Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Hydro - vadnutí , hniloba kořenů ?? - Klikni zde pro originální téma
ungoliath
Ahoj,
mam hydro - AH, 600W.
Rostliny jsou ve čtvrtém týdnu květu. Asi před 2ma dny jsem si všimnul, že jedna z rostlin začíná uvadat. Listy jsou svěšené a pokroucené, nové listy přestaly růst (otrhával jsem všechny rostliny asi 2dny předtím) celkově se ta rostlina zarazila oproti ostatním. pH a teplota celou dobu v normě. Nevíte, co by to mohlo být????
jestedman
co kořeny, jakou maj barvu? sliz?
Machoman
O jaky hydro se jedná by jsi taky mohl napsat. Jak píše ještedman- kořeny budou v hajzlu.
ungoliath
Je to advanced hydroponics. Právěže kořeny jsou čistý - tj něco mezi bílou a žlutou barvou - stejně jako u těch ostatních kytek. Přijde mi divný, že během 2 dnů mohla krásná kytka takhle sejít....
Machoman
Hydro system je to jakej? A ne že zase napíšeš advanced hydroponics:D

Pokud se to stalo z ničeho nic tak přemyšlej co jsi udelal behem tech pár dnů jinak.
ungoliath
Jo a tahle kytka je v rockwoolu. Je to moje první sklizeň, takže si nejsem úplně jistej, jak se ta plíseň pozná (i když jsem koukal na fotku tady na serveru). Na omak i barvou jsou jako kořeny ostatních kytek. Doporučovali byste jí hned posekat? Co s ostatníma v kýblu? Každopádně děkuju za rady. Ahoj.
ungoliath
Je to bubbler



kytku hned pryč, ta už se nezvedne, koukni se pod pořádnou lupou jestli v tom rockwolu nejsou takový průhledný červi.
ungoliath
Už je pryč. Kořeny v pohodě, v rockwoolu nic neni. Ostatní kytky z kýble jsou v klidu. Kromě toho, že spáchala dobrovolně sebevraždu, mě nic nenapadá (:. Děkuju všem za rady, jdu se opít.
Jpt
Jesli vona to nebyla plisen...i kdyz ta by se ti nejspis rozlezla i dal....
Jinak kamos si jede bublak uz nekolik let a uz se mu jednou stalo ze par dni po prepnuti na kvet mu zacli chcipat kytky. Bez zjevny priciny to slo vsecko do kelu behem jednoho tejdne...
ať to bylo cokoliv tak jedna musí být vždy první :D
ungoliath
To vašík:
Tak jsem doufal, že sýčkuješ, ale má to už 2. Stejný symptomy, akorát jsem to teď sledoval pečlivě hned od začátku. Během 8mi hodin (naše noc, jejich den) se svěsily řapíky listů hned u stonků hlavně ve spodních patrech rostliny - jako by je někdo zlomil směrem dolů. Svěšené listy jsem hned otrhal. 24 hodin poté zbytek listů svěšený, listy v palicích se kroutí často spodkem nahoru. Barva listů beze změny, kořeny čistý. Hádam, že zejtra bude kytka tuhá jako ta minulá. Pikantní na tom je, že postižená květina je v jinym kýblu než kytka předchozí (mam 2 velký), je na 2.straně - nedotýkají se, takže bych řek, že kdyby se to přenášelo dotykem, měla by to odsrat nějaká hned vedle a navíc je to jiná odrůda, která neni v rockwoolu, ale volně v květináči jenom podepřená kouskem karimatky. Teplota kolem 2Oti stupňů celou dobu, pH bylo den předem mírně do zásaditý (6-6,5). Za 2 tejdny mam sklízet, takže to docela nasere, začnu hned flushovat a zkusim nasadit H2O2 a budu doufat, že se zbytek dočká dne, kdy to pude hulit. Kdyby Vás někoho napadlo, co s tim jinýho, budu rád.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma