Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
jak se zije a huli v australii - Klikni zde pro originální téma
Maggie
Ahoj vsichni, tak se po delsi dobe opet zjevuji na tomto webiku :-) V Australii jsem dnes presne tyden a muzu vam rict, ze skutecnot jaksi predcila me ocekavani. Kamaradi me varovali, ze se tu jaksi huli a fest, ale to jsem netusila,ze pouhy DRUHY den po priletu budu zhulena jak klokan po super mistnim modelu. Jsou tu strasne fajn lidi a ja mela stesti jednak na bytnou a jednak na jeji dceru - Vanessu - ktera je v mem veku a se kterou si rozumime. Takze sice jeste nemam praci a ve skole jsem taky jeste nebyla (zacina mi zitra - v pondeli), ale uz jsem se si stihla nekolikrat pocadit a jednou se kapanek priopit po mistnimpivku, ktere je dost dobre.
Dokonce jsem tu objevila internetovou kavarnu, kde je za tri dolary neomezeny pristup k netu,takze az se sem zase priste dostanu,podam vam zprtavu. Mejte se vsici fajn.
n.i.t.r.a.m
Nazdarek do Klokánkova
A jaképak je to tam s pěstěním ??
V seedbankách mě yaujal jeden z australských modelů zvaný Elephant Killer.
Tak jestli ho otestuješ, dej vědět.
Jinak hodně štěstí za mořem :sun:
Dlabi
Jo mas recht kamarad je v sydney uz druym rokem sedelki s me spolu v lavici na stredni:) a rikal ze skourenej je tam kazdej den bydli totiz v byte s 5 brazilcema (ti tam taky studujou) a cadijouu taky fest:)
jestli by si chtela kontakt tak ti ho na nej mohu napsat tak se mej a bacha na zraloky prej je jich tam dost
boylucky
Já myslím že se hulí všude. No je samozřejmě možný že v Austrálii možná víc než tady ale stejně vždycky záleží na lidech. Můžeš narazit na člověka kterej by nikdy nevzal jointa do ruky natož by ho vyhulil a nebo narazíte na člověka kterej pěstuje a hulí a prostě je v pohodě a tak. No ale každopádně zdravím do Austrálie a přeji krásný den nebo noc nebo co tam zrvona je. No a pozdravuj klokany.
dalajlama
..záleží na lidech... ale vemte si, že jste místní domorodci a potkáte maggie ve svý plný kráse - no nesmotli byste brčko?-!! takže se hulí víc.. aje to!
Maggie: měj se a směj se a ať se daří :smoker:
PS: a kdyby si viděla tasmánskýho ďáblíka, tak ho zhul - uvidíš :D . . . :bounce:
Piskot
Jeee Maggie ty uz si tam?Super!Preju hodne stesti a fajn lidi kolem.Ale jak uz hulis tak to je good.Ja cekal,ze cesta k prvnimu zahuleni bude tezsi :D
Drz se!
Maggie
Hoj vsichni, diky za povzbudiva slova. Uz jsem tady pres tyden a zatim se mi tu libi (teda az na to, ze se mi styska po drahouskovi:-( Lidicky jsou tady fakt tak super, ze na ne porad musim pet chvalu! Navic jsem dneska v hodine zavedla tema "marihuana a pristup k ni" a vesmes se vsichni shodli na tom, ze je tu huleni vlastne legalni (ne jako nekde v CR, ze?).
Dalajlamo: jaks to myslel s tou Maggii v plne krase? :-)) Pravda je, ze je chudaky obluzuju svoji anglictinou, povedlo se mi nekolik neskutecnych perel (napr jsem chtela rict, ze mam maleho sedeho psika jmenem Dik a vypadlo ze me " I have a little green dick..", cimz jsem si ziskala nesmirnou popularitu :) Skola je fajn, mam tu spoluzaky cechama a slovakama pocinaje a japoncema a korejcema konce a je obcas takova prca, az to hezky neni. Akorat je tu porad kosa (bodejt by ne, kdyz tu ted zaclo jaro), dneska jsem si dokonce musela koupit svetr!
Pristup na net uz mam zadarmo ze skoly, takze budu psat castejc. Pekne se tam doma mejte a nevyhulte mi vsechno, nebot ja se vratim..... a pak zacadime. Bye
Maggie
Hoj hoj, tak zase trosku do mlejna... Snad se mi povedlo sehnat si naprosto uzasnej bytecek - pisu snad, protoze je volnej uz od 15.9. a ja jsem chtela az od 1.10., tak jsem nabidla kompromis 22.9. a jestli na to druha strana pristoupi, tak to bude super. To budou kalby... Je to pet minut od skoly a s vyhledem na pristav a mooore.
Dneska jsem pozvana do hospody jednim skorokrajanem (ze slovenska:-) a zitra na kalbu k japonske sekci, takze jsem zvedava, jak moc odlisne to bude.
Jinak v TV tu porad bezi porady o WTC a tom, co se stalo pred rokem a jediny stesti je, ze odletam az za pul roku, jinak bych teda fakt do boeingu nevlezla.
nove hulici zazitky nemam, lec jiste nejake brzy ziskam. Mejte se o vikendu krasne. Bye
dalajlama
tvojí krásou ve své plnnosti jejího působení jsem nenarážel na znalost jazyka, neb to nevím, ale na krásu tvojí osůbky - mno... sice je fakt, že jsem tě nikdy neviděl :D ale dá se tím pídem aplikovat minimálně závěr vycházející z názoru, že každý člověk je ve své podstatě nejen jedinečný, ale i krásný - no a u tebe mám o tom doměnku tak nějak domělou více.. :smoker:

PS: jestli jsi tedy zlá, egoistická, nesnášenlivá, rasistická a já nevím co všechno špatnýho, tak mi please řekni že jsem se krutě mýlil - ale vzhledem k tomu, co jsi kdy kde napsala za nějaký příspěvek etc. etc. .. taxi myslím, že se nemýlím...

PPS: ať se ti moc moc daří ;)

papa klokanico :D
Maggie
Heee heee, no teeeda, to je ale romantika...:-)))
gizmo
No jo,
v austálii to musí bejt úplně super. Tam to žije asi ve velkým, co?? Ty farmy tam, to musí bejt úplnej ráj... Taky bych se tam chtěl někdy podívat, ale teď mám ještě 5 let vejšky, takže se tady v česku musím ještě chvilku zdržet. Není to tady ale taky zase až tak špatný... každej si najde svoji optimální cestu :-))) Jinak s tou anglinou si nedělej starosti... když sem byl v sedmý třídě na základce v anglii, taxem z toho byl ze začátku tady celkem zmatenej, protože sme bydleli každej po jednom v rodině a mluvili sme pořád jenom anglicky. Časem sem si ale zvykl a bylo to úplně super.
Tak se měj a užij si to tam!!
Maggie
Diky za povzbudiva slova. Moje anglictina uz se lepsi, dokonce se uz i chytam s gramatikuo, tak to snad nebude tak zle. Jinak jsem vcera hledala praci a jak si tak stojim na krizovatce, tak me najednou prastila pres nos znama vune... :) Takze jsem se rozhledla a primo za mnou sedeli nejaci dva typci v aute, meli ubaleneho big speka a vypadalo to, ze se dobre bavej. Joo, umej si tu uzivat:) Jinak dneska jsem nadhodila tema marihuana ve skole, takze jsem se asi pul hodiny bavili se vsema kolem na hodine o pro a proti a jak to tak vypada, jsou huleni nakloneni vsichni dost priznive. Doslechla jsem se, ze se to tu pestuje ve velkem nekde v busi, proste si pat maniku udela policko a pak se to prodava tem, co si nepestuji. Ja teda zatim nekupovala nic, vzdyckz jsem se k tomu dostala pres zname a jsou to dost husty modely :) Good luck zatim.
Graetar
Maggie, docela ti závidím, ale protože závist je velice ošklivá vlastnost :), tak ti alespoň popřeju krásný pobyt v zemi rudých písků, skotačivých klokanů, a jak vidím, tak i dobrého konopí. Very good luck!

P.S.: Kdybys tam potkala Jolanu z Prahy, tak ji pozdravuj :wink:

dalajlama: Hmmm, džentlas každým coulem... :D
Walhalla2000
Ahoj Maggie!
Jednak diky za sms (vim, uz je to daaavno, ale byl jsem zrovna na dovoleny v Turecku) a jednak blahopreji k tve radosti z poznavani cizi kultury, cizich lidi a defacto vseho ciziho... Ted tu tady tak sedim a docela ti "zavidim". Teda to neni presne slovo, ale tak cumim do monitoru a rikam si, ze bych nejradsi taky vypadnul. A jelikoz pro mne atraktivni jsou jen dve mista na svete a to Brazilie (uz jsem tam nejaky ten rok travil) a Australie (tam mne to zatim jen tahne), ale jak te tak posloucham, tak tam musi byt super... takze treba se tam potkame...

Mej se tam co nejsuprovateji a treba se nekdy aspon virtualne potkame...
Walhalla
Maggie
Ahoj vespolek, tak se zase po delsi dobe dostavam k psani. Mame tu ted smutek za ty zabite na Bali - fura lidi byla z Australie a popravde receno, opet nechapu, proc nekdo zabije dveste lidi jen tak pro nic za nic. Ted uz jenom cekam, az zase nejaky "chytrak" prijde s teorii, ze si za to ti TURISTI MUZOU SAMI!
No, dosti bylo smutne veci a ted k tem veselym - vcera se mi po 14 dnech opet podarilo qalitne zahulit a teda, takovej model jsem snad jeste nikdy nemela. Bylo toho jenom kousicek na okostovani a na kazdeho tak dva prasky a hucela jsem si presto po tom asi ctyri hodiny :)
Vzorek dostala kamoska Nikol v hospode od naprosto ozraleho ozzieho a podle toho, jaky to ma grady, to vystaci asi na hodne dlouho. Objevili jsme tu jungle party, ktere probihaji kazdy ctvrtek, tak mam o zabavu postarano. Jinak uz mi skoncil bezstarostny zivot, pac chodim do prace a se skolou je to celkem zabiracka, ale pak me ceka mesic nic nedelani a cestovani a tim si to vynahradim. Jinak pocasi je tady na zblazneni - tri dny vedro jak v pradelne a tri dny kosa. ani se nedivim tem australanum, ze tolik chlastaji a huleji:)
Mejte se doma fajn, ja se zase ozvu.
Jo, Walhallo, jestli se sem vydas, urcite se ozvi :)
Maggie
Ahoj, tak se zase po delsi dobe hlasim od klokanu. Muzu vam rict, ze mi pomalu zacina ta nase zemicka chybet, i kdyz na nedostatek hulca si tady teda stezovat nemuzu :) Seznamila jsem se totiz s jednim manikem, ktery ma k huleni tak kladny vztah, ze jeho 3+1 byt je jedna mistnost pro nej, druha pro kamose a treti pro kyticky. Aspon v tomhle ohledu si pripadam jako doma. Jinak kolotoc skola-prace-spanek-skola me zacina pomalu zmahat, ale aspon si budu vazit toho posledniho volneho mesice a poradne si ho uziju. Mejte se mi tam doma vsici fajn a napiste mi taky neco :) Packo
lauf
ano, ano dalajlamo?, mas recht..jen se zeptej napr. polanskiho, co si asi tak mysli vo krase mansonove...
dalajlama

...mansonove?

...polanskiho?


:( I don't chňáping... :(
dalajlama
. . . :( . . .
Maggie
A s OZ? :o Hele, hulici, heeeeeeelp, me se silene stejska po domove, co mam delat? Ani hulco nepamaha... :( No prestanu s tim fnukanim. Ted jsem byla nejakou dobu bez prace, takze jsem mela cas na brusleni (uzasnej park sitej na miru inlinum a taky uz jsem si parkrat pekne rozbila drsticku:) a behani (to bude kondice) a poznavani Sydney, ale jak jsem psala, doma je doma. Nicmene jsem si aspon vybrala, kam pujdu kalit po Silvestru, tak snad zavzpominam na dobre casy u nas doma. BTW - nebyl jste nekdo v Bangkoku? Chystam se tam v unoru a nejaka rada by se sikla. Mejte se tam doma moc fajn.
Maggie
OK :) sem s nima - hlavne jak je doma hnusne, pac ja samozrejme ted nesnasim slunicko a teplo a chci sniiiiih. Ba ne, uz se to lepsi, treba to byla jenom takova prechodna depka. Nicmene diky. Packo
Maggie
OK OK, uz se tesim. Tak v sobotu tu byla prutrz mracen a kroupy a ja si naivne myslela, za to uhasi pozary v Blue Mountains...ale neuhasilo. Jinak dobra zprava - za barakem nam v parku postavili letni kino a tak se tam chystam na Pana prstenu a uz si na to motam brcko :)
Jo, docetla jsem se na idnesu, ze nadvladu nad varicema pernikarema prebiraj rusky mafie - no, to bude hukot! Zlata nase trfka :) mejte se fain.


Kvetak
Zdravim k protinozcum, hele na nasi polokouli stojime a mame hlavu vzhuru, jak je to u vas nemate problemy s ulitanim do vesmiru :)? O tom Bangkoku? jen to, ze bych tam raci nehulil, pokud se tam nechces zastavit tak na 20let na studium ve veznici=>pokud te napadne vzít si seminka tak je radši pošli primo z Australie.
Jen sem se chtel zeptat na to co si zde uvadela
"a vesmes se vsichni shodli na tom, ze je tu huleni vlastne legalni"
Takze jestli to dobre chapu nikomu to nevadi (vcetne mistni policie?) a nahore sou spokojeny, ze nemusi menit zakony? Hele maji tam taky nejaky grower stranky?
Doufam, ze budou fotky-vid, ze jo.
Jinak tady sviti slunicko, ale bohuzel neni videt pres jednolite sede mraky-ty tu sou snad od sklizne, zima, ale nemrzne, blizi se vanoce takze je vsude lidi jako sracek.
Graetar
A propos - sluníčko: Maggie, neviděla jsi zatmění?
Maggie
Ahoj, tak bohuzel - zatmeni jsem nevidela - teda videla. No tak jak to bylo - tady v Sydney bylo castecne zatmeni slunce, ale ja tou dobou koukala na jine zatmeni - zaclo tady totiz zase vsude silene horet a ja zrovna tou dobou byla na Bondi beach, kvuli nove praci. Kdyz jsem z te hospody vychazela (delam ted v portugalske restauraci - to je jiny kafe nez u tech turku, co jsem delala pred tim), tak me zarazilo, jakej se tahne oblak koure presne z tech mist co bydlim - ten kour jednak zakryl slunce (zatmeni :) ) a jednak vypadal dost hrozive - skoro jako bych byla bez baraku... "Nastesti" se ukazalo, ze hori kapanek jinde, ale je to sila, vsude je plno koure, nejezdi metro a nejde elektrika, teda cas od casu. Je mi lito jak lidicek, tak zviratek, fakt to musi bejt peklo. Sice se nam kapanek ochladilo (je to stejne jako doma - pres tyden vedro, ale jak padne patek, tak se ochladi a nebo prsi) a tak je jenom kolem petadvaceti stupnu, ale bojim se, ze na ty ohne to vliv mit nebude. Takze me mejte doma krasne a uzivejte si zimy, prej ma snezit....
Graetar
Brrr, tak to je hustý... :(
Jak vidím, tak se příroda letos celosvětově spikla proti MHD, hlavně to vždycky odskáče metro...
CypressPce
Zdravim te a ani nevim jestli ti vubec zavidim (ikdyz do australie jet to je muj sen:) )ale letos v lete sem byl ny 3 mesice v USA (nejaka ta brigadka) a popravde te naprosto chapu stim jak se ti stejska protoze ja mam taky jednoho nadhernyho psika (psici:) ),ktera se ted mimochodem tady prevaluje a zese zebra o jidlo , a moc dobre vim jaky to bylo psycho a to to byly jenom 3 mesice:)
Takze ti drzim palce aby si to tam ve zdravi prezila a neuhorela (pac tam jsou porad nejaky ty sileny pozary)a taky se zasejc nekdy vratila do tydle malinkaty zemicky ,kterou maj (skoro)vsichni radi, a taky ke svymu psikovi Dikovi Tak zatim cuz :)
Maggie
Ahoj, diky moc za povzbudiva slova :) Uz je to s tema ohnema kapanek lepsi, rekla bych, jednak se ochladilo a jednak neni takovej silenej vitr. Metro uz si taky jezdi vsude kde ma, tak je asi vsechno v nejlepsim poradku. Jinak jsem zaukolovala kamose, aby sehnal nejaky to dobry hulco na Vanoce, tak se mam na co tesit. S tou malou palickou, kterou jsem dostala od kamaradky Nicolle jsem tu vydrzela hodne dlouho, tak jsem teda zvedava,jak dlouho budu zhulovat to, co jsem si objednala. No, kazdopadne vam poreferuji. Mejte se fajn a predvanocne.
Maggie
Tak, mili hulici, preji vam z daleka krasne Vanoce (ne ze bych byla zhulena a nevedela, kolikateho je, jen jsem dneska naposledy na mailu, pac nam zacnou od pondelka prazdniny) , hodne pohody, klidu, dobreho jidla a hulca a uzivejte si co to jde. Jak rikala uz moje babicka - vsude dobre, doma nejlip, takze uz se tesim dom, i kdyz hulco je tady neprekonatelny. Jo a vazte si toho, co mate, ja jsem tady v ty dalce dost prehodnotila nektery veci a mam pocit, ze ten pulrok opravdu k necemu bude :) Bye bye
Maggie
Nazdarek, tak se vam zase po delsi dobe hlasim z Oz. Uz se mi to tu dost krati, ve skole koncim koncem ledna a pak budu jeste tyden delat a pak uz se jenom uzivat. Delam ted v Nando's, coz je portugalska kureci restaurace, na ktere by nebylo nic moc zajimaveho...kdyby.... kdyby veskerej management nehulil jak divej a vlastne s nima i vsichni kolegove. Tak takhle bych si nejak predstavovala svoji praci u nas - pohoda, dobry huleni a zadny stresy :)
Navic tam se mnou dela spousta lidicek z celyho sveta - novozelandanka, americanky, holandanka, thajec, brazilec, bangladesan... takze jsem delala malej pruzkum a zjistila jsem, ze se vlastne huli na celym svete! A vsichni si to naramne uzivaj.
Jinak jsem zacla vazne uvazovat, ze bych si prsti rok zaletela na tri mesice na Novej Zeland, pac nam jednak zruslili viza a jednak jsem videla LOTR II, kterej je jak znamo natocenej tam a tu krajinu si proste nemuzu nechat ujit! :) Za mesic a pul uz budu sedet doma u naseho domaciho speka, takze zavitam na grower zactejc. Doufam, ze az se udela hezky, tak se konecne sejdeme treba na MMM :) Mejte se zatim fsici fajn. Bye
dalajlama


TAK TOHLETO:


Navic tam se mnou dela spousta lidicek z celyho sveta - novozelandanka, americanky, holandanka, thajec, brazilec, bangladesan... takze jsem delala malej pruzkum a zjistila jsem, ze se vlastne huli na celym svete! A vsichni si to naramne uzivaj.


MĚ DOSTALO. . .


:D to je prostě rozkošná věta :D

Maggie
Ty to nehul :) :)
Maggie
Tak poslusne hlasim, ze mi dneska skoncila skola a tim padem zacly prazdniny a nehorazny huleni! :) Nejvic me ovsem prekvapila moje ucitelka anglictiny, ktera mi rekla (kdyz jsme mely pravidelny mesicni pohovor o tom, ce se nam ve skole libi a co ne), ze musim urcite zajet na Baron Bay, kde se mi bude libit, pac se tam vsude huli a urady se tam maji ke ganje jako v holandsku:) Takovyhle pedagogy bysme meli mit u nas doma! No, jinak moc nic novyho se neudalo, teda az na to, ze jsem se seznamila s nasema sousedama, se kterejma poradame pravidelny patecnesobotni hulici dejchanky, kde si stale vic overuju, ze zdejsi ganja je fakt jedna z nejlepsich. Za tri tydny frcim domu, takze se zatim mejte fajn, treba se priste ozvu uz od nas. Bye
Maggie
Ahoj, tak teda - o tohle se s vama musim podelit! V sobotu sem ma priletet moje nejlepsi kamoska, jejiz sef je shodou okolnosti australan, kterej pochazi ze Sydney, ale uz dlouho zije v Praze. No a ten jak se dozvedel, ze jeho podrizena leti do jeho domoviny, tak ji (vlastne nam obema, pac pozvani plati i pro me a to me v zivote nevidel) nejen ze nabidnul bydleni u naj na Palm beach, ale navic zacal nenapadne sondovat u kamoscinejch spolupracovniku, jestli ona huli, pac v tom dome bydli jeho mamca, stara to hipiies a tak abysme jako nebyly prekvapeny, az tam prijedeme a tam bude sedet babca s poradnym spekem v hube a smat se na nas od ucha k uchu... :) :) To je jednak klasicka ukazka australsky povahy - jsou tak pratelsti, ze si k sobe nastehuji klido nekoho, koho vubec neznaji a jednak toho, ze hulici jsou proste hulici:) Drzte nam palce, at nam vsechno vyjde a at se hlavne ve zdravi dostaneme dom. Bye
hoveho
ja mam takyto plan az budem dedek.
budem si pestovat vo foliovniku, sediet cely den na zaprazi, kurit z fajky a plut po sliepkach.

mam radost, ze babce sa zije
Graetar
Stejně jsou ti staříci takový tichý vody... :)
Maggie
He he, no to jo, pac se vcera moje kamoska ptala sefa, co ma ta babca rada za kytky (jako treba ruze, ze ano?) :) a on ji odpovedel, ze nejvic ty, co se daji kourit! :) :)
digo
cau vsichni,

ja sem ted taky v australii, tak musim zamachrovat. sice jenom na letisti v Sydney, ale sem tu. za hodku vodlitam na Novej Zeland, kde budu tri mesice. tak kdyz to vyjde treba zalozim tema, jak to tam chodi. tak cus protinozci
acidrop
kamosh co tam byl rikal ze je tam kopec levny ganji se suprqalitou tak kdyz tak nam poreferuj :D
Maggie
No ja to nikdy nekupovala, tak nevim. Ale o kvalite tamnejsich modelu by se daly napsat knihy, je to fakt paradicka.
Lora
Hola,hej!Je tu jeste nekdo v australi?Ci primo v Sydney???Hledam partaky...treba jen na vylet do Nimbinu.PLS,ozvete se nekdo...
digo
no ja sem ted na zelande a do sydney urcite jeste pojedu. brzo. jak dlouho tam budes?
Maggie
Ahoj, ja už jsem doma, ale zase se tam pojedu podívat... dám vědět.
Anonymer
Hele lidičky,

odbočím od témy, ale nie až tak ďaleko. Niekto na Novom Zélande ? :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma