Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
První Český Realcannabis Cup 2010 - Klikni zde pro originální téma
Hrnek
ahoj zdravim lidičky včera sem se zučastnil 1 narozenin novin Soft Secrets a jako mužu říct že hodně vydařená akcička a ke příležitosti narozenin Softiku se konal PRVNÍ ČESKÝ REALCANNABIS CUP 2010 .soutěžilo se ve dvouch kategoriji indoor/outdoor a jako mužu říct že pokochání to bylo jak pro oko tak i pro plíce :-) prostě klobouk dolů pěstitelum.v outdooru soutěžilo myslim 10 modilku a v IN tak 12(nebula,white widow,senzi star pak myslim nejakj afghan atd ). po ochutní asi 5 vzorků outu sem přestal i tak trochu vnímat a to nás ještě čekala ochutnávka v IN kategorii.a to byl teprv nášup ,ale tim nechci říct že se jako outik nepoved.jinak jestli stese někdo zučastnil tak pište své zážitky protože to bylo opravdu nářez. ...jinak jestě jednou poklona Soft Secretsu za vydařenou a včesku nevídanou akcičku..

Edit:více info z narozenin Soft Secretsu První Český Realcannabis Cupu 2010 v únorovim vidání časopisu Soft Secretsu.
Apartman
Jo, a gde se to prosím tě konalo?-pokud to tedy neni tajný...:)
Hrnek
Ahoj konalo seto na pozvání....v Praze cca tak 50m od ROXY :-)
St3wk0
Skvelé to by som chcel zažiť. Tu na Slovensku by musela nastať 3. svetová aby sa niečo také zorganizovalo. No ale možno sa o chvíľu dočkáme však už máme aj prvého teroristu :D
Stoned_r41d3r
Tak tyvole, cannabis cupy na pozvani jsou bezna brutalni realita kazdy stredne velky obce, nebo mestecka.

Uz jsem si myslel, ze konecne nekdo nekam pozval TV Nova :)
Hrnek
Stoned_r41d3r:cau kamo tak to určitě máš pravdu ale tadyto bych řek že bylo bezkonkurenční stim žeto bylo hodně meziměstký a i mezizahraniční :-)
janulkap
a kde sa da do buduceho roka zohnat taka pozvanka?
Hned si rezervujem aspon 5 kusov :-DD
Ono
Mňa by hlavne zaujímalo, ako dopadli tie jednotlivé modely.:leaf: V našej archaickej spoločnosti nahlodanej ultramodernými prvkami by takéto stretnutie nehrozilo.:rolleyes:

Hrnek, môžeš sem potom doplniť informácie o "umiestnení" modelov?
speedyam
Jediný český cannabiscup byl v REFLEXU.
Hrnek
Ono:prosimte outdoor nevim ale v indooru myslim White widow a hodne dobre natomk byla i Nebola ale vis jak po ochutnavce asi tak 15 jointu mi to fakt vypadlo z hlavi :-)a nechci šířit mylný info.

speedyam:ano je ale tam se posilaj jenom fotky nemuzes ochutnat,přvonět nic tadyto bylo 1.real cannacup ..v unoru si skoc pro soft secrets nekam do Gshopu ,ale jinak v reflex taky sleduju.

janulkap:hele do budoucna nevim ja sem sel na pozvání od známího co provozuje jeden malej growshop..ale příští rok chci určitě soutěžit uvidíme co bude zarok..
@jdam
peeccckkyyyy......taky jsem o takovejch akcich slysel a jednou chci taky reprezentovat svoje čoudy:Dto musi bejt parada s lidma ktery vedej ktera byje pozusovat..:)
Ono
Takú atmosféru by som chcel zažiť.:) Samozrejme, pripravil by som nejakú špecialitu. Niečo na smer C99 alebo nejakú ťažkú indicu - Herijuana alebo tak.:) Alebo taká Black Widow od Mr. Nice Seedbanky....
speedyam
tohle by měl být plakát a pozvánka té akce co mi přišel na mail ..... od Growshopu a ta akce byla veřejná tam mohl dojít kdokoliv včetně policie .... soutěž o nejkrásnější vypěstovanou a vyfotografovanou rostlinu konopí setého (Cannabis sativa) .... byly to fotky .... dal sis do papírku papírek?



Reflex Cannabis Cup & 1.Narozeniny Soft Secrets,
která se uskuteční ve čtvrtek 21.1.2010 v prostorách Roxy a NODu - Dlouhá 33, Praha 1.



Od podzimu 2004 pořádá společenský týdeník Reflex unikátní fotografickou soutěž, která nemá obdobu v celém regionu střední a východní Evropy. Je to Reflex Cannabis Cup, soutěž o nejkrásnější vypěstovanou a vyfotografovanou rostlinu konopí setého (Cannabis sativa). V roce 2009 se konal již šestý ročník Cannabis Cupu, v němž se již tradičně soutěžilo ve čtyřech kategoriích. V prvních dvou - indoor a outdoor - rozhoduje kvalita na fotografii zachycené rostliny, její statnost, tvarování a kvalita paliček. V kategoriích ikebana - aranže suchého konopí - a krásno - libovolná estetická fotografie s motivem konopí - naopak rozhoduje kvalita fotografie, ne rostliny.

Šestý ročník soutěže měl uzávěrku 31.12.2009, vítězné fotografie budou vyhlášeny ve čtvrtek 21.1. 2010 v prostorách klubu Roxy v rámci akce Reflex Cannabis Cup (ve stejný den vyjde i Reflex, kde budou zmíněné fotografie otištěny). Ve stejný den odpoledne od 15.00 pak proběhne v prostorách galerie N.O.D. nad klubem Roxy doprovodná akce - tzv. Afternoon Cannabis workshop, kde budete mít možnost prohlédnout si nebo zakoupit celou řadu konopných produktů od společností Growshop, Bayer&Romsy (konopnamast.cz), Konopa a dalších. Od 18.00 zde proběhne také velmi zajímavá přednáška a promítání filmu o léčení konopným výtažkem, o kterém promluví jeho objevitel kanaďan Rick Simpson, který také zodpoví vaše dotazy.

No a jelikož taková událost se musí pořádně oslavit, přichystali jsme pro vás na večer do Roxy kvalitní hudebně vizuální program. Čeká vás jedinečná show Afro-Nomad Sound, kterou předvede senegalský DJ Bourama, domácí taneční scénu pak zastoupí následující DJ borci: Tráva, Liquid A, Manio, Petr K a Tchunhas. O váš vizuální prožitek z této jedinečné akce se postará VJ Nomm, který vám předvede všechny soutěžící fotografie v tom nejlepším světle, a nebude chybět ani pohodová Party in house rolling area. Přijďte s námi oslavit vítěze šestého ročníku soutěže Reflex Cannabis Cup, pro tento večer bude VSTUP DOBROVOLNÝ, jehož výtěžek věnujeme Detlefovi, snowboarďákovi, který je po nešťastné nehodě upoután na invalidní vozík. Zaplatit můžete tedy kolik chcete. Už se na vás těšíme!
Stoned_r41d3r
Juj, cenzuruje se tu vsechno co se tyka Reflexu a tamnich cannaktivit, nebo uz ne ? :D
carlos
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Juj, cenzuruje se tu vsechno co se tyka Reflexu a tamnich cannaktivit, nebo uz ne ? :D

Dyk to dělá Jirka naposledy, tak mu přej tu radost :D
Hrnek
speedyam:no jasně tohle byla veřejná akce ale ja sem byl cca o 5Om dál :-) a věř mi že ses tam dostal jen na pozvánku ....a stálo to zato
DEVIATIO
hele,nevidim do toho ale jakoze k nadpisu prvni cesky a dokonce "real" cannabis cup,mno tak to je pekne k smichu,ci snad placi?zapremyslel bych o smazani nebo alepson zmenu nadpisu tohoto threadu.srdcare to muze ranit ci dokonce popudit .-p

nebudu se pozastavovat nad kvalitou clanku v soft secret.myslim ze at uz ekologickeho nebo neekologickeho papiru je to stejnak placani,posledni cislo jsem necetl ale oba bydlove ho prolistovali za zhruba 15 vterin a odhodili pod cajovou konev jako podlozku.

umim si ostatne obsah predstavit asi takt:

wow ,kup tohle bezva kul growersky hnojivo z hollandu,budes mit palice jak krava , bude z tebe boss street king in da zitty . pak jeste tyhle mastny fakt kur*a ze dobry doplnky si hlavne porid , taky ty kilowattovy lamoy at to roste jak nam tu na fotkach . bych blil zkratka.

myslim ze na prvni "real" ceskej cannabis cup si jeste pockame.-) ikdyz ted uz by to asi slo v ramci zakona jakz takz poradat.

takze peace
a zadny spatny karmy decka :-D

Devi.
crackonos
Je to strašně krásný a dojemný, že se konal první českej real CC, ale k čemu to komu je dobrý, když se tam dostaneš jen na pozvání dobrýho kamaráda a nikdo jinej o tom neví? Nevidím rozdíl od místních akcí, kdy se sejde pár desítek kámošů a každej se pochlubí co komu letošek dal. Jen s tím rozdílem, že se to nekoná 50m od Roxy, ale v místní sokolovně za litr na dva dny a nepořádá to žádnej časopis, ale někdo z přátel.
Chápu tvoje nadšení, že ses zbořil jednou zadarmiko z něčeho kvalitního, ale jinak je to pro mě asi tak všechno.
Hrnek
DEVIATIO:jestli to někoho popudilo nebo snad dokonce ranilo tak to sorry ,jinak příště kup spolubydlum bravíčko třeba tam najdou víc zajímavejch článků než je v Softiku a neskončí jako podložka pod čaj, neřikam že tam neni nějaká reklama jak ty řikáš wow super věcí ,ale tak přehnaný to zas neni ...nejdřív čti pak neco piš ..jinak nic ve zlim ..

crackonos:prosimte asi sem to špatně publikoval ,jako nic proti vašim akcim v sokolovně určitě je to parada,skvělá atmosféra a oto mi šlo .. ne o nějakej zadarmo skuř .super lidi zabava to je to proč se toho zučastníme. a máš pravdu je to jedno jestli jeto v praze nebo někde ve vidlákově ale holt sem se tý akce zůčastnill a chtěl sem se o to podělit .ale tet kokam že to asi byla chyba co tady takhle čtu .
hele nejsou ty cannabiscupy takový jakože si zkouřenej ze všeho a těžko říct z čeho víc? :D muhehe to je pak zbytečný ne?

dělám si trochu prdel ale prakticky to tak je , ne
Hrnek
RespectF:no hele máš tak trošku pravdu ,ale hodnotí se i vzhled a chuť ,vůně a tak .. :)
no samozřejmě...takže to teoreticky může vyhrát příšerně dobrá, vonavá, tvrdá ale nezhulovací palička , což :)
Hrnek
RespectFlowers: :) teoreticky jo :)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od carlos
Máme tu 1. Máj, svátek práce a čas sázení nadešel - pokud se tedy nacházíte v Čechách. Je na čase vám oznámit, že na podzim se bude konat Grower Cannabis Cup 2001... a vy se můžete zůčastnit! Co musíte udělat? Zasadit dobrý modýlek a kompletně kultivaci zdokumentovat...

Systém hodnocení ještě dořešíme, každopádně budou dvě kategorie: Indoor a Outdoor. Každý kdo vstoupí se svým modelem, bude moci soudcovat za podmínky, že nebude hodnotit vlastní model. K účasti v kontestu vyzveme všechny, co budou mít v fórech (nejlépe v Galerii) příspěvek s popisem kultivace svého modelu - hned jak budeme vědět přesné datum konání Cupu...

Pokud tedy ještě nemáte zasazeno, do toho! Na podzim se setkáme...



...no kdyz koukam na ty vase registrace , tak se nedivim ze mate vsichni prvni ....tohle je prispevek z 01-05-2001 a myslim ze to skoncilo prvnim srazem Groweru na Džbáně :sun:
janulkap
V ramci novej legislativy u vas v CR sa uz moze aspon pomyslat na nieco take ako Cannabis Cup, nie ako u nas... Ak sa taketo nieco bude v buducnosti v Prahe diat ako tvrdi pan Teo, urcite sa stavim.
Len aby to bolo vo vacsom a mali sme sancu sa tam dostat aj my ostatni, nie len mala hrstka ludi.
Straaaaasne rad by som nieco taketo vyskusal, musi to byt "masaker".....
citace:
Původní příspěvek od Hrnek
speedyam:no jasně tohle byla veřejná akce ale ja sem byl cca o 5Om dál :-) a věř mi že ses tam dostal jen na pozvánku ....a stálo to zato


hmmm to je zajímavy že sem dostal pozvánku mailem, jen kvůli tomu že sem by zakazníkem jednoho nejmenovaného growshopu.

Tak teda nevim jakou pozvánku si myslel ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma