DaviTekk |
a ted ty makra,některý se mi moc nepovedly |
|
|
Banány |
Jedu taky NL, musim říct že máš pěkný paličky ale mohl bys k fotám psát kolikátej den jsou na 12/12? Jinač koukám že boj s "reznutím" těch listů si ještě nevyhrál, nevíš co to dělá? |
|
|
DaviTekk |
Díky,at se ti daří,líp než mě,dneska jsou 45. den na květu,takže zatim nic moc,a ten boj sem nyvhrál,týpci tady říkali vápník,tak ho dodávam ale je to lepší než předtim,to byla katostrofa |
|
|
DaviTekk |
tak sem tu s novejma fotečkama kyti sou 49.den na květu
Jinak stále hnojím Bio-bloom 4ml/litr a fish mix to samé,o víkednu udělam víc foteček,kyti vyndam ze skříne trošku prostříham atd...tak se zatim mejte Zdárek:afro: |
|
|
DaviTekk |
a nějaký makra... |
|
|
BloodyBeer |
zdravim
Mohl bys to fotit jako celek ... ne jen stred pestirny a paldy (to tu ma skoro kazdy :-D)
dik |
|
|
DaviTekk |
To bude až v další várce a fotek,jinak na druý straně pěstírny je druhá kytka ta moc nejede nejde na ni světlo... |
|
|
DaviTekk |
Zdravim vás,po delší době a jsem s novou várkou fotek,kytičky se blížej ke konci,po 68 dnech na květu,taky čekám radu kdy mam sklidit,já bych jim ještě chvili dal |
|
|
DaviTekk |
a nějaká makra,některý paličky vypadaj už na sklizen a některý bych chtěly ještě sluníčko |
|
|
DaviTekk |
a ještě 68.den květu |
|
|
Banány |
Máš nějaká macro palic? Možná se pletu ale nevidim tam žádou pryskyřici :/ |
|
|
DaviTekk |
pryskyřice tam je hodně ale na fotkách to není vůbec vidět,taky nemam nějakej spešl foták;)ale zajímá mě kdy sklidit;) |
|
|
BloodyBeer |
a mohl bys je prosim te vyfotit jako celek plus k tomu neco dat at je meritko jak jsou holky velike :-)
dik |
|
|
|