Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nelítostní predátoři!!!! Domaci zviře!!!! - Klikni zde pro originální téma
Lenny
Cus groweři potřeboval bych pomoct mam doma kočku a ta mi okusuje kyti a to me sere a zabit ji nemuzu!!!..
Poradte mi co mam delat aby mi nevokusovala JACKA HERRERA A MAZAR!! Napiste mi nejake vase zkusenosti
treba nejaky postryky nebo tak... Diky LENNY
kralicek
Kocky(myslis ctyr nohe),radi neco okusuji nebo drapou(ta moje postel), rada : zajdi do kvetinarstvi a kup nejekou kytku(nevim jak se jmenuje ta co mam) ale kdyz reknes prodavacce naco to mas tak ona ti poradi ta pro moji cicu stala oklo 50 nenarocna,zalis jednou za tydena pohoda A HLAVNE ji tvori jen listy takovy dlouhy ohebny(vypada jak neposekana trava-normalni) to asi cicu provokuje a neda ji to a cacne to kousat!!!
Mr.Proper
Každá kočka si čas od času potřebuje vyčistit vnitřnosti. Používá na to trávu (obyčejnou) tím že jí sežvejká, promele v žaludku a následně vrhne. Vypadá to, že se jí nedostává trávy a proto ti okusuje tu tvou.
Natrhej venku obyč trávu (ne moc ostrou), dej do skleničky s vodou aby vydržela a nabídni kočce. A uvidíš, jak se na ni vrhne.
IceTea
šanta je kytka, která rostla původně v itálii, u nás zdomácněla jako plevel. Obsahuje nějaký tropinový alkaloidy a jiný záživný substance po kterejch kočky jdou jak neřádi po pistáciový. I lidi se prej po ní lehce sesmaží. Zkus ji nalákat na tuhle substituci, třeba dá pokoj.
Daniel
...a kdyby náhodou ty náhrady nepomohly, tak postříkej spodní listy citronovou šťávou - samozřejmě jenom lehce - kočky nenávidí vůni citrusů a kytce se pravděpodobně bude vyhýbat.

Dan
Jonatan
hehe ja s kockama bojuju us tri roky
ta nase priserka ma este zvyk vyhrabat hlinu a vysrat se doni :)))

jediny co mi opravdu na 100% pomohlo bylo ze sem postavil tak kvatlitni zabrany ze je kocka neprekona ale vona si stejne vyciha na chvily kdy na to zapomenes a neco okouse to je holt dan za pritomnost kocky :))))


lubomier
macka sa da este krasne namotat na: KOZLIK LEKARSKY su to kvapky ktore kupis v lekarni.... ked to na nieco pokvapkas (ja mam take specialne skrabadlo pre macky) tak sa idu za tym potrhat.. zrejme by potom mohli dat pokoj kwetinqam... ;-)

Jonatane ty si ten z irc? ;-)

a tje kocicije howna co zahrabe, nie su dobree hnojiwo rowno?? ;-)))))
ErebosNox
Ta Valeriana lekarska (kozlik lekarsky, valeriana officinalis) naozaj funguje. Postriekajte nou nieco na opacnom mieste v dome ale aj na opacnom mieste v ramci miestnosti, kde pestujete. Macka by mala oblubovat skor to miesto, ako vas zahoncek. Je vhodne tam spravit pre nu aj nejake skrabadlo a lebo hracku. Mimo ineho sa da pouzit ta Valeriana aj inak: Bud v pripade nespavosti si mozete trosku slahnut (bud urobde cajik alebo kupte kvapky v lekarni) a noc bude mat naozaj blahodarne ucinky. Alebo Sa mozete zabavit aj inak. Do pollitra vody dajte 4 az 5 nasobnu davku, ako sa doporucuje (myslim, ze je to okolo 20 - 25g) a nechajte vyvarit vodu. Pockajte, az sa na dne vytvori taky tmavohnedocierny neidentifikovatelny maglajz., Pre jeho odpornu chut ho strcte do jednej zo zelatinovych kapsli a zapite podvecer kuskom vody. Je to taky maly nocny nenasilny tripik. A ak to spravite fuckt silne, tak by vas to mohlo poozit aj normalne cez den.
lordWilliam
Naše kočka se nejlíp dá nalákat na papyrus (ten rákos z egypta ;-°). Ten spásá vyslověně ve velkým. Nejlepší je asi kytku dát do skříně a zavřít, nebo jinak oplotit. S postřikama nevím, naše kočka je většinou s úspěchem ignorovala. Ale asi by na ní fungoval třeba Aversol (takovej bílej sajrajt co smrdí, odporně chutá a obsahuje repelenty na zvěř. Používá se to v lese na stromky aby je srnčí neokusovala)
hulani
Já osobně bych dal kočce mlíčko a vyděl bys ten hukot a myslím si že potom by si asi dlouho nežvejkla.
De la Vastierre
Nejlepší by bylo milou kočku čapnout za krčisko, párkrát s ňou třísknout o betónek, pak ju přivázat do skříně 3 centimetry pod výbojku, rožnout, nechat ju tam přes noc , pak jí dat pokrmit třeba nějaké báječné hnojivo, narvat jí čumák do větráčku, zmlátit ju roztřepeným stonkem rostliny a docela bych se divil, kdyby se ta mrcha k těm kytkám ještě přiblížila... Popřípadě ju vykastrovat elektrickým proudem.
Maestro
De la Vastierre: To si udělal svoji číče :eek: ? Aby se ti nepomstila
:frog:
hulani
Tak to jsou brutality do toho bych nešel,ale z tím mlíkem to je vyzkoušený ta kočka potom neví jestli má sedět nebo ležet a když už si sedne a čumí na vás,tak čumí jako sova a přesně i tak kejvá hlavou a kam se sere slalom na sjetou kočku .To vám je prča vřele doporučuji vyzkoušet a hlavně se moc nezhulte,nebo se budete řechtat ještě 14 dní.he he he.
De la Vastierre
Maestro: Neboj, nepomstí, už je oběšená na autobusové zastávce. Pro výstrahu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma