The next Indoor ww,jh,mj,ch,s By Bambuca:P - Klikni zde pro originální téma |
|
citace: |
Původní příspěvek od cernobyl
zdarek, chci se zeptat proc neotrihas ty spodni maly šlahounky z kterej skoro nic nebude? z moji zkusenosti (OUTDOOR) nemusi clovek mit strach to oholit pak se to hned pozna na vrcholovkach. at to jede. |
zdar ostříhal sem už hodně a tydle zbytečky se mi pak třebas budou hodit až seknu kytku,i když z těch koštátek tam dole nevim mno,budu dál na to svítit chvilku asi nebo nevim uvidim co a jak |
|
|
|
Včera v noci zahnojeno, jinak dneska sou holky 42.den na květu chtěl sem vám ukázat celej za světla,a ještě k tomu ty svinský puklice!de tam vidět i začinající puklice i starší |
|
|
|
a fotky těsně po vypnutí slunce |
|
|
|
44.den 1 květu za 5 dní bych měl začít s flushingem :D
přidávám fotky za tmy |
|
|
|
takže předevčírem asi naposled zahnojeno a v sobotu.du na flushing:Ppaličky mi čím dál tím víc tvrdou i když už ted sou to šutry:D |
|
|
|
Bohužel fotky ze sklizně nemám ale vyfotim to už pověsený takže můžete typovat zvážil sem to mokrý abych pak zjistil v jakym poměru to u mě bude schnout bylo toho 2200 g + 100 g spodních(mokrýho) takže tipujte:D
první 3 dostanou k +++:D |
|
|
Chirurg |
376g ale chce to videt suche :) nice work |
|
|
|
Takže usušíno-zváženo,můžete typovat kolik to asi tak bude:P sem stim spokojenej:P paldy tvrdy dcl velký,přiskyřice jak nasráno:P a ty vůně každej druh jiná vůně krasavec |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Bambuca
Bohužel fotky ze sklizně nemám ale vyfotim to už pověsený takže můžete typovat zvážil sem to mokrý abych pak zjistil v jakym poměru to u mě bude schnout bylo toho 2200 g + 100 g spodních(mokrýho) takže tipujte:D
první 3 dostanou k +++:D |
Takže usušíno-zváženo,můžete typovat kolik to asi tak bude:P sem stim spokojenej:P paldy tvrdy dcl velký,přiskyřice jak nasráno:P a ty vůně každej druh jiná vůně krasavec |
|
|
Ether |
Tak tapnu 377 dzis..pekna prace ;-) |
|
|
|
Takže mám tu uzavření a přesná váha byla 439 g suchýho
1.místo získává Lupus 444 g
2.místo Trubuce 389 g
3.místo LemonJelly 381 g
Blahopřeju |
|
|
Trubice |
zdravim,
abych rekl pravdu, vaha me dost prekvapila, velmi slusny vysledek. Zvlast od Plantastarky, moc sem teto vybojce neveril...
Kazdopadne palicky vypadaji velmi dobre, jeste zkus pridat smokereport :) zajima me i jestli to chutna...
Good luck do dalsich kol...;) |
|
|
|
|