Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Třetí kolo - 400w, tentokrát N.Y.C.D. - Klikni zde pro originální téma
Ganyal_Yabani
Ahoj groweři, rád bych vás seznámil s mým sklípkem plným překvapení!!
Jedu už třetí kolo, ale na ty první dvě se mi nechtělo zakládat nové téma. Každopádně už mám za sebou Jacka Harrera - první kolo, Belladonu + Orange Bud a Skunk N.1 v kole druhém.

Ve sklepě je konstatní šedesátiprocentní vlhkost a čtrnáct stupňů celsia.
Ze začátku jsem čekal problémy s vlhkostí, ale jde to v pohodě uvětrat i když je hned vedle studna.

Nyní k setupu:

SKŘÍŇ: 105x110x195 cm
PŘÍTAH: pasiv - díry ve skříni
ODTAH: ventilátor TT125 - 220/280 m3/hod - jede nonstop
OFUK: klasickej klipsňák
PACHÁČ: vlastní výroba z plastových trubek

SUBSTRÁT: plagron kokos s perlitem a guanem (poměr si už nepamatuju)
HNOJKY: řada plagron - kokos A+B, PK 13-14, Green sansation, Phytamin
PH + EC: neměřim

Nynější osazenstvo je 9x New York City Diesel od jednoho místního člena (děkuju, roste to krásně). Fotky jsou ze sedmého dne květu.
Další fotky se budu snažit přidávat vždy po týdnu, aby bylo možno sledovat rozdíly. Kdyby něco, neváhejte se zeptat - i když jsem od přírody trochu lempl budu se snažit odpovědět:-)
Ganyal_Yabani
Jinak ve skříni se během svícení drží teplota na 20 - 25 stupních a vlhkost na cca 40 - 50 procentech. Po tmě klesá teplota na 15 - 20 stupňů.

LAMPA NA RŮST: Gib lighting grow spectre MH 400w
LAMPA NA KVĚT: 400W GIB Flower spectre xtreme output HPS 58000 lm

Kytky vypadaj velice zdravě a k světu i když měly ze začátku trochu problémy se zaklimatizovat - naštěstí se to projevilo jenom na rychlosti růstu. Naopak teď, když už se rozkoukaly jedou jak zběsilý - skoro nestačim kolínkovat. Zálivku dostávaj pravidelně kolem pátý hodiny (svítim od 16:00 do 4:00). Každá dostává 300ml odstátý vody s 2ml A + B a ještě k tomu 2ml Pk jako přídavek:-)
Ganyal_Yabani
Táák kytičky se maj krásně k světu, hnojek dostávaj pořát stejně a očividně jim to svědčí:-)

Jenom kořínky začaly prorůstat skrz celej květináč i s drenáží - zajímalo by mě jestli to bude nějak vadit, zatím je to jen pár centimetrů ale po čase by to třeba mohlo dělat neplechu. Většina kořenového systému je stejně pěkně ve tmě v květináči a to co kouká ven nebude ani jedna tisícina. No uvidíme, nějak to dopadne:-)

Každopádně zejtra přihodim fotky ať se na to můžete mrkout, zatim pic!!
Ganyal_Yabani
14 den - 12/12

Ahoj, jsem tu konečně zpátky, po týdnu vypadaj kytičky moooc pěkně a plný života. Akorát na příště musim nakoupit víc kolínek - stovka očividně nestačí. Těď už to nebudu hrotit, ale alespon je poučení pro příště:-)

Trošku sem přidal PK takže hnojení vypadá takhle:
COCOS A: 2ml
COCOS B: 2ml
PK 13-14: 3ml

Ještě týden budou dostávat PK a pak holky převedu na Green Sensation.

Fotky:
1: celkový pohled
2: odshora
3: přepadeny v noci
Ganyal_Yabani
Jooo málem bych zapoměl na ty výše zmiňovaný kořínky:-) vypadá to teda takhle - rozrůstaj se čim dál víc, ale na kytkách nic znát neni. No počkám ještě nějakou chvíli a pak to začnu nějak řešit - kdyby tady někoho napadlo co s tim nebo pokud už se to někomu stalo tak dejte vědět:-)
Jak velky mas kvetinace?
Ganyal_Yabani
6,5 litru
Ganyal_Yabani
Zdravim vespolek!!
Jsem tu opět po týdnu s novou reportáží ze sklípku.
Kytičky vypadaj docela pěkně a maj se k světu. I když se mi je teda povedlo lehce přehnojit, ale z toho se dostanou jen co je párkrát proleju čistou vodou. Projevilo se to jenom zkroucením některejch listů.
Teplota se přez den drží na 20°C a přez noc klesá na 16°C, vlhkost je na krásných 30 - 40 procentech.

Fotky jsou z 21. dne květu - je krásně vidět jak kytí vyplnily celej prostor pěstírny a nikde neni hluchý místo. Tenhle tejden se navíc začaly formovat paličky - doslova rostou před očima:-)
rastajohn
Zdar, hledim ze nemeris pH. Rek bych ze ty pokroucene horni listy jsou vysokym pHckem zalivky. Jo jinak jedu taky tedka NYCD a jsem jenom 7 dni pozadu za tebou :). Tak muzem porovnavat... At to ficiii
Rastafaria
pic chlape s tím PKáčkem opatrně.Píšeš že dáváš 3ml- ale na kolik litrů?jinak NYCD je parádní genetika škoda ji spálit přehnojením
Ganyal_Yabani
Už jsem to stáhnul, teď dostávaj jenom čistou vodu a od příštího tejdne jim zas pomalinku budu přidávat hnojky. Jenom už bez Pk - začnu dávakovat GSko..

to rastajohn: budu sledovat, K+ letí!!
Ganyal_Yabani
Zdárek, sry za zpoždění fotek - nějak nebyl čas:-)
Navzdory lehkému přehnojení a zkroucení někteých listů se kytky zase daly dohromady - uff, se mi ulevilo:-) listy sice zůstaly trochu zkroucený, ale na kytkách je vidět jak pěkně ožily -no nic zejtra snad přihodim nějaký fotky ať se taky můžete mrknout.
SaMoLeBKa
myslím žes je spálil tím PKčkem hned ze startu květu, na mojem PK od Hesi se má dávkovat až od 4.týdne a od ostatních výrobců to bude podobné a podle mě to GS muzes kombinovat s PK takže jej určitě nevysazuj!!
Ganyal_Yabani
Právě že na PK od plagronu píšou, že se nemá s GSkem kombinovat..
Nicméně kytičky dostaly proplach a ted sem jim nasadil jiný krmení - dostávaj A + B + GS vždy po jednom ml na litr zálivky a plánuju to tak příštích 5 - 7 dní, pak se bude zlehka zvyšovat.
Zkroucené zůstalo zkrouceným, ale jinak je všechno v naprostym pořádku - no nebudu už zdržovat a mrkněte se sami:-)

Fotky jsou z 31. dne květu!!
Ganyal_Yabani
Táák týden uběhl jak voda v našich zamrzlých řekách a jsem tady zpět s další reportáží, nemluvě o pár obrázcích:-)

Přez víkend jsem kytí trochu prostříhal od velkých listů, aby se holky prosvítily co nejníž. Na paličkách je krásně vidět, jak rostou, mohutní a obalují se pryskyřicí - už se mi sbíhaj sliny:-)
Momentálně jsou hnojený následovně: A - 1,6ml B - 1,6ml a stejně tak GSko.
Dostanu se ještě na 2 ml a podržím to tak až do proplachu. Možná ještě u GSka to zkusím zvednout na 2,5ml v posledních čtrnácti dnech květu před proplachem, ale to je ještě relativně daleko a kdovíco se ještě může podělat - neřikej hop dokud nesklidíš:-)

BTW: teplota přez den = 22 - 24°C, přez noc = 16 - 18°C, vlhkost se drží 25 - 35%
Ganyal_Yabani
Joo abych nezapoměl - kytky jsou ze 38. dne květu a trošku jsem změnil zalejvání: dostávaj vždycky dva dni zálivku a pak maj den sucho.
Ganyal_Yabani
Zdárek, opět přidávám další fotky - ze 48. dne květu. Kytí si docela lebedí a vypadá to, že tenhle grow dobře dopadne! Už se na to fakt těšim:-)
Ganyal_Yabani
Joo a ještě nějaký "makra" snad se budou líbit.
Ganyal_Yabani
Zdárek, bohužel bez fungujícího netu se na grower přispívá dost blbě:-( další fotky budou začátkem příštího týdne - ode dneška začínám proplachovat a za 14 dní půjdou pod kosu:-)
mějte se zatim, ganyal
Zdar jsem zvědavej na konečny výsledek v "g" :) taky jedu NYCD pod 4koulí :D akorád že aero :) tak pak napiš jaky to bylo :D at vim naco se těšit :)

edit.: jo a K+ letí :D
Ganyal_Yabani
zdárek, tak jsem nafotil nějký další makra :-)
fotky jsou z 57. dne květu
Ganyal_Yabani
a další:-)
Prostě nádhera :D nemám slov už se moc těším na ty moje až pokvetou :)
Ganyal_Yabani
všem moc děkuju za karmy!! fakt to potěší;-)
Ganyal_Yabani
Takže, pomalinku se blížíme do finále!! dneska to je 66. den květu a kytičky už jsou od včerejška na suchu - ještě od 68. do 70. dne budou potmě a v pátek nastane harvest time - mám volno z práce tak si k tomu od rána sednu a budu se celej den ohánět nůžkama:-)

Z ostříhanýho matroše zas vyrobim mastičku. Dělám jí z lékařský vazelíny, z listů, který ostříhám při sklizni a ze spodních mikro paliček:-) Co jsem porozdával a ptal se na účinky tak pomáhá na lupenku, bolesti svalů, kloubů a při hojení ran.

Další fotky přidám ze stříhání a další až to uschne, snad se zas nějaký to makro povede;-)

A pro příště: Na prostor 105x110cm a 400w je 9 kytek ještě málo - další kolo se tam vejde 16 kytek i když možná budu muset zkrátit růst. Opět to bude v kokosu. Nějakou chvíli jsem si hrál s myšlenkou rozjet aero, ale tenhle způsob pěstování mi naprosto vyhovuje a dá se to krásně kontrolovat. I když další kolo bude až za dlouho, protože jedeme s přítelkyní do Indie a Nepálu a vrátíme se zhruba za 3/4 roku - snad se budete mít alespoň na co těšit;-)
Ono
Ahoj. Veľmi pekne ti to rastie v kokose. V poslednej dobe stále viac uvažujem, že sa k nemu vrátim. Mal by som otázku - pokaždé, keď si rastliny zalieval, zalieval si roztokom Coco A+B, prípadne PK, resp. GS, alebo si niekedy zalieval aj čistou vodou?
snuk1
Zdar, máš to moc pěkný... ale co mám zkušenost s Plagronama, tak při dávkování na obalu je EC hodně vysoko... němáš možnost změřit jaký si tam lil nejvyšší EC ? A jak se ptá kolega Ono, ty čistky by mě taky zajímaly.

Ať se daří
Ganyal_Yabani
Tak co se týče Ec bohužel sloužit nemůžu - měřák nemám a i kdybch asi měl tak bych neměřil. Vždycky namícham hnojky na jeden litr a ten rozleju.

Jinak prvních 7 dní jsem kytky nehnojil, pak jsem hnojky vysadil na tejden při přechodu ze 12/12 na 18/6 a posledních 10 dní užtaky ne - kvůli proplachu (někdo řiká že by mělo stačit míň, ale já to radši proplachuju pořádně) a poslední 4 dny už jsou na suchu.

Jinak už jsem taky zaslech, že někdo hnojí takhle: vždycky třeba dva dni hnojek a pak den jenom čistou vodu - záleží asi na každym co mu vyhovuje:-)

TO skunk1: když jsem dávkoval doporučený dávky na plagronech tak se mi povedlo je přehnojit - radši už dávkuju tak třetinovou, maximálně poloviční hodnotu doporučený dávky
Ganyal_Yabani
Fotky ze 68. dne květu -ode dneška už jsou potmě a v pátek jdou pod kosu:-)
Ganyal_Yabani
Táák a máme pokoseno, postříháno a usušeno:-) Celkem bylo 236,5g tzn. 0,589 g/w takže veliká spokojenost, popravdě řečeno - čekal jsem trochu míň;-) prvních pár prásků je vždycky hrozně v pohodě, pak to hrozně nakopne a high vydrží tak 4 hodinky, ale tou dobou už zpravidla dohulujem třetí nebo čtvrtý:-)
S timhle kolem jsem naprosto spokojenej a určitě se k dieslu někdy vrátim, ale ne hned - koneckonců ještě je spousta chuťovek, který je potřeba vyzkoušet:-)
Mějte se tu zatim krásně, timto končim tenhle thread, live in peace!!
kingpinn
mas to moc pekne K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma