Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Posílání řízků poštou - Klikni zde pro originální téma
YAHMAN
Nedavno jsem na Overgrow narazil na zajimavou vec. Je tam popsano jak zabalit rizky pro posilani postou. Zkusil jsem, a funguje to. Rizky jsem rozbalil po 4 dnech (vydrzeli by asi vic). Byly sice povadle, ale po 24 hodinach se vzpamatovaly a po 9 dnech se ukazaly korinky.

Postup:

O neco delsi rizky sem dal na 1 hodinu do roztoku Stimulaxu a vody. Pak jsem v tom nechal nasat toaletni papir a asi 2 cm jsem je tim vsechny omotal (docela fest). Pak jen zabespecit pred mechanickym poskozenim (urizla plastovka). Konec s toaletakem zamotat do suchych novin a to cele takovou tou lesklou (hnedou) paskou. Pak jsem to zabalil do novin a hodil do krabice.

Pro lepsi predstavu original:
http://www.overgrow.com/faq/browse.php?qa=1218
tahua
No vida že to jde a bez poškození. Celkem bych řekl že je to zabezpečí tak na 5 dnů a jak Yahman píše tak by možná vydržely i víc.Tomu se říká užitečná rada.
Thanks YAHMAN.
pildo
je tu jeden podobny thread ale nedozvedel som sa nic nove. chcel by som vedeit ci posielate kloniky postou, ako to najlepsie poslat aby sa minimalizovalo riziko odhalenia a zaroven znicenia mladych rastliniek.
posielate zakorenene alebo hned po narezani?

dik za odpovede
onrejblesk
hmm tak to je docela drsny no takovejch rizkou ja myslel ze to bejva jenom kus stonkuse 2-5 listkama a takovejc tech hm jste by slo udelat vis jak je aranzovaci hmota tak tu nasaknou tim roztokem nebo vodou a vydrzeli by vic tak to jo no


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma