Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pandořina skříň #2 - Klikni zde pro originální téma
Tonsor
Zdravím vás.

Po nezdařilém prvním pokusu jsem zase tady. Technika je stejná jako při prvním pokusu. Akorát jsem změnil homebox za skříň o velikosti 100x100x200cm.

Osazenstvo: 4x White russian vs. 4x Mazar (klony)

Předem se chci omluvit že fotky nejsou od začátku, ale zaprvé mi to připadá v době růstu zbytečné, ale taky se nedostanu pomalu ani na net takže vám sem hodím pár fotek z 50. dne květu. Teplotu udržuji kolem 26-27c a přes noc 15-17c. Vlhkost při růstu 80-100% teď na květ kolem 60% prý bych mohl chytnout plíseň.

















1# Dohromady v homeboxu
2# Z blízka white russian
3# pěkný šištičky W.R.
4# kytičky po hromadě W.R
5# Kytky Mazar
Jpt
Cawes. Vcelku pekny...Bilej rusak vypada pomalu jak z nalepky na filtrech:-D
Jen dotaz. Na fotu c.1 je videt ze mas na listech nakej mrgeleš. Ty je jeste v tyhle fazi necim postrikujes?
Tonsor
cus cus dekuju :) sem tam je striknu phytaminem tak jedenkrat tydne.. doufam ze to nevadi...
Jpt
tonsor: NO v tyhle fazi kvetu uz bych mel stazenej zadek kluli plisnim. Na kolika drzis vlhost??? Stahni ji co nejvic. Kytka pak na obranu proti nizke vlhkosti vytvari vic pryskyrice. Vic se proste ocukruje. Phytamin je vcelku dobra vec i kdyz nazory na nej jsou sporne.
Tonsor
ok dekuju moc... :)
tng
Ke mě se dostalo, že Phytamin rozhodně ano (doporučuju), ale jen do určitě fáze květu, myslím si, že stříkat něco na takové palice není dobré, speciálně, pokud máš už tak velkou vlhkost. Každopádně to máš ale pěkný.
Tonsor
zdravim panove....takze vlhkost jsem stahl na nejmin.....pohybuje se mi tam kolem 20-25%... a phytaminem uz nestrikam radsi....:) ted budu delat posledni zalivku.....a pak uz jen 3 dny tma.... Pak uz jen sklizen...Dam sem naky fotky potom....:)
Tonsor
Sem tu zas a prinasim par cerstvejch fotek.... z homeboxu.
Jpt
Zdarec. Palicati se ti to dost fexne. Jen skoda toho nevyuziteho prostoru. Urco by se tam jeste par kytek veslo nebo by ti pomohla sitka na scrog...to uz sou ale spis rady pro dalsi round:-D
Tonsor
Ja vim... Jenze to bylo tak....Na rust sem mel skřin...(teda aji na kvet) takze se mi tam vic kytek nevlezlo.... V dobe kdy jsem mel prepinat na kvet tak jsem se poznal s typkem kterymu sem dohazoval klony....a tak jsme se bavili....a rikal ze ma homebox 1mx1m a ze to je pro nej maly... a ja sem zrovna shanel homebox...a on mi nabidl ze mi ho da(ja vim je to neuveritelny..ze by mi nekdo cizi dal homebox v hodnote 6000kc) ten jeste ten den mi ho dovezl.......tak sem si ho nechal takze se na me docela usmalo stesti....tak sem nechal vyrust kytky ve skrini a na kvet jsem je hodil do noveho bydleni...:)

na dalsi grow jsem si uz koupil par veci uz mam domluveny dalsi klony asi 15 kousku(chronic). no a koupil jsem diamantku atd....:) takze snad to bude jeste lepsi
Mr.MEN
Kua kámo doufám že mi dáš na ochutnání. :D Vypadá to docela luxusně takové indica palice.
Tonsor
jiste ze dam:)...takovymu growrovy jako si ty musim dat ochutnat a poslechnout zkusenej nazor na muj indor...:) pac ty tvoje vzorky sou zabijacky :-D....snad budu mit z poloviny dobrou jako ty :-)
Tonsor
Zdravím vas milý přátelé, po 62 dnech jasnýho svitu a 2 dnech uplný tmy končím tento vydařenější grow než přechozí kolo... palice jsem ostříhal, a uz vysí směrem dolu :-) teď uŽ jen čekat až kytky uschnou:-)... hodím sem pár fotek ze sklizně


Tonsor
Panove chtel jsem se zeptat, hlinu jsem ocistil od korenu chtel bych ji znovu pouzit. Hlinu mam Guanokalong complete mix soil a koupil jsem si primo k tomu guanokalong kterej se prisype do pouzite hliny v urcitem pomeru... Musim tam dat jeste neco k tomu? nejaky PH nebo neco? dik za radu.
Scott
citace:
Původní příspěvek od Tonsor
Panove chtel jsem se zeptat, hlinu jsem ocistil od korenu chtel bych ji znovu pouzit. Hlinu mam Guanokalong complete mix soil a koupil jsem si primo k tomu guanokalong kterej se prisype do pouzite hliny v urcitem pomeru... Musim tam dat jeste neco k tomu? nejaky PH nebo neco? dik za radu.



Jak to promichas s tim praškovým guanem tak by to melo stačit, stejne se to bude hnojit takže v tom nevidim problem .. Ja bych to tak klidne zkusil ale dávam použity substrat ven na zahradku a promichavam to s okolni zeminou a to se pak venku rostlinam hezky vede :) ono po čase se tam toho donašeneho substratu (použiteho) naschromaždi takže to tu puvodni zeminu opravdu z urodni :)


Mej se .
Tonsor
diky...ja jsem totiz jeste koupil 60l hliny pac bych chtel ted dat asi 15-19 klonu pod svetlo.... takze by me jeden pytel hliny nestacil.... tak do staryho pridam guano a jeste bych to mohl promychat s tim novym substratem.... a melo by to byt ok... diky
Tonsor
Zdravím


Tak jsem zas tady a mam cerstvy fotky..... kytky jsou suchy tak jsem palicky ostrihal a ulozil do nadob.....Moc toho neni ale porad lepsi nez minuly kolo... Vsem bych bychtel podekovat za K-čka. Az bude chvile casu nafotim neco makrem a hodim to sem. :-)




1) Kytky po hromade (Rusaci)
2) Kytky po hromade (Mazar)
3) Finalni stav (Mazar)
4) Filanale (Rusak)
5) Palicka Rusaka
6) Vsichni pohromade....



Tímto vyhlašuji Typovačku 3 kteří budou nejblíž, dostanou ode mě K+
Tonsor
.
222g podle mne:-);)
350g
Mr.MEN
199,9 > Ale určo bych přál víc kemo. :) Těším se na ochutnávku. :D
worrapS
230gís, přeju víc :)
Bandita
caw
pekne
co tak hodit foto semka
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3075
Tonsor
Jsem zas tady a házím sem fotky z kamarádovýho foťáku....





Mazááár:megafon:
Tonsor
Rusáááci
Tonsor
Zkusim si taky typnout..... 160g..........snad :-D
easyrider
Aspoň 187g. Všiml jsem si, že jedeme stejné odrůdy, možná je i stejný klonař:) No dopadl si mnohem líp:punk:
D..
192g
Tonsor
Zdravím vás, mel jsem chvili tak sem to vsechno hodil na váhu a celkovy pocet je 179.9g

Nejblize byli:

1) easyrider (187g)
2)D.. (192g)
3)Mr.MEN (199,9)

vsichni ode me dostavaji K+ :))

Dekuji vsem za sledovani meho growu..... :) a tesim se na pristi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma