Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Dotázek - Klikni zde pro originální téma
vočko
Zdárek všichni pěstitelé a pěstitelky!Před časem jsem koupil řezaný,ptal jsem se co je to zač?(vše opium kámo).Dnes máme 65 den květu,mají už jen tmu a zítra se chystám kosit.Nejsem si jist jestli jsou všechny opium jak mi bylo řečeno,na típka nemám kontakt tak mě napadlo zkusit se zeptat tady.Najde se někdo kdo by mi řekl co jsou ty červeno-fialové zač?Dík!!! jsem začátečník.......
vočko
..
to pochybuju ze je to vsechno stejna genetika, ale i v takovehle fazi je urceni druhy asi s 2% sanci si myslim...ruzne odrudy muzou mit i odlisne fenotypy a nejakej muze byt fialovy...napr. Passion zeleny a fialovy fenotyp, jinak jsem docela amater, treba ti nekdo povi neco jineho, ale myslim, ze je to takhle :)
Zedy
Trefit genetiku podle květu? Jedině s hodně velkým rozptylem vočko. Jediný řešení pro tebe bude dopídit se po típkovi.
jestedman
myslím že nenajdeš člověka který by ti mohl spolehlivě určit genetiku jen podle vzhledu. může se jednat o stejný gen, ale rozdílný phenotyp anebo to můžou být rozdílný geny, ale podle vzhledu poznáš max. jestli to je víc sativa nebo indica. Nevěř lidem, kteří zrovna tuhle kytku viděli včera v knížce.... :teef:
Ono
A aj keď by sa jednalo o rovnakú genetiku, tak u dvoch growerov bude vyzerať úplne inak. Napr. AEROMAN-ov Super Silver Haze mal úplne iný tvar šišiek ako môj. Je to tým, že pozná genetiku a je skúsenejší pestovateľ.

2 CallMoor - keď doplníš informáciu, rád si ju prečítam.:)
myemi
ja bych rekl že to jsou dva ruzny modely,ale bejt tebou tak bych to ani moc neřesil.povedlo se ti to a to je myslim hlavní:-)
CallMoor
No tak tu knížku jsem nesehnal protože borec nedošel ale něco podobnýho v tý knížce bylo za model ale jak říkaj ,,jestedman a Ono ,, může to být jinej model ale vzhledově je to stejný a navíc každá kytka má svoji chuť a může to být klidně stejnej model.
to ,,Ono,, knizku jsem nesehnal ale byla to jedna z Cannabible v těch knihách je toho hodně zajímavého. Opravdu víborné počteníčko do BUSU.
krast
narazil sem před půl rokem na něco podobného. Z jedné matky, ze které se udělaj řezy můžou být myslim že 3-4 genotypy(nevim jak to v tomto případě popsat). docela zajímavá, pokusim se to najít, ale nedávám tomu moc velkou šaci

edit:tak sem to našel-teda jinde-v cannabibly
edit2:a tohle vypadá podobně :-d http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=107900&page=2

příspěvek č. 27

posuďto sám...



Ono
S tými fenotypmi z jedného klonu je to zaujímavé. Zaujímalo by ma, či si vyžadovali aj odlišnú starostlivosť. Pestoval niekto z vás túto odrodu?
Časlove
Myslim, že The purps je pouze a jen klon... I když B.C. Bud depot tuhle genetiku nabízí, ale bude to nejspíš nějakej přeprc originálu. Každopádně o ní na letos uvažuju, třebas by se z toho dalo vybrat něco co stojí za to!
krast
S tim jaká je nyní nabídka a kolik je na netu seedbank si člověk nemůže bejt jistej kvalitou a ani rodokmenem. Tím mám na mysli spíše méně známá semenářství. Ale je jen jedna možnost, vyzkoušet a udělat si vlastní názor...

btw. cannabibly bych zas nebral jako moc spolehlivý zdroj informací. si přečtěte, jak k této odrůdě dotičný přišel:-d


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma