Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Space Queen & Sage (BIO) - Klikni zde pro originální téma
Scott
Zdravim váš přátele :)

Tak prichazim opet s nečim novym, zasoby White Widow už pomalu vymizeli .

Všechno zustava při starem zmena neni zadna, jen jsem sundal pachovy filtr a až to bude v kvetu tak si pořidiim novy .. Ten stary " puvodni už byl hodne zaspineny a ventilator mel co delat aby to protahl, tak jsem ho sundal a ted je to klasicky odtah bez ničeho :D


A o čem bude řeč ? :)

6x Space Queen - Subcool TGA .
2x Sage - TH Seeds

vše je s řizku !

Stravovani bude komplet Biobizz .

Medium je All Mix plus přimes čisteho kokosu obohaceneho o houbu jmenem Trichoderma . Jak jsem rozbalil pytel s kokosem tak jsem si myslel že to jsou zampiony, docela velkej hřibek sem tam našel .. vyrobce kokosu Coco Canna .. Kvetinače jsou 6 l a 2x SAGE ma 3,5l . možna ješte presadim ale jsou tam jen jako doplnek ... :)

Ted jsou rostliny v 20 dni 18/6 .
Šoupl jsem na ne nejake kolinka a trošku jsem je vytrenoval, ješte je necham tak minimalne tyden rust a pak to přepnu, jednou jsem je zastipl plus jsem zastipl nejake vršky taky včera takže to už necham tak at to naroste a mužeme prejit do veselejši faze :) ted jedou pod MH 400W ..

Vyška je 20-25cm

Momentalne mám jen fotky pořizene s mobilu a neni jich moc ale do dalšiho update fotek se snad polepšim .

Tak se mejte a neco mi tu napište at taky pokecáme :)


img. :teef:
Scott
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
they´re happy:p:
komplet biobizz? jakože úplně komplet? trichoderma se počítá .) psal jsem si s lidma od symbivitu trochu /taky přípravek s 6 druhama myko hub plus ještě něco/ a říkali že neni potřeba ani tolik hnojit a zalívat ...a jinak jak moc to musíš zalívat takhle mixlí s tim kokosem?



Dobre ranko :)


Tak az na BioHeaven ktery mi uz bohuzel dosel, by se jednalo o komplet . Doufam ze ho koupim jestli se utrhnu :D ale jinak jsem velice spokojeny v kvetu kdyz se hnoji Topmaxem plus treba ten BioBloom . Jelikoz to jsou Bio hnojiva tak se da tomu docela dost a i flush nemusi probihat tak dlouho .
A jak casto to zalevam ?
Zalevam to tak co 2-3 dny a to po 500ml na kazdou rostlinu, zatim je to dostatek a rostliny jeste nejsou tak silne a velke ze " fakt sajou a je zalivka kazdodenni zalezitost :D

Momentalne jsem jim hnojil 4ml/ l h2O Ph6,5. EC1
u toho EC je to tezko jelikoz je to ta Bio hnojka, takze se spis ridit podle navodu davkovani +- :)

Mej se a mej te se :) A stastny novy rok vsem !
Scott
Zdravim Přátelé

Tak už nám holky pekne porostli plocha se skoro už zakryla zeleni a pomalu se připravujou na budouci začatek kvetu a plne dozráni :D tak snad pujde všechno vpohode .

Včera dostali první dávků kvetovych hnojiv a taky ostatnich duležitych tekutin :D

Bio Bloom - 20ml / 10l H20
Bio Grow 40ml / 10l
Bio Bizz Fish Mix 10ml/10l (Postřik !!)
____________________

tot vše - Ph si lita mezi 6- 6,5 a EC to jsem nemeril ...

Podotykam že každa druha zalivka obsahuje hnojiva apod ... Prubežne to střidám s čistou vodou a nekdy i s Enzymy at se to taky proplachne a zbytečne se to nezasoluje i když ten Biobizz to skoro vubec nesoli a rostliny to vstřebavaji skroo okamžite po aplikaci ..

Výbojka je porad MH a bude tam do doby než se uvidi prvni náznaky kvetu nebo do začatku kvetove faze pak přijde asi Nlite nebo se mi tu povaluje ješte nepoužita Gibka tak se uvidi ..

Vyška rostlin už pomalu dosahuje 40cm, mezera mezi vrcholky rostlin a výbojkou je 25 cm plus určita tolerance :D

toť nejspiš vše, kdyby mel nekdo neco tak nevahejte a pište ... Taky kdyby vas neco zajimalo :)

Mej te se ! Spoluhráči :) a všem diky za karmy :) čeče vidim tam už nejakej zlatej pasek :eek: hustííí :banana:


img.



















Sage: vyška 30 - 35 cm , jsou podložene :)













Space Queen Mam
Scott
Zdravim Komunitu :)


Tak jsem tady zase s nejakyma fotkama chci to tady trošku pravidelne uploadovat at to má nejaky smysl, tak snad má :D

Trošku nám to zase porostlo jinak je všechno v podstate stejne, pořad tam je MH výbojka a asi ji už brzy nahradi Nlite, protože to už začina kvest a je čas na zmenu :) taky bych chtel řict že s rozvetvenim to taky neni zadna sláva, vina je na me strane ale uvidime jak to bude vypadat za mesic :) Sage je taky moc hezky ale Space začina kvest dřive než predchozi Sage, ten ješte ani moc nevypustil perflowers ..

Dnes toho nebudu moc psat protože ani neni nic moc co, takže tady to máte ..




img.
Scott
A tady na ukazku jak porostla matička od minuleho updatu fotek ..


Staří Matky se pohybuje okolo 6 mesicu !
Scott
Zdravím Všechny seňoritas a taky všechny seňori :D:D


Nevím zda bych mel zakladat novy thread ale chtel jsem vám ukazat co se pripravuje na dalši pestitelske počínani ...


Už dlouhou dobu jsem se rozmýšlel že by jsiem mohl zase zkusit neco noveho :D ale tentokrat jsem chtel nejakou overenou klasiku neco očem jsem si myslel že me to nezklame :) a pevne jsem se rozhodl až v Amsterdamu v Coffe Shopu Bush Doctor kde jsem si koupil asi 1,5g NL už nevim kolik jsem platil ale myslim tak 8€ fakt už nevim :D už jak mi to ten černoch s kšiltovkou chystal tak jak otevřel takove to plastove pudlo co ja použivam po sklizni a dal mi čichnout a ja videl nektere palice jakoby hroudy zelezne rudy :D no byla to proste nádhera, palice byli krasne ulezele a meli bombastickou konzistenci :D tak jsem hned kmital ke stoliku si to nadrtit a ubalil .. Nemohl jsem se dočkat až to budu mit ubaleno a zapalim si to .. oohhh jee krasny a lahodny kouř vstupoval do mych plic .. Chut byla hodne takova skunkova a mnohdy ani nepopsatelná :D ono když toho človek vic vykouři pak už ani nevi jak to vubec chutná :D ale porad to chce kouřit ... A v tu chvili jsem si řikal že jak dojedu domu tak si objednam nejake semena a musim si to rozjet ve sve zahradce :))


Po návratu domu jsem po večerech pokukoval a vzpominal porad na tu Northern Light :D ktera me doslova učarovala ..


V dnešni dobe je mnoho seedsbank ktere nabizeji NL a ja jsem si pořad nebyl jisty od koho bych si ji objednal ale nakonec jsem si řekl že bych mohl zkusit nejakou jinou Banku než napr NL od Sensi Seeds a tak jsem nakonec objednal Northern Light od High Qualite Seeds, možna si řikate že Sensi by byla určite lepši ale chtel jsem to zkusit .. Taky jsem tady četl jak nekdo neco bral od HQS a že mel problemy s kličivosti pak že bylo plno samcu apod ....

Mne přišli asi po tydnu až desiti dnech 11 ks Northern Light už jsem se nemohl dočkat až mi to přijde :D

Semena byla do 2 dnu všechny vykličene a taky se všechny perfekte chytli ! Ze začatku byli pod zařivkou v sadbovačcich pozdeji byli rozdeleny a presazeny do kvalirniho substratu od Biobizzu obohaceneho Guanem a šoupnuty pod 250MH .. Asi po 20-30 dnech jsem na nekterych sazenicich zpozoroval že se objevuji pohlavi a to prevažne perflowers :))) už po 30 dnech od vykličeni jsem vedel že mám 7 sazenic s perflowers, čož jsem byl nesmirne nadšeny :) u zbytku jsem si nebyl ješte uplne jisty .. Po nařezani prvnich testovacich klonu šli vetve do RW kostek na zakořeneni, už pod 5-6 dnech jsem na nekterych kořenicich klonech zpozoroval prvni kořinky po 8-9 dnech jsem mel všechny klony do jednoho plne prokořenene a připravene k další přeprave do media ..


Zakořeněné testovaci klony jsem šoupl do COCO CANNA obohaceneho o trichodermu a praškoveho guana do startu :) A pak je šoupl zase pod 250MH a počkal než si klony vytvoři silny kořenový bál :) do te doby jsem je zaleval kořenakem od Biobizzu a hnojil jemnou dávkou COCO CANNA A+B a trošku Cannazyme ..

Po tydnnu nebo 10 dnech šli holky pod 400W MH a byli přesazeny do 3,5 l kvetniku plnych kokosem od canny :)
a dva jsou v biobizzu v all mixu jelikož mi nezbyl kokos :D
což bylo včera :) takže tam mám 10x NL test klony jelikož jedna sazenice ze semene vypadala nejak degradovane a nezlepšilo se to i testovaci klony vypadal naprd tak jsem to vyhodil hned pryč !!


Nevim co bych ktomu už tak napsal už jsem se až tak moc rozepsal .. Uvidime co a jak a třeba bych udelal nove vlákno bude zaležet na vas ... :)


Jinak jde o box 400W momentálně MH
Teplota N-D 16-19°C- 23-26 C
Vlhkost ta neni nijak vysoka okolo 65 %
Podstava 85*90 cm výška je okolo 180 cm ..
Výška rostlin je tak 25 cm +-
Momentalne mám stinidlo výše ale pomalu ho budu snižovat zase jim nemužu hned ze startu dat takový knedlik když byli zvykle na 250MH :)



Na odtah tam zatim ješte nemám nic protože se chystam zaboxovat Ruck 850 m3 a dám ho tam na reguzlator na uplne male otačky jiny ventak momentlaně nemám a nechce se mi kupovat :D a na plne točky to řve jak kurva :D mám to v mistnosti kolem kterou mám na chodbe a jdu kolem ni na zachod a do koupelny takže si nemužu dovolit aby to tam řvalo jak nekde v dilně na Nové Huťi :D:D Ješte bych se chtel zeptat zda ma nekdo nejake zkušenosti s tema tlumičema zvuku zda to opravdu tak pomuže jak je tam psáno .. vyrazne utlumeni zvuku :D beztak pič... :D:D


No nic :D tady máte nejake fotky a připadne se klidne ptejte .. Ješte musim dokoupit dva klipsnaky a asi zvlhčovačku . no uvidme jak to pojde :)


img. všechny jsou tak od pohledu skoro stejne :)

A taky kdybych tam v te spižirne nic nestavel na tech 400W tak by se do te cele mistnosti dalo dat jedno 6kilo a nebo 750W je to 150*130 cm :D je třeba pomalu a jiste !! :banana: ale musim ješte asi koupit vlaštovku :)


img.
Scott
A tady ješte posledni dve fotky moji Lihně :D


1x 250W Metalhalogenix 2x Klipsna 1x Zvlhčovačka 1x Meziaxial na odtah no a tak to potom roste .. Je to fotka asi tyden stara na levo jsou klony ktere jsem včera přesazoval pod 400MH tech 10x Northern Light Test a na pravo jsou sazenice NL ze semen ! Uvažoval jsem jestli jsem si nemel nechat ty kloniky a presadit je do litrovych kvetniku zastřihnout a použit jako budouci rostlinu pro potřebu řizku a ty z tech semen dát trošku vyrust a vykvest ... Ale ted jsem to udelal už tak jak jsem to delal vždy tak nebudem už nejspiš nic menit . Ale mohl jsem objednat dva pytle semen :(

BOX 90x90x160 cm


img.
Scott
Ahoj Kluci a Holky :)


Tak zase nejaky update fotek, začlo nám to už dávat pořadně na jevo že se holky začli s tim kvetem trošku hýbat :D a už se pomalinku rysujou nejake mini paličky ..


PH : 6,2
EC : ? U Biobizzu EC neměřím !




img.







































:girl:
Scott
Dovolim si zase přihodit nejake fotky NL, nechci zakladat nic noveho tak alespon neco jineho :)


Ph : 5,9

EC : 0,9

Klima : 24°C - 65% (Snažim se často kropit)

Výška Rostlin : Okolo 30 cm

Ze začatku jsem jim stim EC trošku přitnul ale ted co jsem tam lil a ukazovalo to 0,9 tak je to už pohoda ..

Jednou za 2 - 4 dny to prolizu čistou vodou nebo Enzymy at se to trošku pročisti :) Nekdy jim taky přidam trošku kořenaku ... Při zálivce 500ml na rostlinu zalevam každý den, při 1000ml je to ob den ..

Vodu na přípravu roztoku mám přimo s kohoutku, čistou, neodstátou a jeji EC je 0 . Po namichani hnojiv podle Schedule :) mám PH tak 5,8 - 6 a nemusim ani přimichavat zadne PH minus a nebo plus ... :)

Svetlo jsem dal na foceni o neco vyše, ale stejne ješte neni pořad tak nizko jak bych si představoval ted ho davam okolo 30 cm. Ale doufám že tam už dneska zavesim ten dokončeny odtah a bude to už pohodička :)

Rychlost vnímani rostlin na okoli a zalivku a vše okolo je o proti hlinnym substratum znatelně větší :) ... Asi je nejspiš už brzy přepnu nektere nevim jestli už o vikendu nebo je ješte nechám trošku porust ale asi je už od pondělka pojedou 12/12 .. :) ono bude lepši když nebudou zas moc velke at se ti co nejlepe prosviti .


img. Canna Coco :punk:






























:girl: Děkuji všem kteři dávaji pozornost tomuto vláknu :) Bye bye .
Scott
A já to tady hlídam ;)
Scott
Zdravim ..

Tak včera jsem objevil 4 Samči rostliny a zbylych 7 ks jsou všechno nejspiš samice ! Jak jsem psal v uvodnim prizpevku že jeden klon byl nejaky degradovany a tak jsem jich tam mel 10 ks tak jsem nakonec zjistil že jsem si ten klon ktery byl s degradovane sazenice nechal a dal jsem ho testovat spolu s ostatnimi ... takže se omlovam za špatne zdeleni ale jelikož klon byl samec tak už nemusime nic řešit .. Ale

Mám tady dva hezke samce ktere by se dali použit na opyleni nebo jen na sesbirani pylu a uschovani , takže kdyby mel nekdo zajem o samce tak se muže klidne ozvat, ja nejspiš asi pyl nechavat nebudu ...


Sakra :D ja si tady normalne pišu sám :D:D:D

Mejte se .
Scott
Zdravim :)

Prinašim nejake dalši fotky Northern Light, fotky Space Q budou až o vikendu :)


K věci :

Trošku se nám to protřidilo a všecho všudy tam máme 7x NL # TEST Clones

Svetlo: MH
EC : 1,2
PH : 6
Therm: 65% / N:18°C/ D:24°C/ +- trolejbus :D

Pro zajimavost : Výška Rostlin .

1.den 12/12.................6.den 12/12

NL9 (34cm).................40 cm
NL5 (42cm).................44 cm
NL2 (36cm).................40 cm
NL1 (36cm).................41 cm
NL7 (30cm).................36 cm SOIL
NL8 (31cm).................35 cm
NL6 (33cm).................41 cm


To jsou holky ve hře ! BOX byl trošku zužen a to na 80x80 cm :) + jsem připichl k sazenicim bambusy, nebyli by potřeba ale tak se mi to aj vic libi :D:D ale chce to tu vlaštovku :(




img.
Scott
Snad se fotky libi :) + všem diky za kačka :)








Jááá Samotáář :( :D


KdykolíKdekolík
To ze nikdo nepise neznamena ze nesleduje treba jen nam slov.
Hezky ti to roste a jeste krasneji kvete.

Prosim te tu Space queen mas matku ?

At to roste
Scott
citace:
Původní příspěvek od KdykolíKdekolík
To ze nikdo nepise neznamena ze nesleduje treba jen nam slov.
Hezky ti to roste a jeste krasneji kvete.

Prosim te tu Space queen mas matku ?

At to roste



Ahoj :)


Vždyt já vim že sledujete jen :D jinak mátku Space Queen držim, výše je foto .
Scott
Hello my friends :)

Tak jsem tady opet s nejakyma fotkama, trošku jsem se zdržel ale fotky nejsou všechno :D



Nebudu to moc obkecavat, stejne neni co moc řikat nic se prakticky nezmenilo jen paličky sili a pomalu nabiraji hmotu :)

Space Queen nemá huste vetve a na fotkach jde docela videt že i spodni palice jsou pekne :) a nejsou to jako vetšinou mali mrzačci ..


Akorat bych chtel řict že jim do zalivky primichavam Green Sensation mám ho ješte zbytek tak ho nevyhodim :)

Jinak mám tu nejaky přebytek klonu Space Queen a možna i Sage tak kdyby neco tak PM .. Je to škoda vyhodit.


Vlhkost : D 50% - N 45-50%
Teplota : 21°C - 18°C



img 3 a 4 jsou ze včerejšiho večera .. Foceno po tmě . Zbytek dnes.
Scott
Next img : Makro Space Qeens

:)
Scott
SAGE : Ten je trošku pomalejši ...



































































By by :girl:
Scott
Zdravim :)

Zase prihodim nejake fotky Northern Light už nám to pekne kvete a jsou už i nejake favoritky co se zatim tyče vzhledu a rustu , kvetu ... Zatim nijak nevodi tak uvidime do dalšich budoucich dnu :)

Dva phenotypy jsou trošku svetlejši, jsou trošku nenažranejši ,, Všem dávam stejnou koncentraci ale dve holky maj malo no :)

Taky už se sviti HPS vybojkou tu sem tam dal tak v 10. dni 12/12 .

Teplota : 20°C
Vlhkost : 60%
EC : 1,5
PH : 6




img. Je to tak prehlednejši ... Ne ? :)
Scott
NL5

Výška : 64 cm
Scott
NL7 SOIL

Výška : 59 cm


:heart: Začala kvest nejdřive .
Scott
NL8

Výška : 57 cm

Ráda Poji :D a začla kvest nejpozdeji .
Scott
NL9

Výška : 65 cm
Scott
NL1

Výška : 71 cm

Nevyžši :wink: :love:
Scott
NL2

Výška : 62 cm

Ráda Poji :D :love:
Scott
NL6

Výška : 62 cm

Jak sami vidíte, má nejmene vyvinute postranni vetve, uvidime jak bude vypadat u finishe ... Mohla by se hodit dobře hodit na velko početky SOG ale to zaleži jak bude vypadat a jak bude držet :)
Scott
Zdravičko :)


Snažil jsem se nafotit nejake makro paličky tak snad to neni nejhorši .... Rostliny jsem vytahoval a trošku je svazal dratkem a ted jsou vevnitr tak ruzne přehazene ... Docela me to štve :D





img.:heart:
čaues pane,moc mě baví sledovat tvoje dredy:D
M?áš to všechno tak čistý,tak přehledný,tak krásný,
že se ani nediv,že k tomu nemá co dodat.;)Já
se vždycky těšim na každou aktualizaci a hlavně
na ty Severní světla,protože věřim,že to bude pecka.:bandit:
Na stránkách high quality seeds sem se dočetl,že je to odrůda
vhodná i na outdoor,dozrává přelom září říjen.:beer:A takové
pheno 7 si myslim,že bude na out jak dělaný,krásný indokozní
keřík,kvete ze všech nejdřív a výnosově to bude asi taky good.:)
Nebo jak to vidíš ty?:Dgood luck a ať to jede jako doteď a ještě lépe...:frog:;)
Scott
citace:
Původní příspěvek od Raoul_Duke
čaues pane,moc mě baví sledovat tvoje dredy:D
M?áš to všechno tak čistý,tak přehledný,tak krásný,
že se ani nediv,že k tomu nemá co dodat.;)Já
se vždycky těšim na každou aktualizaci a hlavně
na ty Severní světla,protože věřim,že to bude pecka.:bandit:
Na stránkách high quality seeds sem se dočetl,že je to odrůda
vhodná i na outdoor,dozrává přelom září říjen.:beer:A takové
pheno 7 si myslim,že bude na out jak dělaný,krásný indokozní
keřík,kvete ze všech nejdřív a výnosově to bude asi taky good.:)
Nebo jak to vidíš ty?:Dgood luck a ať to jede jako doteď a ještě lépe...:frog:;)



Ahoj a mockrat dekuju :)))


Jak řikaš ,to nejdřive nakvetajcí NL#7 by určite stalo za vyzkoušeni a taky ho vyzkoušime a doufám že i s nejakym druhym phenotypem ...

Celkove jak budou nejakci adepti hlavni, tak se nařežou a šoupnou se ven a tam se uvidi jak to bude vypada taky jsem prave přemyšlel že objednam Mandalu #1 od Mandala Seeds a připravim si nejakou peknout Matičku na prišti rok .. Minuly rok jsem jel Mandalu Out ze semen a dozrala do poloviny zaři a byla na Out pomerne vyborna :) ona je docela dobra do tech severnejšich šiřek ..

Tedkom to už pekne nabyva ty Northern Light jsme zvedavy jak ta NL#7 bude vypadat pri sklizni a jak dlouho ji to bude trvat ....

Jinak tady mám jednu fotku od člena: Ňoaen ktery organicky vypestoval Space Queen ve skleniku :)

Tak se mej a ať se daři a taky všem diky za kačka !



img.
Scott
Zdravim :)

Nafotil jsem nejake fotky NL ale bohužel jen 3 phenotypy protože mi klekla baterka :D takže doplnim příště.




img: NL5 : 64 cm a NL9 : 71 cm
Scott
NL8 : 68 cm :smash:
Scott
Zdravim Pratele

Zitra nafotim nejake fotky Space Queenu a Sage a taky bych chtel řict že jsem začal od dneška s flushingem s použiti final solution a to zatim jen na Space Queeny . Sage zatim ješte normalne hnojim :)
Predpokladam tak 10-12 dni flush u tech Biobizzu neni třeba dlouho flushovat takže to bude akorat :) už ted jsou skoro všechny perflowers odzrale na trichomy jsem se nedival a ani to nijak nerešim :D a klidne by se dali sklizet už dnes ...

Tak zitra :)
Scott
Zdravim Komunitu ..

Tak mám tady nejake fotečky, nafotil jsem toho trošku vice tak to tady nejak naplácam :)

Paličky jsou spiš menši neni to nijak vynosne ale oto vubec nejde :) jak vidite hojně oroseno trichomy a pestrá barva perflower a celkovy vzhled paličky takové cukřiky :) Sage taky pekna citronka cukrova :love:





img.
Scott
pokračujeme... Sage:rasta:
Scott
Makra se docela povedly :) co myslite ?
Scott
bio canna :)
Scott
Sušina Sage od Pana Moltrese :drools:

Jdu to okoštovat :rasta:





Všem dekuji :) :banana:
Scott
Ahoj Simore :)

Děkuji mockrat, po přečteni tveho prispěvku a dvou šlucich Sage s bongu mi to nedalo a musel jsem ješte nafotit Polarni Zář :love: docela se nám holky ukazuji ...

Jeden Sativoidni dominant doufám že central zmohutni :) voni jak pikantni hlina :D

Drž se :rasta:



img.

1. NL #7
2. NL #6










































PS : Cigaretky nefajčim :D
Ňoaen
Zdravím ogare:-D

Musim ti ten tvůj ukázkový thred konečně označkovat....
Ten obsyp SQ mě dostává,myslim že o proti Sage je vice orosený po obvodu listů.Jsem zvědav jak se orosí ten můj.
Jsem zvědav i na ty NL,doufám že budu mít taky možnos si je vyzkoušet:-P
Peace Bra
Scott
1. NL. #1 Nejvic sativa :)
2. NL #2
Scott
Zdravičko :)

Dneska jsem sklidil jednu rostlinu Space Queen pro srovnani chuti s ostatnimi ktere necham asi tak do pátku- čtvrtu .. Rosliny se meli sklizet už tak pred 5 dnama ale chce to ješte prolit :)
Scott
img. Mirně nafialovelý nadech nekterych květů :)
Ptáček
Zdravíčko zahradníku :)

Máš hezké kytí ,pálky vypadají skvěle ... A pokud můžu tak si tipnu krásných 379g :) a sleduju
Měj se ...
Scott
Zdravim všechny co sledujou todle vlákno :)


Tak nám zase ubehl nějaký čas a ty naše Norther Light zase urazili kus sve etapy a bližime se pomalu ale jistě do konce :)

NL#7 nejrychlejši phenotyp jsem už omezil hnojeni a začínam ho pozvolna flushovat, ostatnim ješte pohnojim a počkáme si na ně ...

Ukazalo se že jsou tam i docela solidni samice a je možna si i s čeho vybrat ... Jen jsem zvedavy jak budou jednotlive phenotypy stabilni, osobně si myslim že stim nebude problem ... řekl bych že po těch uplynulych letech je NL už vysoce stabilni strain .. Ale vyjimka potvrzuje pravidlo tak se necháme prekvapit .. .


Fotky nejsou nijak komentovane nafotil jsem to tentokrat primo hned s rana ješte než se holkam zapina plastic sun :D v takovem počtu rostlin se to perfektně prosvětli, jen jsem je nemusel nechávat tak dlouho rust ..

A taky bych chtěl řict že bohatě stači květniky např 3,5l na velke a silne rostliny .. Neni třeba velkych kvetniku a u kokosu už vubec .. Málo kdy se stáva že rostliny prokořeni opravdu cely kvetnik a když se sazi čerstve klony do vetšich kvetniku tak je střed zeminy nevyužity kořeny ale neplati to pri postupnem přesazovanim ....

A taky zaleži na odrude každa má tu kořenovou stavbu vyvinutou trošku jinak " hlavne sila kořenu " .. Proto je duležite udržovat kořeny v perfektni kondici aby jsme meli rostliny zdrave a silné ...


No nic už nepišu :D Bye




img. fotek je vice .
Scott
A tady jsou ješte posledni :) holky co jsou v kvetu tak ani tolik " nesmrdi a neni to ze zápachem tak strašne takže bez pachače neni problem, zaleži kde :D

Naopak Space QUeen by se bez pachače určite jen tak pestovat nedal, hold smrdi potvurka :) Jednou jak jsem mel od kamarada sušinu s tady tohodle SQ tak vonela jako kdybych otevřel flašku slivovice .. a to doslova ..

Slivovičku ani moc nemusim takže se mi do toho ani nechtelo, zajima ve je že mi to tak nevoni ani trošku :(

Kdo vi co stim delal :D

Tak co vy tam na druhe straně ? ... Já vím že ta barva tech listu neni ideálka ale přiště by to mělo byt lepši :teef:



:bath: tak dáme ještě vaničku
KdykolíKdekolík
:leaf:
:rasta:
SmallDudeZombie
Tý jo ta spaceqeen krásné cukrle ! :) krásné zbarvení :) , co vůně dá se popsat ? Díky :) ;)
Scott
Skafik s listu Space Queen, celke 6,5g :)

img.
kaktusx
:eek: krása...to su čisté kryštáliky? Ak sa smiem spýtať tak akým spôsobom si ich oddelil od rastlinky a ako sa to chystáš užívať?

PEACEandLOVE
Scott
citace:
Původní příspěvek od kaktusx
:eek: krása...to su čisté kryštáliky? Ak sa smiem spýtať tak akým spôsobom si ich oddelil od rastlinky a ako sa to chystáš užívať?

PEACEandLOVE


Ahoj Kamaráde :)

Osobně jsem moc rád za tvuj dotaz !

A vše ti mile rád vysvetlim ale nejdřive zapneme muziku :D http://www.youtube.com/watch?v=mQ7P...feature=related


Kryštalky to jsou skoro čiste ale nie uplně, pretože tam jsou aj male smietka listu a perflowers ale tem se při suche separaci zabrani tim že to nebudeš tak dlouho klepat :D ale vždycky tam niečo malo bude ale to netreba řešit, klepal jsem ty listy ješte dnes znovu a naklepal jsem 2,5g ne už tak kvalitniho prachu ale hojně dostačujiciho :)

A ke klepani jsem použival jeden ze tři pytlove sady na BubbleBags hash ( Sadu jsem koupil od Jurka, a mám ji už dlouho a slouži pořád skvěle, je duležite se oto dobře starat, hlavne spodni platěne syta ) no a ten pytel :D tak to byl ten s nejvetši propustnosti což je myslim neco kolem 150-160 Um 0,001 mm :) ten je na to idealni mám i udelaný dřeveny rámek ktery je vypnuty tkaninou na presyvani a je to super vec :) .. Hlavně při suche separaci je duležite mít listi super suche, nejlepe na radiatoru tam to vyschne poradne a to my potřebujeme, klidně to mužeš dát ješte pred činem do mrazaku ale ja jsem to tam nemel ... a pak to trošku podrtit mezi dlanema ale ne to rozdrtit na uplnou drtkku, lepši je to hrubši idealni to je jak křupky Bersi :D:D:D

A jak to užit či vyfajčit ?

To se dá mnoha zpusoby od primichani do jointu nebo si to dát na sytko do nejake fajne lufky či to uplacat na hmotu hašiše a vykouřit ve sklenence nebo suchý drink .. Je toho opravdu mnoho . A je to docela silné takže to neni moc idealni pro každodenni opojeni s konopim :D ale to zaleži zase na každem :)

Ja jsem ti před chvili pripravil a hlavně nafotil jak by jsi to klidne mohl kouřit a nemusel nic vymyšlet :) pro me to je idealni a rychle ... Ale chtěl bych Vaporizer :(

Těšil jsem se nato až si zase budu pokuřovat svoje výtvory, neni nad to mit svoje a jen a jen pro sebe :rasta:


img. 1. Etapa 5 fotek :D Co je třeba : palička BIO Space Queena + skuffik + nejakou pohodovou lufku (lepši by byla nová :D) a neco fajneho pro zapalení ... Hlavně nepoužívat zapalovač ale radeji vytahnout poctivou syrku nechat vyhořet siru a pekne si to žhnout se syrečkou :D nebo si zapalovačem zapal paratko jako momentálně já ...
Scott
img. 2 Etapa pokuřovani :D



Podestýlku ti bude tvořit malinka hroudička paličky :)













Nato si sypneš trošku prašku :) nic jineho si tam nedávaj :D











A tady už znuděně sedi sleněný doutnik a čeká na zapáleni ::D











A tak jsem se všichni dočkali :rasta:


Chut je velice výrazná, zemita, kořenená až trošku smrková miza :) opravdová slast . Dým je ale težky a hustý, silně usedavajici na plice a pri vetšim šluku se nevyhnem zakašlani a když už kašlete tak je to potom kantare, nahly naval tepla a uvolneni do hlavy a rauš ktery nuti si dát dalšiho šluka :D:D ale chce to aby se ješte paličky pekne uleželi :)


Mějte se bratři a sestry :) a kdo by chtel vyzkoušet takto pripravene pokuřovani tak zkuste napsat a vyzkoušet Space Queen .. A kdo by mel Vaporizer tak ten má ješte vetši štesti :D :winner:
Scott
1 Foto.

Tady máme Northern Light #7 nejrychlejši phenotyp ktery budu dneska sklizet a to v 46. dni 12/12
Prolivany byl čistou vodou ..


2 Foto.

A tady mám ješte nejakou fotku Šalvěje :)

Byli dost malinke ale paličky jsou hezky ocukrovane a momentalně spočivaji ve sklence :D


3. tak už je ostrihaná a ted už jen střihnem :)
str3p
... aaa pan je labuznik a pozitkar. Pekne ty +
Scott
Northern Light - na vodě

NL5





















NL8




















NL1 :david:
Scott
Zdravim Komunitu :)

Nafotil jsem dneska nejake fotky a sklidil jsem dve rostliny Northern Light :) tak doufám že bude alespon na co koukat ...

A abych nezapomněl ..

Všem kteři mi kdy poslali karmu nebo nebo neco co se me libilo tak vsem bych chtel podekovat, už to neni jen chytani karmy a kostiček ale už si řikam že to mám konečne za snad dobre odvedenou praci :)))


Teši mě to i když i když je to takove naše tajemstvi :) se kterym nás nikdo nepochvali ale když máme grower tak je to hned všechno o nečem jinem a mnohem lepšim :)))

Je to super :)


Nemyslete si že jsem zase moc spukany ikdyž jako jo ale snažim se vždycky at je prispevek trošku prinosny a je očem počist ..


Vďáka patrý vám a tady su ty fotečky :)


img.
Scott
Zdravim Komunitu :)

Nafotil jsem dneska nejake fotky a sklidil jsem dve rostliny Northern Light :) tak doufám že bude alespon na co koukat ...

A abych nezapomněl ..

Všem kteři mi kdy poslali karmu nebo nebo neco co se me libilo tak vsem bych chtel podekovat, už to neni jen chytani karmy a kostiček ale už si řikam že to mám konečne za snad dobre odvedenou praci :)))


Teši mě to i když i když je to takove naše tajemstvi :) se kterym nás nikdo nepochvali ale když máme grower tak je to hned všechno o nečem jinem a mnohem lepšim :)))

Je to super :)


Nemyslete si že jsem zase moc spukany ikdyž jako jo ale snažim se vždycky at je prispevek trošku prinosny a je očem počist ..

Fotek jsem pripravil vice takže snad budete radi že je naco koukat :D


img. Northern Light # 5 taky favoritni pheno

Scott
A tady máme dalšiho adepta a to Northern Light #8 neni to zaden favorit ale musim řict že nevypada vubec špatne, ale mohl jsem ho ješte tyden nechat ale ted už nebudeme brečet :D


Jinak co bych dodal tak že NL7 už je proschla da se pekne kouřit a celkovy vynos byl 20g + trošku nejakych spodku ale ty davam do skuffu či hašiku ...

NL6 už je taky sucha ta nemela skoro žadne postranni vetveni a celkovy vynos byl 14 gramu :)


img. NL#8



Ták a to je odemne dnes asi vše, tak vám přeju hezky vikend a hlavne berte život s usměvem ;)
Scott
citace:
Původní příspěvek od jorg
kokos tak to su ine delobuchy:D si proste pan majster vies co robis!


Zdravim Kamarat

Kokos je super ale hlavni je genetika :)

Som vdečný a važim si toho co jsi napsal :)
a som rad že sa takto daři .

Drž sa chalan :)
€sprit
čus Scotte, máš krásný kytky... super modely, Space queen od Subcool je luxus, dorazily mi teď semínka Astro queen a Jilly Bean, tak sem ně zvědavek. mohli bysme pak až proběhne selekce vyměnit.

Jedu taky Canna Bio v kombinací s guano čajem a sem moc spokojenej.

Ty si v kokose hnojil taky řadou Canna Bio ? celkem bych to zkusil...
Ať to pěkně roste.
Peace
Scott
Espriti : Ahoj

Hnojil jsem Canna Coco do kokosu Canna Bio ta je do hliny ...
Astro Queen a JB to budou chutovky :)

Tak at se dari :)



€sprit
jojo vim, že maj celou řadu do kokosu, jen by mě právě zajímalo, jak by to vyšlo s Bio do kokosu
Scott
Foto pro inzerát v bazaru Filtr a Ventak.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma