Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
KCB - Mazar 400W HPS - Klikni zde pro originální téma
kcb
Za prve dik za rizky - thx XMALCOLM, OLLIKOVI za pripravu fotek.
Tak mam 400W sodik, hlina michana s Lignocelem, perlitem, dol. vapencem.
Hnojim v rustu Kristalon special, v kvetu Kristalon hnedy a zluty, posledni mesic PK 34,52 nebo tak nejak se to jmenuje - prodava to Hydroponie. S kazdou zalivkou kvetovy stimulator a obcas Darinu. PH nehlidam.
Zadne problemy nemam, jenom ted se mi tam poprve rozmnozily musky, ale jinak je to v pohode. Kytky jsem 2x stipal. No a ted uz nejake fotky :


kcb
.

kcb
dalsi

kcb
dalsi

kcb
dalsi

kcb
dalsi

kcb
jeste neco

kcb
posledni, nez se zase dostanu k fotaku, ale asi nejspis za 14 dnu.

hujer
pekny kyticky sakra, taky bych takovy chtel :)
nobody4
Co aqaplant a teplota???? co tam máš za větráky a rozměry skříně? Jinak by mně zajímalo, jestli to je opravdu celý jeden model, ty kytky nalevo vypadaj jako nějakej outdoreq. Nebo snad máš v levo málo světla a kytí se táhnou moc nahoru.
Příště to chce dopilovat stejnou vejšku, aby jsi mohl tu výbojku šoupnout blíž k vrcholkům/paldám.
Jinak moc pěkný jen tak dál N4
kcb
Tak za prve - neni to skrin, je to mistnost asi po zachodu rozmery jsou 1,2x 1x 1,8m. Jelikoz je na kraji baraku, tak nemam problem s teplotou, spis budu muset asi v zime pritapet. Mam tam zadelane okno, takze teply vzduch od vybojky fouka ven, z pokoje se mi o prisun vzduchu staraji 2x PC ventilatory 9x9 ventilatory
2 - teplotu mam ted u vrcholku 26 stupnu a to je stinidlo v tuto chvili 20 cm nad vrcholky.
Vetrak jsem koupil v krame / ELESO se jmenujem Ostrava Poděbradova ul./ za 350 kc!!! Trubkový 102mm, 100m3 za hodinu, na t0 400 kilo to bohate staci.nema kul. lozisko jen kluzne, ale to vubec nevadi. Pokud se zadre koupim novy. A hlavne je TICHY. V mem pripade me dokazou opravdu hodne rozesmat 3 strankove thready na tema ventilace.
Vsechno je to Mazar, az na jak jsi spravne postrehl kytku vlevo, coz je outdoor, ale stejne pude ven, protoze kdyz jsem to prepinal, tak byla stejne vysoka jako ostatni.
No a jeste k te vysce rostlin, uljela mi tam pouze ta vlevo nahore, jinak je mezi nima max 10 cm vyskovy rozdil, ale je blbe videt z tohohle pohledu.
Jinak stinitko svoji funkci asi plni, docela me sere ten prach, ktery se tam dostane a jeste by se u neho mohla vychytat jedna vec a to udelat vyrez na delku. Na sirku je tam dobry rozptyl svetla ale na delku uz to tak slavne neni, coz je videt na tech krajnich Mazarech, ktere se prece jenom vice vytahuji. A resit to uzsi srini, nebo zvedanim stinitka me celkem nebere.
Tento viken update fotek.

psilos
Pěkná práce.Vopravdu. Mám taky podobnou místnost, stínidlo mám nerez a tak ho musim stříknout na bílo. původně jsem chtěl stejný stínidlo jako máš Ty,ale čekal jsem ,až co na to lidi řeknou.Nerad kupuju nevychytaný prototypy.
K4U
kcb
22 den květu

kcb
.

kcb
.

kcb
.

kcb
.

kcb
.

kcb
.

nobody4
Mno to máš pravdu, proto firma aqaplant vyrobila novější modely stínidel, jež nemají čela rovná, ale zkosená (něco kolem 45°) Tzn. lepší rozptyl i na dýlku, jinak určitě máš pravdu.
Chtěl jsem se zeptat na něco jinýho, našel jsem ve sklepě stejnej větroň jako je vidět na tý poslední fotce. Ale už je docela zanesenej a zdá se že dost hučí (funkčnost 100% ale ta hlučnost) možná po vyčištění by byl ok. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli neni moc hlučnej. Ať se s tim nepatlam zbytečně. Ještě by mně zajímalo kolik tlačí (m3/h) a kolik papá já tam nemám písnutý nic, avšak zdá se že mastí slušně. Díkes za info N4
kcb
Ten vetrak je vymontovany ze saloveho PC, funguje prefektne, je hodne tichy, ale problem je, ze je tak vykonny, takze je problem ho poradne ukotvit v pestirne. Neni vhodny pro cirkulaci vzduchu v pestirne spise na odtah. Spotrebu nevim, ale neni to urcite nic drastickeho. Ted jeste k tomu vyrovnani kytek - jeste jsme ti kytky vyfotili zpredu / diky Ollikovi za foto a upravu fotek, bez nej by to tu nebylo/ , aby jsi videl, ze to vyrovnane celkem je, neni to SCROG a podle toho to taky vypada.
mcanna
Zdarec KCB.Vypadá to fakt dobře.Sice myslím si že my si tam mohl mít víc modelu.Né jen mazar.Nevim jestli si na me zpominas ja jsem tak pred pul rokem chtel s tebou vyměnit řízky,ale nevyšlo to protože mě čorly mobil a já jsem na tebe neměl už číslo a ani na netu jsem tě nemohl sehnat.Nemáš ted nějáké řízky?že bych je třeba od tebe i koupil.Nutně bych nějáké potřeboval protože moje Bílá wdova my nevyhovuje.Muj tel:0732839215.Jinak tz tvoje mazary fakt super.Karma tobě
kcb
z profilu po manikure

kcb
dve kytky jsem uz sklidil, na predchozim snimku uz nejsou. Na zastipovanych kytkach je toho od pohledu vic, ale nevypadaji zase tak pekne.

kcb
prehlednejsi pohled

kcb
nemam makro fotak - skoda

kcb
tady je ukazano, jak jsem zkousel stipnout vrchol tesne pred zmenou svet. rezimu



[Edited by kcb on 22-10-2002 at 09:37 PM]
kcb
Ted jeste pripominku - priznam bez muceni, ze materialu by bylo pomerne vice, ale dost casto se pri prostrihavani listu pripletla do nuzek " nahodou" i nejaka palice, ale to se stava.

kcb
pro dnesek koncime. Priste bude Blue Mystic, Leda Uno, Haze Special, AK 47 a samozrejme Mazar.

kcb
pocital jsem 60 dnu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma