí a nebo co jim naopak přebývá? Chápu to dobře?
Ještě jsem nikdy nekapal (no, nikdy...:)) tak se ptám.
Díky
pepsin
Tady se ukazuje kolik názoru je na tuhle otázku,když je na ní jednoduchá odpověď,používat čistič přímo v roztoku,který přivádíš přímo ke kytkám,je jich spousta,ale nejjednoduchší je peroxid vodíku 30%,který rozkládá neživou tkáň rostliny,čistí dokonale vodu,okysličuje ji,je to popsáno na greenhome.cz a můžeš používat bez starosti nálev pořád dokola
Aleš
To Snark : Nadherne shrnuto = stoprocentni souhlas :-) = K+ :-)

To Pepsin : No nevim nevim,mas to uz vyzkouseny?Mozna sem te spatne pochopil,ale vazne si myslis,ze kdyz pridas H2O2 do stavicky,muzes ji pak pouzivat nepretrzite?To bys pak asi dost usetril na hnojivech,kdybys mel jeden roztok na celej zivot :-)

Good luck for all.
pepsin
Jo používám to asi měsíc a půl,dřív jsem měl povlak v truhlících na stěnách po nějakém čase,teď i po tak dlouhé době jsou čistý jak od novoty,ale musí se koupit ten chemický,ne v drogerii,kořínky jsou tak krásně bílé,že je to krása a o kolik jich přibylo,i na řízky,jsem to teď používal,kořínky vylezly na to tata,byly hrubší a silnější,já měním roztok jenom když přepínám na květ,je to v pohodě,je potom mnohem méně starostí o kvítečka,zvlášť když jich nemáš zrovna málo, a´ty peníze taky nejsou zanedbatelné,mám pocit že je o tom psáno i na oficialních strankách AH
borifield
mam 10l vrhliky a v nich kokos ,zalejvam ted tak pres 1/2 litru denne pro 1 kytku a nevsiml bych si nejakeho odpadu , cim to je?kytimu se evidentne dari ,tak nevidim duvod zvysovat mnozstvi.mam AH.prece neproleju 1l na 1 kytku abych mel nejakej odpad ne?
PS teplota v roomu nepresahne 31 stupnu ,prum na 18/6 27.

[Edited by borifield on 17-10-2002 at 10:49 AM]
chobot
Ahoj snarky,

to co tam nahore pises o mereni parametru odpadni vody je zajimavy. Jenom sem uplne nepochopil nasledujici:

k bodu 3) - Pises, ze korigujes hodnoty EC roztoku podle toho, jaxe EC zmeni pri pruchodu dripem. Jsou naky pravidla (a kde se je muzu docist), jak se to dela, nebo to delas citem. Napriklad: kdyz mam EC pripraveneho roztoku 2.0 a odpadniho 1.6 - jak mam upravit vstupni roztok.

Nebo je to jednodusse tak, ze ten obvykle udavany rozsah EC (1.8-2.2) je myslen pro odpadni roztok? Vzdycky sem se domnival, ze to plati pro EC vstupniho roztoku.

k bodu 4) Jak prosimte meris hodnoty hlavnich stopovych prvku? V zadnym growshopu sem na to zadne merici pristroje ani pripravky nevidel.

Dik, chobot
Hive
No mě se zdá, že peroxid se používá v 3% koncentraci nebo možná nižší!!!! zdroj http://www.cannabisculture.com


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma