Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
minitopic - Belladonna x K2 x Bogglegum a dalsi - Klikni zde pro originální téma
TheHempCultivator
Jen par foteček z toho co mi vyrostlo pod 2 silnejma úsporkama (nic extra) a jednou menší v bejvalý matkárně, jelikož nemám peníze a už ani matkárnu a ani čas věnovat hodně měsíců selekci (jedu pryč) a vybírání matek a modelů tak jsem se rozhodl zase se pustit do pěstování z různejch semínek co jsem "vyrobil" dřív.. ve stádiu květu jsem nainstaloval pletivo abych si pomohl s rozmístěnim větviček a ve finále jsem ho kvůli zvýšení intenzity světla zase oddělal a dopejkal je prostříhaný a probraný.. .

1/Belladonna x K2 x Bogglegum # 1
2/Belladonna x K2 x Bogglegum # 2
3/Blueberry X Northern lights x Shiva x Belladonna
4/Chronic x K2

Naštěstí jsem tam měl jen dva samce, pak pár modelů co nestáli za moc ale zbytek(na fotkách) parádní(protřih posledních větviček dole který nejsou tak podstatný a rostlinky by je jima zbytečně rozptylovaly..).. do růstu hnojeno guanem špetku, substrát : domácí směs, kokos, perlit, keramzit, humus, nějakej recyklovanej substrát co se pár let odležel ve starý vaně ve který se odležeo už hodně věcí.. na květ alga bloom a po celou dobu phyt-amin.. tohle jsou záběry z 52. dne květu, něco už jsem sklidil ale pár jich ještě znova obrůstá novejma květama takže to ještě nechám.. a zdokumentuju
TheHempCultivator
61. den květu a sklizeň posledních dvou.. na týhle rostlince vprostřed bylo zajímavý, že na některejch patrech jí z internodia (místo mezi patrama odkud rostou listy) vyráželi kromě obvyklejch dvou listů a z nich dvou větviček listy 3.. což se jen tak nevidí.. bohužel to neuvidíte ani vy protože jsem to nevyfotil a už se sušej.. ty palice vypadaj jako ne ještě uplně zralý, ale vlastně jak odspodu rostli a dozrávali tak pak se párkrát ještě přelila vlna obrůstu novejma kvítkama na vrchu, který jsou pochopitelně dost nový a ne ještě tak uplně zralý, ale radši spíš sklízim trochu dřív aby to bylo energičtější (zralost zkoumám soustavou lup, pozoruju zabarvení trichomů..)
TheHempCultivator
Par paliček modelu "Sugar hill" .. ta prostřední byla sklizená o tejden dřív a byla sušená hooodně pomalu a tak pomalinku získávala dobrou strukturu pro kouření..
durexman
parada pekny pod takovym plaminkem k+ ... Je to asi kotel ridky co?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma