Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Filtr z amerických lednic - Klikni zde pro originální téma
Zdravim,
napadla me takova vec, mam doma americkou lednici s vodnim filtrem na klasickou kohoutkovou vodu s pH zhruba 7,5 EC nevim.
Co vlastne filtr s tou vodou dela? Meni se hodnoty pH a EC? Jestli ano, tak jestli je takto filtrovana voda vhodnejsi nez klasicka na zalevani rostlin nebo to vyjde na stejno s odstatou vodou? Ona by stejne musela byt odstata, protoze je dost studena, ale jestli ma cenu pouzivat filtrovanou vodu, kdyz ten filtr ma taky jen omezenou zivotnost a stoji skoro 2000 nebo pouzivat klasickou odstatou vodu s upravenym pH?

dekuji za odpoved
rastajohn
zdar. No tak zaprve bych prozkoumal vnitrnosti toho filtru a popripade zmeril pH a EC vytoku... Je potreba vedet na jakym principu funguje.

No a co se tyce EC vody, tak je lepsi mit vodu s nizsim EC. Ja osobne pouzivam normalni vodu z kohoutku ktera ma EC cca 0,6.
Lidi co maji osmozu rikaji, ze voda s EC kolem 0,01 mS neni moc dobra, pac to v ni zloutne a kdesicosi. Takze michaji vodu z osmozy s vodou z kohoutku, to je asi kompromis.

Mohl by se vyjadrit nekdo kdo ma zkusenosti s osmozou a nejakym hydrem.
no ja prave nemam EC metr a pH merim jen roztokem, takze nic presnyho, proto se ptam, jesti s tim nema nekdo zkusenosti, ale pokud ma voda z kohoutku EC 0,6 tak je to zbytecny to jet jeste pres filtr...a pH si myslim, ze to nemeni, takze to nema nejspis smysl...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma