Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Muj 1 in 2x600w - Klikni zde pro originální téma
Prcek77
Ahoj rad bych se pochlubil mym prvnim indoor pokusem jedna se o smes bylinek prevazne Chronik ,Mother Finest, a super skunk je to dost namixovany zkousim co do budoucna pojedu. Foto je ze 36 dne 12/12
Kumi 24
Moc pěkná práce. Chronika určitě do budoucna ještě pojedeš je to vděčnej model, Mother Finest slyším poprvé tak kdyžtak udělej nejaky fotky a Super Skunk jsem nezkoušel protože můj matkář říkal že je to nic moc ale nemůžu posoudit. Zaštipoval jsi? Myslím si že spíš ne sou to takový klacky.
Prcek77
Dekuju za pochvalu hele ten chronik se mi zatim taky jevi jako spravna volba do budoucna jeste uvidime jak se to vykresly a stim zaštipovánim máš pravdu nužky to videlo jen kdyz jsem to prostříhával kvuli svetlu.Jak Píšu je to 1 in takovej testovací vícemene.
Hodinář
Zdárec,
na 36. den je to nějaký vymetený. Nikde nevidim pořádný listy jak lopaty , který dodávaj kytce potřebnou enegry ze sodíku. Kytky málo rozvětvený, jaks je dlouho nechal na růstu? Zkus příště kokos, rozhodně lepší než hlína.
2x600 nemusí zákonitě znamenat kilo hulení. Škoda těch velkých listů a krátký doby růstu (a nebo dlouhý, ale řezy stály za hovno). Ať ot roste
Prcek77
Chlape jak rikam je to muj 1 in vcera jsem je ostrihal a nechal vicemene jen hlavy a kazdou zalivkou hnojim tak si rikam ze ty zivyny to stejne ma!! kazdopadne dekuju za pripominku chybama se clovek uci. jinak rezy byly fakt kvalita vse od clenu growu.
Jpt
citace:
Původní příspěvek od Prcek77
Chlape jak rikam je to muj 1 in vcera jsem je ostrihal a nechal vicemene jen hlavy a kazdou zalivkou hnojim tak si rikam ze ty zivyny to stejne ma!! kazdopadne dekuju za pripominku chybama se clovek uci. jinak rezy byly fakt kvalita vse od clenu growu.


Cus. Vesmes musim tak trosku souhlasit s hodinarem. Budto spastna doba rustu nebo spatny geny. JAk vysoko mas lampu?? Docela se tahnou zda se mi.
Prosimte proc si z nich ostipal listi??? Vis co to dle mych zkusenosti zpusobi?? Vem si ze kytka pres listy vlastne dejcha ( probiha v nich valna cast fotosyntezy-z ty je kytka ziva). A ty ji seberes plice ( listy). Nemuze dejchat:-D tak co udela....zacne si vytvaret dalsi listy na ukor palic. Jenze uz neni ve vegetacni fazi ale v kvetu. Takze nestihne udelat 1 velkej list ale misto nej udela 5 malejch. Doufam ze jsi me aspon trosku pochopil:-)
Jinak Scrog sit by jim urcite prospela koukam ze to mas kazdej pes jina ves ( kazda kytka jinak vysoko. Proto mas mozna i lampu vysoko a nekery se za ni proste tahnou.
Jou a napis naky blizsi info o roomu. Vetrani. Hnojky, ph a takovydle drobnosti.....jsou vcelku dulezity....
Zatim a hodne stesti:-)
Prcek77
Hele to o listech chapu chtel jsem to trosku prostrihat aby se dostalo svetlo i k dolnim palicka. to ze je kazda trosku jina neni tim ze by se tahly za svetlem ale tim ze je tam vic druhu pac je to muj 1 in a zkousim co se mi bude libit do budoucna dal jsem ty vetsi vzorky na 1 stranu a ty mensi na druho. jinak info o boxu je 2x 600w gib extreme 2x otacive vetracky a 2x klipsnaky vetrani mam poreseny jen pres pachovy filtr kterej mi taha 750m3/hod pritah mam pasivni.a hnojky si jedu jen Plagron Alga Grow na rust a Alga Bloom na kvet . jinak moc dekuju za pripominky jen tak dal at vim na co si dat priste pozor.
Prcek77
jeste par fotecek
To je jasný na to že to máš poprvý je to pěkný jen tak dál chlape;-):D:goldcup: :banana:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma