Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tomu říkám pech!! - Klikni zde pro originální téma
tahua
Viděli jste včera reportáž na TV Hynova - Překvapivé zatčení?? Chudáci pěstitelé zavolaly na svou ochranu polici a jak dopadly!!
To je vyložená nespravedlnost :D...ale že toho měli co :)
http://www.nova.cz/tvarchiv/
cip
Tak jsem se na to podival (reportaz ma nazev "prekvapive zatceni") a opravdu to stoji za to. Ta obvinena je nejaka popletena. Kdyz mi jde nekdo v noci sklidit urodu, tak na nej vezmu brokovnici (pokud ji vlastnim) a urcite nezavolam policajtum aby chranili moje kytky pred zlodeji. Bud je tak naivni a opravdu veri tomu, ze pestovat petset kytek (a zadne technike konopi to nebylo) je legalni, nebo je uplne vygumovana. Kazdopadne ji lituji. Lituji i pany policisty, kteri museli prijet s avii aby to vse nalozily. Snad si aspon kilko ulejou aby jim dny na stanici lepe ubihali. Preji jim aby to byl hodne dobrej model. "Tak si dejte i za nas" kluci Zeleni. :-)
oton
ta baba musela bejt dýlerka jako svině, když měla doma partu sušenýho a ještě 500 kytek na zahradě, a ještě musela nejt asi hodně blbá, když na sebe zavolá fízli a ještě tvrdí, že si myslela že to neni trestný :D :D :D
Era
Hele, a největší prdel bude, jestli ti, co ji přepadli neexistujou. Třeba měla baba haluz :D
boylucky
Hej tak to je hustý. Ta ženská musela fakt bejt totálně zhulená když zavolala poldy na tu zahradu. Dávám ti za pravdu Era. Musela mít fakt úplně brutální haluz když vyděla borce s kuklama a dinamitem. To je přece taková blbost. Proč by si brali výbušniny??? Leda tak aby se jím to líp sklízelo když tam toho měla tolik. Je to nějaký divný. No ale vzorky měla asi dobrý když se z toho takhle vysmažila? Opravdu by mě zajímalo jak to ve skutečnosti bylo. No a to se divím že ju nikdo neprásk. 500 kytek je opravdu docela síla. No a 5 kilo sušenýho matroše se taky nevidí každej den...... No ale každopádně je to škoda že to skončí někde na policejním ohýnku. Bude to ale určitě krásně vonět na tý fízlárně kde to budou pálit. Moc rád bych to viděl jak se tam z toho všichni pěkně sjedou...... Ti se budou řehtat ještě týden potom.........

Přeju krásný den......... :o)
čaba
No taky jsem to viděl a nevím jak to doopravdy bylo,ale treba šlo o konkurenční boj(proč by někdo pěstoval tolik ganji),>tagže hodně ganji=hodně práce=hodně peněz,,žádná ganja=hodně práce=žádné peníze,,ganju ukradnou dýleři(el.paralizéry,bejsbolky a buhví co ještě měli a navíc kradli v tuto dobu což zaručeně museli být kytky většinou zralé)=budou mít hodně peněz...Tak si řekla"to ne, když nic tak nic"a volala...Prostě třeba nechtěla ať s tím obchoduje někdo jiný a nebo ji šlo skutečně o život(za naklaďák ganji,kdo ví co je kdo schopen udělat)Ale třeba to je všechno jinak a to se určitě dovíme nebo nedovíme .Je to tak.Stalo se a nikdo to nevrátí.Ale nevěřím,že by se někdo půl roku staral o kytky a pak na sebe jen tak zavolá policajty...to je prostě blbost.Neco v tom určitě bylo.Ať ji ten soud dopadne co nejlíp!!!
Yasmeene
No trochu jsem po tom pátrala a zjistila jsem, že ta ženská společně se svými syny to nepěstovala pro prodeja že skoro každý v tý vesnici o tom, že pěstuje věděl, něco jako film Bílá vdova asi....
tovarisc
Bílá vdova, to byl pohodovej film jak se tam všichni zhulili na konec, to byl masakr..

Ale ať si říká kdo chce co chce ta baba to určitě měla na prodej. Sama by to určitě nezhulila těch mrtě jutovejch pytlů, je to její věc.
Ale nezdá se vám lidi že teď k podzimu se v TV (zvlášť na H@vně) objevujou rádoby vyvážený reportáže o špinavých feťácích kteří pěstují smrtelně nebezpečnou drogu - marihuanu.
Fakt mě ta nova sere............


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma